שאלה (והיא באמת היא לא שאלה צינית)

ונכון ש"יצאנו מהמיתון" אחרי חודש

בלבד שנתניהו שימש כשר אוצר? עובדה הדגנרט הזה שלכם הכריז על זה קבל עם ועדה.

Haemek

New member
"דגנרט"?

אנחנו כלכלה יציבה ומוכרת בעולם, משהו שנובע ללא כל ספק מביצועיו של ה"דגנרט" לדבריך (המלומדים כמובן), ומאידך פרץ באימפוטנטיות הבוטה שלו נכשל בהתחייבות הראשונה שלקח על עצמו לשחרר את 3 השבויים (שבעטיים הוא יצא למלחמה, גרם להרג 150 איש בישראל ועוד 100 אצל הלבנונים וכלום לא השיג), אז איזה שם גנאי תצמיד לפרץ? כמובן בידיעה שעכשיו נבראללה כבר "מכיר את השם שלו" ויש לו כבר כאב בטן מצחוק על המשופם שלוקח את עצמו כל כך ברצינות... "אימפוטנט" מתאים? "מנהיג הפועלים" (בתנאי שהפועל הוא עובד חברת חשמל כמובן כי אחרת פרץ לא יבזבז אנרגיה על סתם משהו)? אגב, תסתכל סביב: יצאנו מהמיתון. תודות לביבי ולא לפרץ.

trigotrigo

New member
איזו כלכלה יציבה?

כלכלה שלפני 20 שנה נפלה בה הבורסה, והיא קיימת בסך הכל 60 שנה? כלכלה שתלויה בכל כך הרבה שווקים בעולם, שהמשבר הקטן ביותר מוביל לירידות שערים חדות? או שאולי אתה מדבר על הכלכלה שבה להרבה אזרחים פשוט אין כסף?

Fasz

New member
תילי תילים של דמגוגיה

כלכלה שקיימת בסך הכל 60 שנה?(על דרום קוריאה וכלכלתה שמעת?) תלויה בכל כך הרבה שווקים בעולם?(כמו כל תשתית כלכלית של כל מדינה בעולם?) להרבה אזרחים אין כסף? (ניהול לא נכון של משק הבית ותרבות צריכה מנוונת?) בסיכומו של דבר, באם יש לך טרוניות כלפי מדיניותו הכלכלית של נתניהו, פנה לשר האוצר שלך, אשר הקצין את המדיניות הנכונה, למדיניות בעלת "חורים" כלכליים רבים, שבהמשך, יהיה על הממשלה הבאה, לכסות ע"י אריגת תלאי אחר תלאי.

trigotrigo

New member
אל תשווה אותנו למדינות אחרות

ובעצם כל מה שאתה אומר מחזק את הטענה שלי שהמדיניות של ביבי הייתה טעות.

Fasz

New member
ומה עם המדיניות של הירשזון?

אז אני מניח שמרבית כלכלני העולם כולו, המשבחים את נתניהו על פועלו הכלכלי, טועים. הלא כן?

Haemek

New member
אתה מכליל כותרת בעיתון צהוב ודעותיך

ויוצר מסקנה שאתה מלגלג עליה. הליכוד מעולם היתה מפלגה חברתית והראיה שדווקא פשוטי העם מצביעים לה (ולא, הם לא טיפשים, למרות מה שאצילי העבודה חושבים ומתנחמים הזאת). ביבי קיבל תפקיד וביצע אותו על הצד היותר טוב. היה זה מנהיג הפועלים הדגול פרץ שניסה להראות שהעבודה פתאום ירדה אל העם עם הדגל החברתי. אתה יודע בדיוק כמוני איך היא ירדה אל העם. והנה עוד ירידה אל העם: "אז יאללה נתניהו, קח את "הדגל החברתי" שלך ולך חפש מי ינענע אותך!" ממש ממש משכנע. העובדה שזה משכנע, כי פשוטי העם באמת מצביעים למי שהם חושבים שעוזר להם, וזאת לא העבודה. וקדימה הרי תמחק בקרוב בעבור פיצוץ הבלון...

לך תספר את זה לכל המצביעים שלכם

שרמסתם, השפלתם ושלכתם לתוכניות ויסקונסין. אני בטוח שהם יסכימו איתך שהליכוד מפלגה "חברתית"...

gershon17

New member
תוכנית ויסקונסין תוכנית טובה

עובדה, מפלגת העבודה החברתית לא נוקפת אצבע כדי לשנות אותה. לא יכול להיות שעמיר פרץ לוחם הצדק הנודע יסכים לקיומה של תוכנית כזו אלא אם כן היא חיובית.

בטח שהיא "טובה" ../images/Emo5.gif

ניסית אותה פעם על בשרך כדי לחוש עד כמה "טובה" היא? מה דעתך שכשתהיה קשיש ושבקושי תוכל ללכת נשלח אותך להתנדב בכפייה, ואם לא תסכים נשלול ממך את הקצבה ונשליך אותך לכלבים? אני בטוח שתאהב את זה...
"תוכנית ויסקונסין תוכנית טובה" עאלק...

gershon17

New member
אז למה מפלגת העבודה תומכת בה?

מפלגת העבודה המחודשת, שאתה בעצמך הצבעת אליה? עמיר פרץ פחות חברתי ממך? אתה בטח מתבדח.

עמיר פרץ כבר מזמן לא מייצג אותי

ואת בוחריו. למעשה הוא פסול אצלי מהיום שבו הוא החליט לקחת את תיק הביטחון במקום את תיק האוצר.
אבל אנחנו לא מדברים עכשיו לא על פרץ ולא על מפלגת העבודה. אנחנו מדברים על תוכנית ויסקונסין ואם היא טובה או רעה. כך שלפחות פעם אחת בחיים שלך תהיה ענייני ואל תגלוש לדמגוגיה הזולה שבה אתה כל כך מצטיין...

gershon17

New member
ומיהם, בעצם

אותם 15 מנדטים שעל-פי הסקרים יצביעו שוב למפלגת העבודה? עמיר פרץ לא מייצג גם אותם? לדעתי אתה אחד הבודדים שהאמין לשקרן המשופם. למי תאמין עכשיו? ולמה אתה חושב שזה שתאמין לו עכשיו יעשה את מה שהוא אומר?

Haemek

New member
סיכום זמני: איש לא ענה שיצביע

לקדימה. מסקנה זמנית: 1. או שאנשים לא מתעניינים 2. או שאין כאן תומכי "קדימה" 3. או שלא נותרו כאן תומכי "קדימה" בכל מקרה, המצב של קדימה לא טוב.

bhnadav

New member
תפסיק לעשות מעצמך צחוק כל פעם מחדש.

אתה היחיד כאן שאחרי כמה חודשים של כהונה כבר החליט שהוא מאוהב באולמרט ושהוא הולך להצביע לו בבחירות הבאות, בגלל הנחישות המדהימה שהפגין בהמשך לחימה במצב בו כבר ניצחנו במלחמה, ב-1 באוגוסט בשעה 20:00. אני לא זוכר שמישהו אחר כאן יצא בהצהרה כל כך אווילית ולא רלוונטית. הדבר המצער הוא שאתה ממשיך באוויליות ובחוסר הרלוונטיות המשווע.. אז זאת כבר בעייה רצינית כנראה

Fasz

New member
ובכל זאת ../images/Emo13.gif

אמור לי נדב, מה המצע של קדימה? כעת, ללא ההתכנסות, ובמה הוא שונה ממצע הליכוד והעבודה?

למעלה