שאלה גדולה, אני יודעת

ענבר יקירתי.אני מבינה אותך../images/Emo70.gif

בחיי גם לי היו כאלו שאלות וחששות בכל קשר שהיה לי והיו לי שניים ארוכים מאז שהתגרשתי ועד היום. אני אומרת לעצמי למה לקלקל את הכיף שבקשר? למה לערער את הביטחון שהענקתי לי ולפרגיותי הקטנות? אחרי הכל בניתי לנו לול נפלא ונעים למה להכניס תרנגול שוב ולקלקל את האוירה של השקט והשלווה. מה, שוב לתת דין וחשבון? שוב ויכוחים על לא כלום? ועוד מישהו שהוא לא התרנגול של הפרגיות אלא תרנגול אחר. לא תודה הכי כיף ככה, כל אחד לחוד ומתי שרוצים ביחד. יש בקשר כזה רק פינוקים, בילויים, פירגונים, שמחה, האהבה ותמיכה ואם לא הולך ונפרדים אז רק לי כואב הלב והפרגיות מחוץ לתמונה מוגנות מזעזועים מיותרים. ומתי בכל זאת ארצה את הביחד לחיות? כשהפרגיות תהיינה מחוץ ללול ולא דקה לפני
אני לא בדיוק עניתי לך, אבל אני בהחלט מבינה אותך. בכל מקרה מה שתחליטי תחליטי, העיקר שיסב לך אושר ושלווה.וקחי חיבוק ממני לתמיכה

ממונט

ענית גם ענית, כמו כל אחד אחר, רק שאת מייצגת כאן את הצד השני של ההתלבטות שלי. ואני...כל עוד לא אהיה שלמה לגמרי עם הבחירה הזו אמשיך להרהר ב... בכל זאת יש עוד איזה משהו בעירסול מפנק עם קצוות קצת יותר ברורים.

תודה חמודה

מה שלומי? א...נכנסתי למוד קצת מוזר היום :). זה התחיל ברכישות, קצת בגדים, וגם נעליים, המשיך בהתקפת הסתפרות רצינית, ועכשיו אני עסוקה בפינוי חצי ארון בגדים שלי לשקים שיועברו אחר כבוד לאחד מאירגוני הצדקה. די מזועזעת מעצמי האמת :) מעניין המצב הזה, לא מכירה אותו כלכך. מה עוד לספר?

למעלה