שאלה גדולה, אני יודעת

oehhe

New member
נו... אז גם אני חייב

וכפי שאתם יודעים, אצלי זה לא פשוט, הרולנית שלי כבר כתבה ואל לי לסתור אותה פן היא תסטור אותי. כן ענבר, כולנו קראנו את הסטטיסטיקות הללו: כל זוג שלישי יסיים פרק א' בגירושין, בפרק ב' הגירושין (או הפרידה) שכיח הרבה יותר. מה עושים? כמו שגרסו קודמותי החכמות ממני ואף יפות ממני, עושים את זה כמו הקיפודים, לאט ובזהירות. לאט - לקבל החלטות לאט ולבחון אותן בשיקול דעת. בזהירות - לזכור באחורי המוח את האפשרות שיבוא יום וכל זה יגמר, להשאר על הקרקע. אבל! בסופו של דבר, אם נהיה יותר מתונים וזהירים מאשר נוטים את נטיות הלב, אזי נשאר בטוחים אך בודדים. אני, ונדמה לי שאינני לבד בזה, נוח לי לחיות במבנה זוגי,אני פשוט לא רגיל לעשות רק קפה אחד בבוקר, וזה גם חוסך הרבה סבון. בסופו של דבר אנחנו חיים רק פעמיים, ואני כבר מתקרב לפעם השניה. oehhe המשך יבוא (אולי)

oehhe

לא רוצה פעמיים, מספיקה לי לגמרי הפעם האחת שלי :). היכולת הזו שאתה מתאר של ללכת בדרכים תוך זכירה של אחורי המוח גורמת לי לתקיעות הזו. לא מצליחה להעביר אותה לגמרי אחורה. ונכון, לא מעדיפה בטחון במחיר בדידות, לכן עולות התהיות.

oehhe

New member
ענבר - לקריאה לבעלי לב חזק בלבד

חכם סיני קדמון אמר: יש שני סוגי אנשים בעולם, אופטימיסטים וריאליסטים נו... קצת לא פופולרי לומר דבר כזה כאן, אבל הנה, אמרתי. תראי, לפי הסטטיסטיקה, חלק גדול מחברי הפורום הזה, יהיו בעוד שנים מחוץ ומעבר לפרק הנוכחי בחייהם, כלומר, חלקנו ננטוש את אותם יקירים שאנו מחלקים איתם את יצועינו ושוטחים לפניהם את צרותינו. זה מפחיד ומדכא לחשוב כך, אבל הסטטיסטיקה אינה משקרת. באומרי כך אינני חושב שהקשר שלך עם בנזוגך החדש והקשר שלי עם רולן אהובתי והקשרים של כל יקיריי כאן בפורום הוא לשוא, חלילה לי!!! הקשרים שלנו הם הנכונים ביותר עבורנו כעת, עם חלוף העיתים, כמו שכתבו כאן לפני, מתרגלים, יוצאים קצת קוצים, יש מתחים, ונפרדים. אז מה? אז נקרא ספרי סטטיסטיקה כל היום במקום לאהוב??? לא ולא, נאהב ונתרגש, נחלוק שמחותינו וצערינו ויצועינו עם אהובי לבנו, ונדע, נדע שיכול להיות גם פחות טוב בעתיד. מקווה שלא הזקתי באיגרתי זו לאף אחד כולל לעצמי. ואגב סטטיסטיקה: מרצה לסטטיסטיקה טבע בנחל שעומקו הממוצע חמישה סנטימטר. oehhe אץ רץ להסיע את סייחתה של רולן

זהירות בדרכים oehhe

OT - (אי אפשר לעברת את הניק? :) ה-"אז מה" הזה, לא עובר אצלי בכזו קלות. אני יכולה לומר בפה מלא שאני לא במקום של לוותר , אני רק רוצה להיות יכולה לחיות עם התודעה הזו בשלמות,ואז להניח לה לנוח אי שם במחבואי התת מודע. וזה לא מצליח לי בנתיים. זה לא מאיים? אפילו לא קצת?

*יערית

New member
בוקר טוב ענבר....

מכיוון שפרק ב' שלי עדיין לא ממוסד..עקב לצד אגודל כמושאומרים..מאודאהבתי לקרוא את מה שעובר עליכם, עד לא מזמן זוגיות כשלך כלל לא נחשבה אצלי,היום אני חושבת שאולי זה נכון לעשות כך,אולי לשנים הראשונות של קשר עדיף לחיות לחוד{לא שאני רוצה כך}... אם לכם זה מצליח וטוב לך אם זה..למה לרצות אחרת? הרי לא לכולנו אותם סיפורים,מדובר באנשים שונים, אנשים בוגרים,מה שהתאים לנו פעם לווא דווקא שיתאים היום, חשוב שתלכו עם מה שהכי נכון לכם אני בלי לקום וללכת לישון עם האיש שלי מתקשה..כמובן שזה מאפיין רק חלק קטן מהדברים שטוב לי איתם כשחיים יחד, יש גם חסרונות..אבל את הכל שמים על משקל ומודדים חיובי לצד שלילי .... שמחה לשמוע שמצליח לכם גם בדרך המיוחדת הזו

oehhe

New member
רגע רגע רגע

סליחה גברת פורסטר. מה זה נקרא פרק ב שלך אינו ממוסד? לגושפנקא מאיזה מוסד את מחכה? מהמוסד שלי כבר יש לך אישור. בעיני אתם הכי ממוסדים שיש, מה זה החרטא הזה? oehhe יום טוב

*יערית

New member
האיש וההיגיון../images/Emo25.gif

כפרות על הראש שלך
אמא מרוקאית כמו שלי לא תקבל
בלי גושפנקא של השחורים
...אז עד
אם בכלל
אנחנו סוכנים חשאים של המוסד לביטוח ניפגעי נישואים פרק א'..מעבר לזה ,זה לא חרטה באימש'לי... משהההההההההההההההההה אשם לא אנחנו
תודה על ההגיון
לכל צד של הלחיים

rolan

New member
יש לי סיפור

יערית, תקשיבי טוב... יש לי אחות, שהיא אחת מכמה...
מדהימה!!! החליטה שיהיו לה ילדים, ללא נישואין. ביום שהחליטה, התחילה לדבר על זה, איתי, עם המשפחה, עם חברים, עם כולם!!! "הכינה אותנו"... לאחר כשנתיים, שלוש, לא זוכרת כמה, בישרה לי את הבשורה - אני בהריון!!! יוווווווו כמה שמחתי בשבילה!!! עכשיו, אמרה לי, איך מספרים למשפחה? זה היה שבועיים לפני ראש השנה. אמרתי לה שכאשר כולנו נשב לשולחן לסעודת החג, תודיע קבל עם ומשפחה. ו....... כך עשתה. אמא שלי (עליה השלום) קפצה משמחה כ פ ר ה, הכריזה ודמעות חנקו את גרונה. אבא שלי........ נחנק מהיין שלגם באותו רגע. ראיתי שהוא עוד רגע מתמוטט... כל השאר - אחותי, אחי ובנותיי שנכחו באותו זמן, שמחו וברכו אותה. כאשר אבי ראה את השמחה וההילולה סביבה, התעשת, עצר והצטרף לחגיגה. כעבור זמן נולדה הבונבונית, מיותר לציין כמה שמחנו כולנו וכמה עטפנו את שתיהן באהבה וחום. אפילו היה לי הכבוד להיות לכמה שעות "בעלה" ונכחתי בלידת הבונבונית. גם כאן אבי הצטרף והאפיל על כולנו באהבתו אליהן. רק ש.... היה לו קשה לספר לאמו, סבתי שהיתה כבר זקנה, קשישה. כל המשפחה ידעה, רק סבתא לא... אחותו (של אבי), תפסה איתו שיחה ואמרה לו שיבוא לאמא ויספר לה - "מה קרה לך, תגיד השתגעת? נולדה לאמא נינה ואתה לא מספר לה?" וכך עשה... סבתי, שמעה בנחת, ביקשה לראותה ושמחה שימחה רבה על הנינה החדשה. כעבור שנתיים נולד עוד בונבון, אח (ביולוגי) לבונבונית. אף אחד (כולל סבתי השמרנית) לא ביקש אף פעם תעודת הכשר לנכדים/נינים המקסימים האלו. יעריתי!!! תעשי מה שטוב לך, יום אחד תגלי, שמה שחשוב לאחרים, מעולם לא היה חשוב לך ואת ויתרת בשבילם. היום הזה, יכול להיות יום אחד מאוחר מדי...

מורכב

New member
רולן התגעגעתי אילכם ../images/Emo24.gif

אני מת על הסיפורים שלך חשבת אולי לכתוב איזה ספר הסיפורים הקצרים.
בוקר טיב וחג שמח

rolan

New member
מורכביק...

בדיוק היום חשבתי שזהו... הגזמת... נעלמת לנו... והופ הנה באת
התגעגעתי אליך... סופרת את הימים עד לחיבוק האמיתי
לגבי הסיפורים... לאור המצב, נראה לי שבאמת עוד מעט אתחיל לחשוב על זה... תודה על המחמאות, תודה שאתה נהנה מהם

*יערית

New member
../images/Emo93.gifסת'בכתי......

ממש הסתבכתי...שמחה עבור אחותך..
אבל ...כל אחד והחלום שלו..כל אחד והחינוך שלו, אני כלל לא חוששת משום ממסד...מי יכול עלי{תשאלו את משה}
האיש שלצידי לא חושש בדיוק כמוני למרות שניסיונו מר משלי פי 200...ולי כלל אין ניסיון מר עם ממסד כזה או אחר{ברוך השם שמס הכנסה וביטוח לאומי יתפסו ממני רחק
} תודה על הרעיון שנמצא מאחורי הסיפור..כשנעבור את פרעה נראה איך נעבור גם את גשר האהבה שלנו
בהצלחה מתוקה שלנו

יערית

אם הייתי לגמרי בטוחה שזה מה שאני רוצה מעתה והלאה לא הייתי מהורהרת. אני כנראה לא לגמרי, למרות ואת יודעת מה אולי בגלל שכל כך טוב לי בקשר הזה עולות בי המחשבות הללו של "יאללה תנסי להכניס את הרגל למים ותתחילי לבדוק איך זה מרגיש שם" ומצד שני, לא חושבת שמצליח לי לשכוח שגם אם המים נורא מפנקים זה לא מונע מהם להפוך פתאום למערבולת סוערת.

עלמה 3

New member
זה כבד ומורכב לי, אך קשה לי לא

להגיב
ואף על פי שהיה לי פרק א', אבל בלי נישואין ובלי ילדים...האמת לא התנסתי בגירושין....מקווה שגם לא אתנסה. אצלי זה איפה שיש אהבה , אני שם ואם יש ביחד , אני שם ואם יש נתינה, אני שם ואם יש ללא תנאי, אני שם וכמובן שעוד כל מיני ערכים..זרימה , כמו שיערית אוהבת
א- ב - ל זה שאת מהרהרת וחוששת מלקחת סיכונים לתת לזה להיות, זאת בעיה .. את עוצרת את ובולמת את עצמך , אז אך יהיה בעצם ? העבר הכואב שאת מתארת הוא כלי עבורך, למה שאני לא רוצה שיהיה לי בחיים או שוב פעם בזוגיות. בקיצור אם לא מתנסים, אז לא יודעים אם זה יצליח.

עלמה

בדיוק על התחושה הזו של לזרום לגמרי בלי שום עכבות אני מבכה. לא מצליחה לחזור לשם אחרי שאכלתי מעץ הדעת. ואני מצירה על כך כי אני יודעת שזה עלול לבלום אותי.

rolan

New member
ענבר חמודה ../images/Emo140.gif

תגידי לי, מי מבטיח לנו משהו?... גם בנישואינו הראשונים, התמימים לכאורה, כאשר האמנו בלב שלם שזה האיש איתו נחיה את שארית חיינו, איתו נזדקן, המציאות טפחה לנו על הפנים. גם בחיינו עכשיו, כאשר לכאורה יש לנו שליטה על גורלנו, כאשר אנחנו אדונים לעצמנו והגענו למקומות של עצמאות וחוסר תלות, האם את בטוחה לגמרי שהטוב הזה ישאר לנצח! האם לא בעולם הזה את חיה? האם לא במדינה הזו עם המציאות האכזרית שלנו, את מגדלת את ילדייך? מי מבטיח לך שהמציאות הזו לא תשתנה יום אחד? האם לא שווה להנות היום מכל הטוב שאנחנו יכולים להשיג, להנות מ <רסיסי האושר> האלה שנופלים עלינו כל פעם מחדש? כל יום שעובר נסגר פרק בחיינו שלא יחזוק וישאר רק הזכרון שלו, המחר?... מי יודע... אולי יתהפך וישתנה לגמרי... חבל לבזבז את הזמן ולהביט כל הזמן לאחור כדי לבדוק, מה היה לנו שם, האם זה נגמר או חוזר על עצמו. הפרק ההוא שהיה, נגמר, נמוג, התפוגג (ממש כמו סידן), עכשיו בונים על ההריסות, על הזכרונות דברים חדשים מבלי לפשפש שם למטה. ענבר - אל תביטי לאחור בכעס/עצב/זעם, הביטי קדימה בשמחה/אושר/תקווה

שווה שווה

רק חשבתי שאצליח לשמוע את הגלינג הזה של נקודת המפנה שעשתה לכם את היכולת להתעלם מכל מה שכבר עברתם. אני מתקשה להבין איך מוחקים את התודעה, שנחרטה בדם סמיך. ושלא תבינו לא נכון, זה לא גורם לי לפקפק בזיווגים חדשים ונפלאים, ואפילו לנסות לחשוב עליהם כעל "לעולם ועד", אני רק מתקשה להתגבר על המשיכה הדו כיוונית של החבל- מצד אחד רצון לממש את הזוגיות ולתת לעצמי להישאב בלב שקט לתוך מערכת עם איש אהוב, לעומת שמירה על המקום הבטוח שהצלחתי ליצור כאן.

rolan

New member
דינג דונג |פעמון|

הגעת מאוחר... קודם צילצלו כאן אלפי פעמונים בדינדון נפלא. זה היה מן דינדוג כזה ששומעים בכנסיות... מכירה
יקירתי... את לא צריכה להתאמץ, את צריכה רק להחליף צד בתקליט... הצד הזה שחוק כבר, הצד הזה מוכר לך מימים ימימה, שם בצד השני, תשמעי צלילים נוגים... ובכלל... למי צילצלו הפעמונים
....

למעלה