שאלה חשובה.. לכל "צופה" אמיתי..

royi00

New member
כנס לקישור הבא ותרשום שם את הודעתך

כנס לקישור הבא ותרשום שם את הודעתך-שם בטח יגיבו יותר ברצינות רועי

Max California

New member
___

טוב .. אני את הנקודה שלי העברתי. אני מרוצה .. לא רוצה ללכת לשום מקום אחר לבדוק.. בדקתי פה.. את אלו שכאן. בסדר.. כיף בצופים.. ומה זה בכלל ערכים זה בערך מה שהבנתי. ולא טעיתי. איזה יופי שאני לא בצופים.
סתם .. זה לא אישי. מצטער.

keren14

New member
למה אני בצופים?

האמת שהייתי איזה שנה בנוער העובד לפני שפתחו אלצנו שבט, ואני ממש אוהבת את הקטע של תנועת נוער, וממש התאכזבתי מהנוער העובד,ולפני שהייתי בנוער העובד הייתי אצל חברה שלי בכיתה ד(נראה לי, אצלם היה צופים..) ובאתי אליה ביום שישי והלכתי איתה לצופים וממש נהנתי! ואז אחרי שניסיתי את הנוער העובד אמרתי לעצמי- אם אני אלך לתנועת נוער, זה רק לצופים! ואז פתחו אצלנו שבט ואני ממש ממש ממש!!! נהנת! ואצלנו יש תנועות נוער- צופים, נוער עובד, בני-עקיבא ונראה לי שיש לנו גם צעירי חב"ד....

אוקי זה הולך ככה

1) כי כל החבר´ה בנועם אז אני מרגיש מגניב שאני היחיד בצופים 2)כי זה כיף ואחלה 3)כי הילדים מהגדוד שלי מגניבים (???) 4)התמכרתי..............

tal116

New member
אז ככה

חבר טוב שלי הביא אותו ופשוט לא יכולתי לעזוב אין לי מושג למה אבל פשוט נשארתי...

beTTyBooP

New member
לדעתי...

צופים זה חברה הרבה יותר שונה מאשר בית ספר או כל מסגרת יומיומית... כי לדוגמה, לבית ספר חייבים ללכת, מי יודע איזה טיפוסים תפגוש שם, זה לא תלוי בך... והצופים, זה כולם הבה יותר מגובשים, כולם פחות או יותר אותה חברה, לכולם דעות דומות.. אני אוהבת את הפעילויות, את האנשים, את הצוותים, והכל... בכלל זה כיף שיש עיסוק אחר"הצ (וגם טיולים ופעילויות שונות כמובן!!!) מאשר לשבת בבית כמו בטטות, לא?

למעלה