אתה יכול להגיד איפה השקר ?! האמת !
בתור מנהל פורום הייתי מצפה ממך לא התנהג בצורה מחפירה כזו ולדעת לתת תשובות ענייניות ,אתה וחבריך מלכלכים על יו"ר הליכוד בלי שום בושה . ככל הנראה מדברי הגולשים מובן שאתה לא מוכן ולא יכול להתמודד עם תגובות ענייניות . זה רק מראה הרבה על הרמה של קדימה והעומדים בראש ,סליחה, העומד בראשה . עד בחירות לא ישאר ממכם דבר אם לא תדעו לענות על תשובות כראוי. בדיוק כמו המצע המוערפל שלכם שממש לא מובן מה רשום שם לכל בר-דעת מובן שהנסתר רב על הגלוי . דברי שרון נגד התנתקות-שניה וחלוקת ירושלים לעומתו אולמרט,ליבני,רמון,פרס ממש מדהימים בדעותהם רובם מחלקים וחלקם שותקים אם זו לא היתה המפלגה שלי הייתי מתפקע מצחוק ! וזו לא (המבין יבין) איך אתה בכלל מיצג מפלגה שבנו של רה"מ מנהל את מפלגתו לאחר שהורשע ! אתה מדבר על שפה יפה ?! תגיד לי מי הם חבריך ואני יגיד לך מי אתה ! לפחות תוריד את הראש המתנשא שלך ומפלגתך ואל תשפוט פה מי זה דמגוג כי אתם בראשם אולמרט ועומרי הפושע ממש מביישים את המפלגה שלך ושלא נדבר על מופז בראון ובוים . וציפי לבני ממש מדהימה בהכשרת השרץ במפלגתה, פתאום היא מאשרת הפושע עומרי שהוא נמצא בביתה . כמובן שאני לא ידבר פה על תיקי משפחת שרון המפוארים . לאחרונה התברר אנשי שרון ניסו לשחד אנשים שיעברו למען קדימה (בוניסים) ככל הנראה החפרפרת דפקה את שרון וזה יצא לתקשורת מהר יותר ממה שהור ציפה , וכמובן שהוא לחוץ ונלחץ והפיל את האשמה על אחרים ! מה היה קורה לולא היתה מתגלה פעולתו של רה"מ ?! כרגיל עומרי היה קונה את השלטון לאבא ! ואתה עוד משבר על שקר ומדמגוגיה ! שיהיה שבוע טוב . NOsharon רק לא שרון ! כי אותנו אי אפשר לשחד !