שאלה חשובה.. לכל "צופה" אמיתי..

Max California

New member
שאלה חשובה.. לכל "צופה" אמיתי..

למה אתה בצופים ? איזו סיבה ? מה מביא אותך לשם ? ולא לבית"ר , מכבי , הנוע"ל או בני עקיבא , למה הצופים ?

yuyu yop

New member
סתם כי בא לי לדבר... סתם כנס

למה לבית"ר או מכבי או הנוע"ל או בני עקיבא ולא לצופים??? 1) לחץ ח-ב-ר-ת-י. 2)כי בא לנו וזה החיים שלנו 3)כי זה כיף לאלה

למה???

כי כי כי זה כיףףףףףףףףףףף סבבבבבבבבבבבבבבבהההההההה כיףףףףףףףףףףףף סבבבבבבההההההה כיף חייייייייים :)

יש לי רעיון....

אולי במקום שפעם ביום בערך, יבוא מישהו וישאל את זה... תחפש ב"חיפוש" ותמצא יותר מידי דברים על זה כי די זה כבר מעצבן.....:)

להגיד לך ת´אמת....?

פשוט זה מה שיש לנו באזור - רק צופים... ככה שאין לי בחירה בין צופים, לנוע"ל, לשומר הצעיר וכו´... אבל ניראה לי שאם הייתה בחירה הייתי הולכת לצופים בכל זאת, כי היא תנועה א-פוליטית, גם דתית וגם חילונית, גם יהודית וגם ערבית... כולם יכולים להיות חברים בה בלי שום קשר למה שהם ולמי שהם. נועה.

אני נועה...../images/Emo13.gif

אני בכיתה י´, אני עכשיו במיקווה ישראל ולמדתי ביוספטל. מי אתה? נועה.

ברור!

יש את הצופים הדרוזים, ויש את הצופים הבדואים, ואני חושבת שיש גם צופים מוסלמים - אבל אני לא כ"כ בטוחה... נועה.

royi00

New member
יש תשובה

א.כי זה מה שאני מאמין...אני מאמין בערכים של התנועה בדרך המסר שהיא מעבירה...דרך ההדרכה..זה שאין לה שום דעה פוליטית משמע היא מיועדת לכולם-תנועה שלא עושה פער בין דעות... מראה שוויון-להסתפק במעט... אני יכול לבחור איזה תנועה שאני רוצה-בב"ש יש את הכול(נראה לי) וגם בכולם יש לי לפחות חבר אחד... אבל אני בחרתי בצופים כי זה לא רק בגלל החברים... אלה צופים זוהי דרך חיים מקווה שעניתי לך על השאלה רועי

למעלה