שאלה: "הימים הבטוחים"..

צלמוות

New member
שאלה: "הימים הבטוחים"..

א. מתי הם? ב. עד כמה הם בטוחים? 100%??? תודה וסליחה על הבורות.

Vdrums

New member
לפי הידע המוגבל שלי, הבנתי שת'כלס

אין דבר כזה... בנות?

moon and sun

New member
עד כמה שאני יודעת

ה"ימים הבטוחים" אמורים להיות יומיים שלושה לפני ואחרי המחזור. אך לפני כמה זמן נוכחתי לדעת שגם ימים אלו לא תמיד כל כך "בטוחים" ולמה? פעם סיפרו לי, שזוג צעיר שניסה להיכנס להריון, אחרי חודשים ארוכים של חוסר הצלחה פנו לרופא והרופא הסביר לה שהביוץ שלה מתרחש כבר בזמן המחזור עצמו (אני לא ממש הבנתי איך זה יתכן!) בכל אופן, הוא אמר שהתקופה היחידה בחודש שהיא יכולה להיכנס להריון היא בזמן המחזור שלה

צלמוות

New member
טוווווב תודה רבה לך../images/Emo24.gif

אבל אני צריך תשובה קצת יותר חד משמעית.. חוצמיזה, אני יודע שנשים לא יודעת בדיוק את היום שבו נגמר המחזור אז איך סופרים את הימים? וגם יש מצבים שלבחורה מאחר המחזור באיזה יומיים אז איך מחשבים במדויק????

זו בדיוק הבעיה

שהחישוב הוא לא הכי מדויק, ויש תמיד אפשרות ל"פספוס". לכן לא משתמשים בשיטה זו...

ebony

New member
אפשר להשתמש בשיטה הזאת....

אך ורק אם המחזור מאוד אבל מאוד סדיר מה שלא קורה בד"כ כי תמיד יש זיוף לפה ולפה אני ממליצה על גלולות או לפחות קונדומים....... אבונית

מדידת חום. משתמשים בשיטה הזאת

כדי להכנס להריון ולא להיפך. כלומר החום (עליה קלה במדידה לאורך כל החודש) מראה על ביוץ ואז דואגים לממש את ההפריה. הבעיה שזה לא עובד הפוך. לכן אין ימים בטוחים!!!!

צלמוות

New member
אני משתמש בקונדומים

אבל יותר כיף בלי... וגלולות זה בעייתי... אין לחברה שלי 100 ש"ח לחודש ואין מצב לבקש מאמא.... ביעוסים...

Sefy

New member
יש משהו חדש וטוב יותר מגלולה../images/Emo70.gif

ראיתי את זה כשהייתי במישיגן החודש, זה יעיל כמו הגלולה אבל פשוט יותר לשימוש, ובמקום שאני אפטפט על זה, תבדקו את הקישור למטה. מומלץ לכל הבנות

Sefy

New member
למה לחכות שיביאו ? תזמיני לבד ../images/Emo3.gif

כל דבר טוב בחיים צריך להשקיע בו ולא לחכות שיעשו בשבילנו

מה אני נראית לך גלויה? שאני צריכה

להדביק על עצמי מדבקות?!?!?
אני מספיק אחראית להשתמש במה שצריך כשצריך!

Sefy

New member
לא יודע, עוד לא ראיתי לך ../images/Emo3.gif

אבל אני שמח לשמוע שאת מספיק אחראית, השאלה היא אם הגלולות מספיק אחראיות גם

Sefy

New member
אני חושש שיש לו תופעות לוואי רעות

בן הזוג שלך עלול למות גם כן

efratlevant

New member
גלולות לא עולות מאה שקל לחודש...

אלא שלושים. מקסימום שישים, וגם זה במקרים נדירים. חוצמזה, מזתומרת לחברה שלך אין? אתה רוצה לזיין בלי קונדום? תשלם אתה על הגלולות.

צלמוות

New member
אני "מזיין" עם קונדומים

פשוט לא ידעתי שככה עולות גלולות.. אני באמת אממן לה גלולות... תודה לכככל מי שעזר לי כאן!!

למעלה