שטויות!
לפי אותו הגיון,ביבי יכול להיות חבר בכל ממשלה שתקבל אותו (נניח ממשלת ברק ב-1999). כי אתה מציג אותו כטכנוקרט חסר עקרונות מדיניים. אז לו ביבי היה מציג את עצמו כטכנוקרט כלכלי-שיכול לעזור (אם ירצה),גם לכלכלת איטליה,מילא. אבל ביבי הגיע למערכת הפוליטית עם אג'נדה מדינית.הוא היה נציג ישראל באו"ם,שר החוץ-כתב בלי סוף ספרים על ההתמודדות עם הטירור... אז איך אדם כזה מוותר על האג'נדה המדינית שלו בגלל נימוקים כלכליים? ועובדה-זה גם לא נכון.הרי מאז שאולמרט (קדימה) החליף אותו,לא השתנתה המדיניות הכלכלית כלל וכלל. האמת-מדובר בשרדן וזהו.כל זמן שהבחירות נראו מרוחקות-לא היתה לו בעיה לשבת בממשלה (שכביכול) עושה משהו נגד "האידאולוגיה" שלו-כלומר הולכת לקראת התנתקות מעזה ומצפון השומרון.אבל...פתאום התברר לו שקם לו יריב מימין בדמות לנדאו,שהגיע בסקרים לכמעט 20 אחוזים.אז הבין מר ביבי,שדווקא הימין במפלגתו עלול למנוע ממנו את הנצחון על שרון בפרימריז-ולכן "התיישר" לימין,ושבוע לפני ההתנתקות התפטר מממשלת שרון-והשוק בכלל לא התרגש מכך. עכשיו לאחר ששרון עזב את הליכוד,וכשהוא עומד שוב בראשו,מתחיל ביבי "להתיישר" לכוון המרכז והשמאל.זה החל כמובן בנסיונות הסילוק של פייגלין-שהם מבורכים,רק מדוע לא נעשו קודם לכן??? עכשיו מנסה ביבי "לנקות" את מפלגתו-אבל הוא לא מסלק משורותיה את בלומנטל,גורולובסקי וחזן (שתמכו בו...). פשוט זגזגן בלתי נלאה.הוא לא ראוי לעמוד בראש ממשלת ישראל. יש 3 מועמדים: אחד שהכרנו ונכשל (ביבי),אחד שאיננו מכירים ,אין לו שום נסיון,והנהיג את ההסתדרות בכשלון (פרץ),ואחד שיש לו המון נסיון והוא גם תכססן גדול-אבל כשהיה בימין כולם שם שתקו.היום כשהוא במפלגת מרכז-שזוכה כרגע להמון אהדה-הימין נזכר לתקוף אותו באיחור של 20 שנה... אז אין בעצם מועמד מתאים לתפקיד רה"מ.הגרוע במועמדים-ביבי.אותי זה לא מנחם שאני "צריך" לבחור בין גרועים.לכן אני לא אבחר באף אחד.