שאלה: "הימים הבטוחים"..

moon and sun

New member
למה 100?!

ממה שאני שמעתי חפיסה אחת של גלולות למשך 21 יום עולה משהו 30-40 ש"ח ולא יותר!

../images/Emo45.gif Vdrums צודק!

גם אם יש ימים בטוחים, אין שום דרך מדוייקת לזהות אותם, כי מדובר בגוף אנושי, שעובר שינויים כל הזמן. כך ש... ימים בטוחים - אלה ימים בהם אני לא עושה סקס!

tokit

New member
ועוד דבר..

כמו שהביוץ יכול להקדים, הוא יכול גם לאחר, כך שבעצם רק בדיעבד יודעים מתי היה הביוץ. כלומר: כשהמחזור הבא מגיע, אז ניתן לומר שהביוץ היה 14 ימים קודם, אבל רק אז !!

tokit

New member
שיט.. ההודעה שלי נמחקה..

אז היות ואני חושבת שהנושא חשוב, אתחיל שוב!! אין כזה דבר ימים בטוחים!! ולידע כללי: הספירה של המחזור מתחילה ביום בו את מקבלת את המחזור. בעולם מושלם, 14 יום מאז קבלת המחזור יהיה ביוץ. הביצית יכולה להיות מופרית ב-24 עד 48 שעות לאחר הביוץ. אם אין הפריה ואין הריון, 14 ימים אחרי הביוץ יגיע המחזור. הזרע יכול להתקיים בגוף האשה עד 72 שעות, מה שאומר, שגם אם תקיימי יחסים ביום ה-11, עדיין תוכלי להיכנס ליופי של הריון. זה בעולם מושלם.. אבל העולם לא מושלם ומסיבות שונות הביוץ יכול לאחר או להקדים, ואז כל החישוב לא שווה כלום. ועוד דבר.. גם משגל נסוג הוא לא פתרון יעיל, כי עוד הרבה לפני שהגבר גומר נפלט זרע שנקרא PRECUM, ודווקא הזרע הזה הוא הכי פורה.. אז.. רק קודנום או גלולות.

Sefy

New member
אז רק לי היה מזל אה ? ../images/Emo3.gif

עם האקסית שלי, היא לא הייתה על גלולות (היא התלוננה שזה מגדיל לה את החזה, אני לא התלוננתי על זה בכלל
) והיא לא סבלה שיש עלי קונדום, גם מבעיות מסוימות אני לא אהבתי קונדום (
) אז למדתי טנטרה סינית, וזה גם עבד מעולה וגם שנינו היינו מרוצים

tokit

New member
יקירי, שמחה שלא התפקשש לכם,

אבל גם טנטרה סינית זה לא אמצעי מניעה.

Sefy

New member
זה לא מיועד בתור אמצעי מניעה

פשוט למידה של שליטה עצמית, ואם נסתכל על כמות הפעמים, אז או שיש לי הרבה יותר מזל ממה שאני חושב, או שזה באמת עובד, כי לא שמנו הרבה פס על ימים בטוחים או לא

tokit

New member
או... שלאחד משניכם יש בעיה..

שמונעת כניסה/הכנסה להריון..

Sefy

New member
שנינו נבדקנו, אז זו לא אופציה ../images/Emo9.gif

אל תשכחי שתכננו להתחתן...

tokit

New member
אוקיי... סתם מזל..

לא תשכנע אותי שטנטרה סינית מונעת PRECUM או פליטה מקרית אחרת..

Sefy

New member
אני גם לא מנסה לשכנע ../images/Emo3.gif

אבל חצי שנה מזל, זה הרבה מידי מזל לא ?

tokit

New member
ספי יקירי..

יש בתפוז פורום שנקרא "לקראת הריון". כותבות שם נשים שמשאת נפשן הוא ילד. יש שם נשים שמנסות כבר שנים, וזה לא הולך, ואף רופא לא יכול להסביר להן מדוע.. חצי שנה זה לא יותר מדי מזל, זה פשוט מזל..

Sefy

New member
אני אמליץ להן ללכת לרפואה סינית!

כי על הרפואה המערבית, אני לא סומך בגרוש

tokit

New member
הן כבר הולכות..

לי אין שום דבר נגד הרפואה המערבית. אחרי הכל, היא מממנת לי את זוגות הנעליים והתיקים שאני כל כך אוהבת..

למעלה