שאלה בקשר לשיר

חרטושה

New member
בעד, בטח שבעד,

אחרת מה יביאו לי, את קניה ווסט במקום?! (עד היום חשבתי שזו בחורה ואני מאד מתלהבת מזה שאני יודעת עכשיו שזה גבר, אז ב-רור שאני חייבת לדחוף את השם הזה בכל מקום)

קודם כל, אני שמח להיות כגויבה בשלה

בידייך הנפלאות. העונג כולו שלי:) שנית, בהחלט יש לכל יוצר את הקטעים העצובים שלו, והנקודה בהזכרת הלהקות שהזכרתי לא הייתה לומר שאין להם שירים שנובעים מעצב או מחאה אלא שיש אמנים שלא שואבים מהבאר הזו באופן עקבי - כמו שנרמז באחת ההודעות בשרשור הזה. וחוץ מזה, אני לא חושב שיש באמת ויכוח בינינו, אחרי הכל כמה ויכוח את מקבלת מגויבה בשלה? טעמיייייםםםםםם....

חרטושה

New member
קניה ווסט

ידעתי שתדקדק איתי בקטנות. אבל הנקודה היא, למה להביא אנשים שאפשר להתווכח לגבי מידת החיבור שלהם לעולם, כאשר יש אנשים אחרים שנורא ברור שהם לא יכולים להביע שום רגש יותר עמוק מ-אוימייגוד כמה שהמכונית הזו מגניבה! חוץ מזה אני חולה על גוביות. עכשיו פשוט נזכרתי שיש אנשים שנורא לא אוהבים את זה, אבל זו לא הייתה הכוונה חס ושלום. אישית אני לא יכולה לדמיין את חיי ללא גויבות וזה נורא בסיסי בשבילי שזה פרי מדהים שמריח מצוין!

kittycatbone

New member
גויאבות זה פרי שליטה../images/Emo70.gif

ואני זוכרת שאמרתי את זה כבר פעם=> העולם מחולק לשני חלקים- אלה שלא אוהבים גויאבות ולא סובלים את הריח של זה, ואלה שחולים על גויאבות ומתים על הריח של זה.

lifahead

New member
אממ נראה לי..

שזה אמור להשמע כמו פרסומת....מישו אמר ליפעם שקיד א זה שם של קמפיין פירסום..לא יודעת.. נראה לי שזה אמור להיות שטיפת מח או משו כזה.. טוב ניסית.. להת!

למעלה