שאלה- חשובה!

AmitKar

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

שני17

New member
נטורל פורמולה

אני חושבת שנטרול פורמולה לא עושה ניסויים, אבל פנטן דווקא יכול להיות.....כמו כן כדאי לבדוק באתר שצויין פה

adva g

New member
שאלה...

האם הוואי עושים ניסויים בבעלי חיים? על האריזות שלהם מצויר הארנב, במדריך הקוסמטיקה הישן הם מסומנים בכחול כמדומני, אך במדריך החדש הם מסומנים באדום... יש למישהו תשובה?

AmitKar

New member
קשר לארנב של הוואי

כיום אין איזשהו פיקוח על הארנב, וכדאי להסתמך על המדריך. הוואי הוא של חברת ´הנקל סוד´ העושה ניסויים בבע"ח פעם, חברת סוד עוד לא התחברה עם הנקל ואז היא נחשבה כלא עושה ניסויים. כיום, כאשר הנקל וסוד מחוברות הן עושות ניסויים ולכן שמפו הוואי הוא כנראה מנוסה. עמית

Michalz70

New member
לעקר!!!

אתה עושה עוול נוראי גם לחתולה וגם לגורים שיוולדו אם תתן לה להגיע עד המלטה ולא תעקר אותה. היא תלויה בך שתקח אחריות ותעזור לה!

מור ד

New member
ביינתים...

עד שהיא תמליט ונעקר אותה.... היא במחסן עם אוכל ומים ומשחקים.... היא כעסה עלי בהתחלה ונסתה לברוח אבל בסדר ביינתים!

Talia E

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

AmitKar

New member
עם זה אני בהחלט מסכים

כפי שאת יכולה לראות בויכוח שלי עם dud עיקור ביום האחרון של ההריון הוא כמו הריגה של הגורים כשהם נולדים שלך, עמית

לילךLilach

New member
עדיף לעקר גם בהריון - בכל שלב

מאשר מצב שבו החתולה תמליט גורים ,שימותו אחרי זה לאיתם ברחובות. לפעמים צריך לעצור ולחשוב שניה: מה יותר מוסרי: 1.לא לאפשר המלטה של עוברים שטרם יצאו לאוויר העולם. כלומר לעקר בהריון מתקדם. 2.לתת לגורי חתולים להיוולד ואחרי זה לגסוס גסיסה איטית ומיוסרת ברחובות. בעיני המקרה השני הרבה פחות מוסרי מהמקרה הראשון. נכון ששניהם לא משהו ,אבל צריך לבחור לפעמים ברע במיעוטו ומה שגורם להכי פחות סבל לבעלי החיים. מור ,אם את בטוחה שתוכלי לטפל בגורים שיוולדו ,לעקר ולסרס את כולם במועד ולמצוא להם בתים מאמצים ,אז תני לחתולה להמליט ועקרי אותה כשהגורים יהיו בני 6 שבועות בערך (זה הגיל שבו גורי חתולים נגמלים מהאמא). אם את יודעת שלא תוכלי לעקר ולסרס את הגורים ולא לתת להם טיפול מתאים , אז עקרי את האמא ומהר לפני שתמליט. במקרים כאלה ,צריך לחשוב גם קדימה ,על כל העץ: על כך שאם הגורים לא יעוקרו אז ימשיך מעגל ההולדות האין סופי וכולנו יודעים מה התוצאה של זוג חתולים אחד : זכר ונקבה לא מעוקרים,תוך כמה שנים של הולדות בלתי פוסקות.

spoonboy

New member
אמא עוזבת גורים

שהם יכולים לטפל בעצמם. יש ל מלא חתולים ברחוב שאני רואה אותם שנים. חוץ מזה אני גם מאכיל אותם אז למה שימותו?

למעלה