שאלה- חשובה!

veganguy

New member
על מה א-ת-ה מדבר ??????

גורים בסוף ההריון הם בעלי-חיים בדיוק כמו חתולים ברחוב. אז אתה בעד הרג המוני של חתולי רחוב ?!

מור ד

New member
שאלה- חשובה!

החתולה שאני מטפל בה בהריון ומותקפת כבר הרבה זמן ע"י זכרים מיוחמים, היא חתולה שגרה ברחוב ואני רק מטפל בה, השאלה אם להכניס אותה למחסן (לבית אסור) עד שתמליט (היא בהריון מתקדם) מה לעשות?

d u d

New member
אני יודע מה דעותיך בנושא...

אבל בכל זאת אמליץ לך לקחת אותה לעיקור, חתולה יכולה לעבור עיקור גם ביום האחרון של ההריון, כך ששוב, זו בחירה שלך...

AmitKar

New member
ביום האחרון יהיה זה בלתי מוסרי

ביום האחרון של ההריון של החתולים וכמה ימים לפני כן (או שבועות?) האוברים כבר מקבלים הכרה וחשיבה עצמית ויכולת להרגיש סבל עיקור ביום האחרון להריון הוא כמו הריגת גורים שרק נולדו אני לא יודע עד מתי אפשר לעקר חתולים אבל ביום האחרון להריון בוודאי שלא

d u d

New member
על מה אתה מדבר?

קודם כל הריון של חתולה נמשך 12 שבועות בערך... מה לא מוסרי בזה? ושיוולדו גורים שיפתחו שרשרת חדשה של סבל זה מוסרי? מבחינת הניתוח עצמו אין בעיה עם זה, זה רק מצריך לפתוח את הבטן קצת יותר.

AmitKar

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

d u d

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

veganguy

New member
נו באמת ...

אצל בני אדם, נדמה לי שבשליש הראשון אין בעיה לעשות הפלה, כי אי ןלעובר תודעה. מעבר לזה - זה אסור לפי החוק. מרגע מסוים - הוא בעל חיים לכל דבר. השאלה אם הוא בגוף אמו או לא לא רלבנטית לתודעתו. אם אתה לא רוצה שהם יסבלו ברחוב - תדאג להם, אל תהרוג אותם. זה לא פתרון. אי ןגם הרג של בני אדם סובלים, אלא - טיפול בהם. לא לכל החתולים צפוים חיים מלאי ייסורים. הרבה מאד חתולים חיים בצורה טובה עד טובה מאד, אפילו ברחוב. לא ענית לי על השאלה - האם אתה בעד המתה המונית של חתולי רחוב ?

AmitKar

New member
זכותך לא להסכים

לא אמרתי כמה שבועות אמרתי כמה ימים לפני כן ואולי כמה שבועות. לא הייתי בטוח בנתונים אך כמה שבועות יכול להיות גם שבועיים ומלבד זאת, עד כמה שאני יודע, חודש לפני ההמלטה הם כבר מקבלים הכרה. להחליט למישהו עוד לפני שהוא נולד שהוא בטוח יסבול זה לא מצדיק להרוג אותו. לא כל הריגה למען מניעת סבל זו המתת חסד! ופה אתה מדבר על סבל שעדיין לא קרה. על סבל שאולי יקרה. הגישה שלך, שאתה יכול להחליט שאתה אלוהים ולקבוע למישהו בעל רצונות עם הוא ימות או לא דווקא סותרת את גישת השוויוניות ומתן הזכויות הבסיסיות לכל יצור בעל רצונות. כאשר אתה תהרוג את אותם הגורים, יתכן שתמנע חיים מלאי סבל. אך יתכן שתמנע גם חיים ארוכים מלאי הנאה ויכולת להגשים את כל רצונותיו של החתול. הפתרון הוא לעקר חתולי-רחוב עוד לפני השלב המתקדם של ההריון. אך כאשר שלב זה הגיע הריגת האוברים תהיה בדיוק כמו הריגת הגורים לאחר שהם נולדו. האם אתה בעד הריגת כל חתולי הרחוב? (בתקווה שתענה סוף סוף על השאלה) במקום להגיד לנו על בית המשפט הוירטואלי צבוע שלנו, ועד כמה שאנחנו לא מזיזים לך, ובמקום להתייחס אלינו כאל אנשים שלא מודעים לסבלם של חתולי הרחוב, נסה רגע להקשיב לנו. אולי יש משהו במה שאנחנו (אני וVEGANGUY) אומרים. שלך, עמית

AmitKar

New member
פשששש... מרשים

מה זה אמור להביע? היית צריך יומיים כדי לחשוב על תגובה כל כך מתוחכמת? הייתי אומר שיש פה התחמקות קלה (למען האמת - בוטה מאוד) אני עדיין מצפה לתשובה עניינית עמית

d u d

New member
תגיד...

מה הסיפור שלך? אסור להתרחק מהמחשב כמה ימים? אתה יודע שיש נקודה שבה הויכוח הופך לטיפשי מרוב השקעת אינטלגנציה? אני את הכח שומר לדברים חשובים באמת....

Gal-Mo0D

New member
הדבר הכי נורמלי לעשות

זה לעקר אותה. טוב בשבילה וטוב בשבילך.

מור ד

New member
הופיע גם בפורום איירווזיון

פרודיה על הילד והציפור השיר של צרפת משנת 1977 ילד סיני קטן, בלי תנאים סוציאלים, מכין צעצועים לארוחות ילדים במקדונלנס. עם עוד מאות ילדים 12 ביום עובדים, ודולר בשבוע הם מקבלים. ציפור שגדלה בכלוב קטן, הפכה בין לילה לשניצל בארוחה, וזה אחרי כלוב קטן שניתן לה, והרבה מזרזי גדילה. שמח לו ילד בריטי עם אמו למקדולנס, סניף שלא נראה שונה מהסניף של הונקונג, הזמין מנת עוף- וזאת הציפור, וצעצוע ילדים, הסיני שמתייחסים אליו כקוף. הציפור המסכנה, הילד לא ישן שנה! אבל כולנו כל כך שמחים כשבמקדולנדס אוכלים! בואו ולא נשכח את היער, הירוק והיפה שנמצא בברזיל, חברת מקדולנס קטנה מהממשלה המון שטח, אחרי הכל הכסף נזיל. אלפי עצים מהיער כרתה, כדי שבקר יוכל לרעות בה, בקר שעתיד קציצה הוא להיות, בגללו יכרתו המון יערות! ילד סיני קטן, בלי תנאים סוציאלים, עם עוד מאות ילדים 12 ביום עובדים, ציפור שניצל ,שכלוב קטן שניתן לה, והרבה מזרזי גדילה.

מור ד

New member
שרושור לשאלה!

שאלה- האם - טבע,נטורל פורמולה ופנטן עורכות ניסוים על בע"ח?

Ayelet 1986

New member
ניסויים בבעלי חיים

פירוט על כל החברות שעורכות ניסויים בבעלי חיים תמצא באתר הישראלי נגד הניסויים - www.isav.org.il

dylan

New member
וע"פ האתר של האגודה

´טבע´ לא עורכים ניסויים בבע"ח (תסתכלו ב´משחות שיניים´), איך זה הגיוני? הם חברת תרופות, לא?

AmitKar

New member
הסבר על טבע

לשאלה של מור: פנטן עושים ניסויים והם של ´פרוקטר אנד גמבל´ הלא היא החברה הגדולה ביותר שעושה ניסויים ובעלת האינטרס הכי גדול בהמשכת הניסויים בבע"ח נטורל פורמולה אינם עושים ניסויים על בע"ח בקשר ל´טבע´: טבע היא חברת תרופות המייצרת גם משחות שיניים התרופות מן הסתם מנוסות על בע"ח אך משחות השיניים לא כל אחד יעשה את הבחירה האם להשתמש במשחות שיניים של טבע או לא שלכם, עמית

למעלה