שאלה: "הימים הבטוחים"..

Sefy

New member
../images/Emo3.gif

אל תשכחי את כל מה שאת מממנת לרפואה המערבית

אז ככה...

הימים הבטוחים זוהי שיטה ממש ישנה ולא מומלצת... לבחור ששמו "צלמוות" : בתור אחת שלוקחת גלולות קרוב לשנה, חבילת גלולות לא עולה 100 ש"ח לחודש ! המחיר נע בין 35 ש"ח ל-50 ש"ח לחפיסה חודשית... אז אם אתה מחפש לך צרות וריגושים...וותר על גלולות וקונדומים. רק אחר כך אל תגיד שלא הזהירו אותך... השוטרת.

../images/Emo18.gifאמצעי מניעה

אן לסמוך על שום יום פשוט להשתמש באמצעי מניעה ואת רגועה תלכי לרופא נשים והוא יתאים לך גלולות וינחה אותך אל תתבישי זה בסדר תמיד יש פעם ראשונה

ebony

New member
לא כולן יכולות להשתמש בגלולות....

אבל אם אין שום מניעה לכך אני הייתי משתמשת במקומכם... אבל תמיד יש קונדומים..... כי גלולות לא מגנות מפני מחלות...

גם הגלולות לא הכי בטוחות!

הגלולות בטוחות רק ב-95% ולא יותר! קנדומים בטוחים רק ב-75% ולא יותר! אין ביטחון ב-100% חוץ מאשר בהתנזרות מלאה!

tokit

New member
את טועה..

גלולות בטוחות ב-100 אחוז אם לוקחים אותן מדי יום באותה השעה. עדיין, מתייחסים לגלולות כבטוחות ב-99 אחוז, בגלל אלו ששוכחות.. 95 אחוז זה הרבה יותר מדי נמוך לאמצעי מניעה הנפוץ ביותר למניעת הריון!! לגבי קונדומים.. לא זוכרת אחוזים מדוייקים, אבל.. כל עוד הוא בתוקף ולא נקרע ומשתמשים בו כמו שצריך, הוא בטוח כמעט לחלוטין.

tokit

New member
אין כזה דבר..

אם לוקחים את הגלולות כל יום באותה השעה... הן בטוחות ב-99.9 אחוז. ייתכן והם אמרו לך 95 אחוז והתייחסו לנשים הרבות ששוכחות לקחת את הגלולות בזמן. להוכחת דבריי צירפתי 3 קישורים..

Sefy

New member
זה למה לא נכנסתי להריון ../images/Emo6.gif

דרך אגב, המדבקה ששמתי לינק למעלה יעילה ב 99.9%

tokit

New member
כי אותה אי אפשר לשכוח לקחת..

אפשר רק לשכוח להחליף..

Sefy

New member
חבל שלא מביאים לארץ

ידידה שלי במישיגן אומרת שזה כבר קיים המון זמן ואושר ע"י הרופאים שם

cha ching

New member
הימים הבטוחים

מתי הם אמורים להיות? - אכן- כיומיים לפני הוסת עצמה,בזמן הוסת עצמה וכיומיים לאחר הוסת... עד כמה הם בטוחים? - הם לא.. הסיפור על הזוג שניסה להיכנס להריון ולא הצליח ובסוף התברר כי האישה מבייצת בימי הוסת: הגיוני מאוד. האישה פשוט מאוד מבייצת באותם הימיטם של הוסת, ופליטת הביצית והגעתה עד לחצוצרה (המחזור, בעצם), לוקח חודש שלם... נדיר אך הגיוני.. כדאי מאוד ששאלות כאלו תשאלי בפורומים המקצועיים לרפואה... ולא כאן, כיוון שמשום מה, אלו שענו לך לא בדיוק יודעיפ פרטים מדויקים על שאלתך.

tokit

New member
אל תכלילי בבקשה..

לא יודעת מה לגבי התשובות האחרות, אבל התשובה שלי מכילה אך ורק פרטים מדויקים המופיעים בכל ספר גניקולוגיה למתחילים. אם כי בעקרון את צודקת.. שאלה כזו מקומה בפורום מקצועי..

לורן29

New member
למיטב ידיעתי הדלה

השבוע הפסקה של הגלולות (עד שאת מתחילה חבילה חדשה) הם הימים הכי בטוחים שיש (כה נאמר לי על ידי הדוקטור)-כמובן, בהנחה שאת נוטלת גלולות קבוע.

cha ching

New member
פחחחחח!!

את מתכוונת הכי בטוחים למניעת הריון?!?! מה ההגיון?! הרי הגלולות האלו שאת לוקחת יום ביומו הן מה שמונעות את ההריון...!! בקיצור- אין כזה דבר "ימים בטוחים"... את רוצה לא להיכנס להריון מסקס ללא קונדום?! -קחי גלולות.

למעלה