שאלה חשובה לבוחרי נתניהו -

zumbiOmri

New member
תשובות !

שרון השתמש בבוחריו ושיקר להם ! שרון שתק בבית המשפט ובכל אמצעי התקשורת אומרים שבנו שכב בשבילו . שרון יש בן פושע ושרון אומר שכל מה שהוא עשה למרות הודאת בנו הוא חוקי . לפי דבריו בנו לא יודע לעבור על החוק. שרון שיקר במרכז והלך נגד החלטתם . שרון נכנס ללבנון ודפק את בגין . שרון מירר את חייהם של שמיר ונתניהו שהיו ראשי ממשלה . שרון הוא אדם לא אמין . פרשיות השחיתות שלו ושל בניו פרוסות בכל מקום . אם נפתח כל נושא ונושא נגלה פלאים על מנהיגך שרון הדיקטטור . כל הדברים שאמרת הם שיקרים ודמגוגים כי אם נכנס לעובי הקורה הרי זה שקרים שמנהל פורום מתנגד להם ! רק אחד השקרים לדוגמא :שרון הבטיח לנתניהו שיהיה משאל עם בהתאם לזה נתניהו הצביע בעד לאחר שהוכח הברור מכולם שרון ש י ק ר שוב אז נתניהו הצביע נגד . חבל שאתה מנסה לחנך אחרים ואתה מתנהג בדיוק באותה צורה !

דמגוגיה במקום תשובות? ../images/Emo6.gif

כולם כבר הבינו את איכות התגובות שלך.. כשאין מה לכתוב,פונים לשקר והכפשות.

zumbiOmri

New member
אין לך תשובות ולא תוכן ! בעצם ....

הרבה תוכן למפלגת קדימה במשטרה ובבתי המשפט מהמנהיג בנו הפושע שהורשע והלאה .

nosharon

New member
אתה יכול להגיד איפה השקר ?! האמת !

בתור מנהל פורום הייתי מצפה ממך לא התנהג בצורה מחפירה כזו ולדעת לתת תשובות ענייניות ,אתה וחבריך מלכלכים על יו"ר הליכוד בלי שום בושה . ככל הנראה מדברי הגולשים מובן שאתה לא מוכן ולא יכול להתמודד עם תגובות ענייניות . זה רק מראה הרבה על הרמה של קדימה והעומדים בראש ,סליחה, העומד בראשה . עד בחירות לא ישאר ממכם דבר אם לא תדעו לענות על תשובות כראוי. בדיוק כמו המצע המוערפל שלכם שממש לא מובן מה רשום שם לכל בר-דעת מובן שהנסתר רב על הגלוי . דברי שרון נגד התנתקות-שניה וחלוקת ירושלים לעומתו אולמרט,ליבני,רמון,פרס ממש מדהימים בדעותהם רובם מחלקים וחלקם שותקים אם זו לא היתה המפלגה שלי הייתי מתפקע מצחוק ! וזו לא (המבין יבין) איך אתה בכלל מיצג מפלגה שבנו של רה"מ מנהל את מפלגתו לאחר שהורשע ! אתה מדבר על שפה יפה ?! תגיד לי מי הם חבריך ואני יגיד לך מי אתה ! לפחות תוריד את הראש המתנשא שלך ומפלגתך ואל תשפוט פה מי זה דמגוג כי אתם בראשם אולמרט ועומרי הפושע ממש מביישים את המפלגה שלך ושלא נדבר על מופז בראון ובוים . וציפי לבני ממש מדהימה בהכשרת השרץ במפלגתה, פתאום היא מאשרת הפושע עומרי שהוא נמצא בביתה . כמובן שאני לא ידבר פה על תיקי משפחת שרון המפוארים . לאחרונה התברר אנשי שרון ניסו לשחד אנשים שיעברו למען קדימה (בוניסים) ככל הנראה החפרפרת דפקה את שרון וזה יצא לתקשורת מהר יותר ממה שהור ציפה , וכמובן שהוא לחוץ ונלחץ והפיל את האשמה על אחרים ! מה היה קורה לולא היתה מתגלה פעולתו של רה"מ ?! כרגיל עומרי היה קונה את השלטון לאבא ! ואתה עוד משבר על שקר ומדמגוגיה ! שיהיה שבוע טוב . NOsharon רק לא שרון ! כי אותנו אי אפשר לשחד !

זו דוגמא מצויינת לאיכות ירודה :)

כל שאתם עושים הוא לקלל ולהכפיש.. אני בסך הכל שאלתי שאלה - רק אחד ענה לי עליה.. כל השאר התחילו ללכלך מחדש - על שרון על המפלגה... על כל העולם. רק לא לענות בצורה ענינית. בדיוק כפי שאתה עושה עכשיו :) אתם ממש לא דוגמא לאנשי ליכוד חכמים, הגונים והגיונים.. וחבל שהמפלגה שלכם נפגעת בגלל הרמה הירודה של התגובות שלכם.. וההצפות החוזרות ונשנות מבלי להביע דעה עניינית אחת! ועוד פעם.. במקום לענות לשאלות שנשאלו - אתם רק משתמשים בלשון הרע כנגד קדימה.. אני מבין את זה.. וכל אדם הגיוני יבין. כשאין תשובה אמיתית - פונים להכפשות וקללות. כמו כל ערס מצוי. תעשו בשכל ותרגעו, כי אתם פוגעים רק במפלגה שלכם.

אני בהחלט מרחם על המפלגה שלכם -

עם "תומכים" כמוכם, מי צריך אויבים. אתם תורמים יותר מכל מסע פרסום שיכולים להציע לקדימה. אם הייתם יכולים לקרוא תגובות של אנשי ימין שפנו אלי במסרים בבקשה למחוק אתכם, בעקבות הנזק שאתם יוצרים למפלגה - אולי הייתם מבינים יותר טוב. חבל על הליכוד.. שקיימים בו אנשים כאלה. פשוט חבל. כל האנשים האכותים שתומכים בו.. קולם נבלע בדברי ההבל שלכם.

nosharon

New member
שאלה עניינית ! מבקש תשובה עניינית !

איך אתה מסתדר אם ח"כ שמנהל את המפלגה שלך וכבר הורשע(אחרי הודאה רשמית שלו ! לא בלומנטל וגם לא חזן האיש הורשע ) כנמנהל מפלגת קדימה ??? שאלה נוספת: על איזה טוהר מידות המפלגה שלך יכולה לדבר כאשר המנהיג שלך הלבין פניה של בלומנטל עוד לפני שנערך לה משפט ולעומת זה לבנו לא עשה דבר?! הערה : ואל תספר לי על עברה שיש בה קלון או לא , האיש הוא מאפיונר, והכי חשוב הוא בנו של רה"מ.

h e v e n

New member
תשובה על פייגלין.

מעט עובדות על פייגלין- איש ימין,קיצוני,רואה רק את טובת היהודים,ותק של 15 שנים בכיכרות, אובססיבי בדעותיו, לא מאמיןלערבים.לא מושחת (פעם אחת נעצר בהפגנה אידיאולוגית),אין לו קשר לאי היווני, לא מסתובב עם 2 עורכי דין צמודים. בנימין נתניהו לכשנבחר, החליט להוציא את פייגלין מהמפלגה, בגלל 2 עובדות שהזכרתי(קיצוני,אובססיבי בדעותיו). על הדרך הוא מרויח חוק שגם אנשים עם עבר פלילי לא יוכלו להיבחר למפלגה. השאלה שלך היא מדוע נתניהו שואף להוציא את פייגלין? נראה לי שכל בר דעת רואה בזה מהלך ראוי, צודק, ובהחלט חדשני בכל מה שקשור למושחתים בכלל(אני יודע שבקדימה מהלך כזה אם היה עולה בשיחה במסעדה, היה מיד גורם לשומע להיחנק,במיוחד אם זה אחד מ...). אתה מעוניין גם בתשובה על סילבן שלום:) ???

סוף סוף! ה ל ל ו י ה ../images/Emo65.gif

זה היה על כך קשה? אשמח לתשובה בנוגע לסילבן, כן :)

h e v e n

New member
אענה על סילבן

אם תענה בכנות מה אתה חושב על פייגלין ושרון ביחד בתשובתי. מקסימום יש כאן עוד הרבה אנשים ראויים שיענו לך בשמחה. הם רק מתבאסים שאתה עדיין לא משתתף פעיל בויכוח, בכך שאתה לא מתייחס עניינית לשאלות ששואלים אותך תוך כדי שעונים לך. רק לי יש הרגשה שאולי אתה לא מבין? או בכוונה לא עונה?

שטויות..אף אחד לא ענה על השאלות

עד עכשיו. אז תעשה לי טובה.. לא היה פה שום ויכוח - רק מס' שאלות, זה הכל. כל הזמן מלכלכים ותוקפים.. נראה לך שאני אבזבז את זמני על כאלה :) שאל אותי.. ואשמח לענות מחר. עכשיו אני חייב לישון מעט :) לילה טוב.

h e v e n

New member
דרך אגב...

בעובדות על פייגלין,שצירפתי, שרון משתלב בעובדות מצויין עם שינויים קלים... עד לפני שנבחר , הוא היה גם איש ימין,קיצוני,אובססיבי בדעותיו. יש לו יותר וותק בכיכרות מפייגלין (בערך 50 שנה). הוא עוד לא מושחת רישמי, אבל בהחלט חשוד. יש לו קשר לאי היווני, והוא מסתובב עם 2 עורכי דין. ויש לו עוד הרבה עובדות שאין על פייגלין (התייחסתי רק בהקשר של ההודעה הקודמת) מחכה לשאלה על סילבן שלום:)

bhnadav

New member
יניב שאל שאלה בנושא סילבן.

" ופתאום, סילבן, שנתניהו טען כי השקפתו שמאלנית מידי - הוא מס' 2 ולנדאו, הציוני, לדעתכם, נדחק שוב לפינה? "

mean girl 16

New member
אף פעם לא כל חברי המפלגה

יהיו עם השקפת עולם זהה. השקפתו של סילבן אולי שונה משל ביבי, ושל לנדאו שונה משניהם, אבל זה לא אומר שאין להם מקום במפלגה. לנדאו לא נדחק לפינה. נתניהו שריין מקום 2 לסילבן כי זה הצעד החכם ביותר לעשות בשביל לאחד את השורות בליכוד. אל תשכח שסילבן קיבל מעל ל30% תמיכה בפריימריז. וזהו, בערך

למעלה