שאלה- חשובה!

Talia E

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

spoonboy

New member
כן...בדיוק כמו בסין

שמי שבהריון עם עוד ילד צריכה לעשות הפלה. עיקור סירוס=לקחת את הזכות ללדת

Gal-Mo0D

New member
טוב שאתה גם יודע מה קורה בסין

כי שם משלמים קנס אם מישהי רוצה ללדת עוד ילד. ותסביר לי משהו, מה עם הזכות לחיים ? מבחינתי - הזכות לחיים > הזכות ללדת. כמובן שגם הזכות לסבל ולעינויים בלתי ניתנים לתיאור = לידה של עוד חתולים\כלבים.

spoonboy

New member
טוב שאתם יודעים גם מה חיות מרגישות

אז זהו. שאתם חושבים שאתם יודעים אבל אתם לא. אני אפסיק להתווכח מהנקודה הזאת. יום טוב

לילךLilach

New member
ילדים יקרים

חבל מאד שאתם מתעלמים מטובת בעלי החיים. תעזבו את הדיונים הפילוסופים על רגשות. כי בעלי חיים הם ממש לא בני אדם. יש להם רגשות משלהם כמובן,אבל הם לא מתיחסים לחיי המין כמו בני האדם ,מתי תבינו את זה? הם לא דנים במערכת יחסים ובזוגיות כמו בני אדם. הם פועלים בעיקר לפי יצרים חייתיים ולא מתוך תכנון חיי האהבה שלהם. ולידיעתכם אצל החתולים אז חתולות סובלות פיסית מקיום יחסי מין ,כי פין הזכר מלא זיזים וזה קורע להם את הנרתיק ולכן חתולות צורחות - לא מהנאה אלא מסבל רב מנשוא !!!!!!!!!! תחשבו על שני מצבים: מצב ללא עיקור וסירוס - אבל עם התרבות המונית,שזה אומר: תמותה גבוהה,סבל ברחובות ,אנשים שונאי בעלי חיים שמתעללים בהם, לוכדים שלוכדים אותם ומעבירים למכלאות להמתה ולמסירה לניסויים. ותחשבו על מצב אחר: מניעת כל הסבל הזה מבעלי החיים. אני אישית: מעדיפה מצב שבו בעלי החיים פחות סובלים. אני יודעת שזאת לא אידיאליה ,אבל זה מצב יותר טוב מריבוי בלתי מבוקר כמו שקיים כיום !!!!!

spoonboy

New member
כאילו ששאלת אותם שהם יענו לך

את ולא אף אחד אחר יכולים לדעת שחיי המין שלהם שונים משל בני אדם.

dylan

New member
לא מדוייק

רק דולפינים ובני אדם מקיימים יחסי מין גם בשביל ההנאה, אז אני מניח שיש הבדל

spoonboy

New member
כן...ואני בטוח שהמדענים שאלו את

החתולים אם הם נהנים מסקס. זה שטויות+קוספירציה של המדע להראות ש"אין" לחיות רגשות.

Gal-Mo0D

New member
יש להם!

אבל היצר להתרבות הוא הורמונלי לחלוטין. לחיות אין שום "חשק" לרצות להיות הורים ולגדל גורים קטנים, הכל תוצאה של הורמונים המופרשים מהזכר\נקבה שגורמים לרצון להזדווג. עובדה, החתולה שלי מעוקרת ואני לא רוצה שהיא עצובה - היא מאושרת! לעומת זאת, תעקר אישה והיא תיכנס לדיכאון עמוק. מתי תבין שחתולים מתרבים לא מסיבות רגשיות ?

למעלה