שאלה בקשר לשיר

21Revol

New member
אני לא רוצה שאנשי הפורום יצלבו אותי

אבל Kid a כולו נשמע כמו מין סיעור מוחין מטורף ולמרות שיש בו הרבה פיקים טקסטואלים אני לא בטוח שהטקסטים מלאי משמעות או קשר אחד לשני כמו ביצירות אחרות של רדיוהד. רוב אנשי הפורום הזה מכירים את רדיוהד הרבה יותר טוב ממני ואני מניח שלהם תהיה תשובה טובה יותר טובה משלי, ואני אשמח אם הם יתקנו אותי.

דווקא בכל קיד א', לפחות כשאני שומע

אותו , אני יכול לדמיין לעצמי ילד שהולך לאיבוד בצורה מפחידה. וכל הסיפור שלו רץ בכל הדיסק וכל שיר הוא המשך לקודמו וקשור בו מבחינה עלילתית... אבל זה אני...

לפי דעתי בשירים אין כזה דבר לתקן...

אם הלהקה לא הסבירה על מה השיר... או שידוע מראש על איזה רעיון מצד הלהקה. אז אין כזה דבר לטעות. ואתה יודע מה, גם אם הלהקה אמרה שזה נכתב על משהו אחד, זכותך או זכות כל אחד אחר לחשוב דבר אחר על השיר, זה היופי שבשירים, במיוחד של רדיוהד:) המשמעות היא אינדבידואלית!

vegetable man

New member
מה פירוש השיר?

אני לא בהכרח יודע, מה שכן, אני די בטוח ש- Not everything is in it's right place... בכל האלבום הזה שולט יותר מתמיד הלך-הרוח המבולבל והאבוד של ת'ום. אני מאמין שהחזרה על השורה הזאת, היא סוג של "ניסיון" לעשות קצת סדר בראש, להכחיש שלא הכל באמת במקומו הנכון. אנחנו נדבר על משמעויות השיר וכבכלל כל האלבום הזה, שליווה את ההתמוטטות הנפשית של יורק, בקרוב. אני מסכים איתך גיא שהטקסטים נעשים יותר רעיוניים ופחות ברורים, אבל אני בטוח שיש להם המון משמעות והמון קשר בין אחד לרעהו.

kittycatbone

New member
אם חושבים עלזה..

בקיד א' יש הרבה מאוד ציניות בשירים מהרגיל...

LostChild

New member
איך שאני רואה את זה..

בהרבה שירים של הלהקה אני מרגיש שמשפטים שמציגים חשיבה נורמטיבית מקובלת מוצגים בציניות שמערערת על נכנותם והגיונם. הרי משפט כמו "כל דבר במקומו הנכון" הוא נורמלי ולגיטימי לחלוטין אבל למה בעצם שכל דבר יהיה במקומו? זה מה שעובר לי בראש לפחות

kittycatbone

New member
בדיוק

מה שגם אני חשבתי
(הא הא! השתמשת בסמיילי!
|מציינת את זה שוב|)

נכון...הרבה ציניות גם לפי דעתי..

במרבית השירים. אפוטימיסטיק, אדיוטיקי, אין לימבו ועוד...

מה זאת ההתמוטטות הנפשית הזאת

של יורק? מה גורם לאדם להתמוטט דווקא בהצלחה הכי גדולה שלו...? חח מוזר

21Revol

New member
ההיסטוריה מלאה באנשים שהתמוטטו

בשיא ההצלחה שלהם. קורט קוביין, פיט דוהרטי, ריצ`י ג`יימס ועוד ועוד. כנראה שלהיות כוכב רוק זה קשה.

LostChild

New member
בהחלט דבר מובן

רבים כאן יודעים בטח כמה נורא היה מסע הצלב שהלהקה עברה עם סינגל אחד מצליח בשם Creep

לגבי קורט קוביין הסמים דפקו לו

ת'מוח ולא שומדבר אחר. סמים זה דרעק. צריך להרחיק את זה מלהקות טובות, שבטעות לא ימות הסולן או משהו...

kittycatbone

New member
אינדיד../images/Emo10.gif

אין לת'ום איזה היסטוריה של סמים לא?
פשוט אין לי ממש מושג בקשר ל..הממ היסטוריה של ת'ום
XD

רק אם את מחשיבה אלכוהול כסם...

which i do!!!!! אין לו התמכרות לסמים....ולא הייתה לו (למיטב ידיעתי) הוא רק אלכוהוליסט פלוס מינוס...

LostChild

New member
קראתי על עוד התמכרות שלו

כשהוא היה ילד הוא היה ממש מכור ללוגו ומשקיע בעניין שעות ואני רציני לגמרי (לשם שינוי)

למעלה