שאלה לאלו שמזדהים עם הפלסטינאים

• פותח הנושא liz28
  • פורסם בתאריך

liz28

New member
שאלה לאלו שמזדהים עם הפלסטינאים

מה דעתכם על העובדה שראשי החמאס דואגים לעצמם טוב טוב ויורדים למחתרת, כשבאותו זמן פקירים את תושבי עזה מעל פני האדמה ולא דואגים לשלומם ובטחונם? החמאסניקים שומרים על עצמם שלא ייפגעו, אבל, מפקירים את התושבים בעזה שיסתדרו לבד מול צה"ל וישלמו לבד את המחיר שהחמאס צריך לשלם. מה דעתכם על העובדה שאנשי החמאס לא אחראים על כל התושבים, אלא אחראים רק על מפלגתם ועל הצרות שהם מביאים לתושבי עזה ואז בורחים למחתרת כמו עכברושים מבוהלים? הם הרי יודעים שאין לתושבים סיכוי מול צה"ל..... למה כולכם מתלוננים ומאשימים את צה"ל בהרג חפים מפשע ולא מפנים אצבע מאשימה כלפי החמאס שמשתמשים בחפים מפשע כמגן אנושי, על כל המשתמע מכך? וואלה, כואב הלב על הרג חפים מפשע. אבל האחריות היא כל כולה על החמאס. מבחינתי, החמאסניקים הם אלו שהרגו את החפים מפשע בעזה, בדיוק כמו שהרגו את החפים מפשע בשדרות.

עגייב

New member
צה''ל לא רוצה לצאת למלחמה מול החמאס

צה''ל לא רוצה לכנס לעזה וללחם בחמאס, צה''ל רוצה להרתיע,מנגוני ההסברה של "הם מתחבאים בין אזרחים" שאומרים רעבי הדם וההרג שמסתובבים פה ואותם פאשסטים שליחינו באו''ם מנגנים אותם שוב ושוב עובדים יפה,אבל לא עלינו, תוצאה של הרג אזרחים מתחייבת ממבצעים מהאוויר כי היא פועלת יפה,ומזעזעת יותר נפשות, צה''ל לא מוכן לסכן את חייליו ולכנס להילחם בחמאסנקים פנים מול פנים אלא ישלח מטוס בדקה יעשה משרפה לבית שלם. אני לא מאמין שצה''ל פשוט אוהב לרצוח,אבל צה''ל כן רוצח על מנת שיראו ויראו גם על חשבונם של ילדים ואנשים חפים מפשע,המוחות שמפעילים את צה''ל לא יכולים להיות שונים בהרבה מהמוחות של שולחהים,הרי מתוך 400 טוקבאקים של כנסו באם אמא של הערבים,תמחקו שכונות,מול אזרח ישראלי למחוק אלף,אולי היו שניים שביקשו פרופורציות..זאת הטכניקה של צה''ל , והדבר היחיד שבאמת מרתיע את צה''ל לא לשרוף 1000 ביום זה אולי בכל זאת הקהילה הבינלאומית,ולא ההומאניות ששורפת 60-70 ביום.

צה"ל לא רוצה ולא צריך לסכן את חייליו יותר ממה

שהוא כבר מסכן כבר עכשיו עבור מחבלי/אזרחי האוייב, אין שום סיבה בעולם שאמא אחת תהפוך לשכולה כי צה"ל החליט להקריב אותו רק כדי להיות מוסרי ולחוס על בית X, הרג אזרחים קורה מסיבה אחת: המחבלים משתמשים באזרחים, בין אם מרצונם/ידיעתם של האזרחים ובין אם לא כמגן אנושי, הם יורים מתוך בתי מגורים קסאמים (רק אתמול צולם כזה שיגור), המחרטות נמצאות בשכונות לא על הירח, מעבדות הנפץ, מחסני הנשק, המחבלים גרים בין אזרחים, זה לא משנה ש"אין להם ברירה" או "איפה חשבת שהם יגורו", זה לא מעניין אותי - זו עובדה ועובדה שהם מסכנים אותנו אז אנחנו יורים, כן, לרוב מן האוויר כדי להוריד אותם, לא אנחנו לא רוצים שחיילים שלנו יהרגו כדי שחיים של אזרחים עזתים ינצלו, אין לנו אינטרס כזה, אף אחד/שום דבר בעולם מבחינתינו לא שווה את החיים של החיילים שלנו ואם אנחנו מצליחים לחוס על חייהם זה מעולה. התפקיד שלהם זה לא למות אלא להגן על האזרחים ויש כמה דרכים להגן, זה לא חייב לכלול סכנת חיים. צה"ל לא רוצח אזרחים, הוא הורג אזרחים וזה לא מתוך כוונה להרוג אותם אלא מתוך חוסר ברירה שהנסיבות בשטח כופות. אין כאן "על חשבונם" אין כאן חשבון, צה"ל יורה על מחבל, אם ליד המחבל יש ילד אז הוא נפגע איתו, אם בזמן קרב יריות איזה קשיש עובר ברחוב (בין אם מברירה או חוסר ברירה - לא משנה) הוא יפגע, אין מה לעשות.

liz28

New member
מה שאתה כותב, נקרא שטיפת מוח

אם צה"ל היה רוצה להרתיע על חשבון ילדים וחפים מפשע, הוא לא היה מודיע בכרוזים ושיחות טלפון, לתושבים, לפני פעולותיו, כדי שאלו יוכלו לצאת מהמקום המטווח ולהציל את נפשותיהם. על פי דבריך, מה יותר פשוט מלצאת לפעולה מבלי להתריע וליידע אף אחד, כשגורם ההפתעה היה מביא תוצאות שונות לגמריי מהתוצאות הקיימות. דרך הלחימה של צה"ל, זו הברירה היחידה שהחמאס משאיר לצה"ל. אתם טומנים את ראשכם בחול כיענים, העיקר לא להודות על התרומה המכרעת שיש לחמאס במות האזרחים החפים מפשע שבעזה. חבל, אם הייתם משקיעים את כל האנרגיות שאתם מבזבזים על שינאה ושטיפת מוח, בהורדת החמאס מהשילטון ואי נתינת גיבויי, חיי הפלסטינים היו נראים אחרת.

עגייב

New member
אתה סותר את עצמך או מה?

צה''ל מזהיר את מי בדיוק? את החמאס? הוא מרים טלפון לאנשי חמאס אנחנו הולכים להפציץ לכם את הבית תוציאו את הילידם החוצה ותחזרו?! חח אני לא מבין,למה שמישהו ירצה בכל זאת לשאר בבית שלו ולהתפוצץ?!

liz28

New member
אנסה להסביר שוב....

ראשית, אני אישה
. שנית, צה"ל מודיע לתושבים בסביבה שבה הוא עומד להפציץ, בצורת כרוזים וטלפונים. זה נעשה לא פעם ולא פעמיים, אפילו די שגרתי. הפעולה הזו, מן הסתם, גורמת לכך שהמידע מגיע בקלות לאנשי החמאס והם נהנים מן ההפקר. אל תיתמם בבקשה!

עגייב

New member
אני ממש לא מנסה להיתמם

להפך ממך...כשהבית נופל על אנשיו בעודם ישנים , אז כנראה הכרוזים של צה''ל לא היו יעלים...סליחה...צה''ל לא מפוצץ סתם שכונות לפי הטענה, הוא מפוצץ בתים של מחבלים, ואני לא מאמין שעל מנת שישיג את המטרה (חיסול ממוקד של המחבל ואשתו ו3 ילדיו ואימא שלו הזקנה שגרה איתו בבית ) הוא מרים לו טלפון או משאיר לו מתחת לדלת כרוז אנא התפנו...מי שמנסה להיתמם ככל הנראה זאת את...

liz28

New member
זה נשמע הזוי, הא?

הרבה חושבים כמוך. למה צה"ל צריך להזהיר לפני יציאה לפעולה? מה ההגיון בזה? זה ההגיון: הטרוריסטים שעל הכוונת, נמצאים בעירבוב עם אזרחים חפים מפשע, ממש בינהם. אתה הרי בוודאי יודע כיצד עזה נראית ובאיזו צפיפות היא נמצאת. אז בטוח, שפיצוץ בית של טרוריסט יפגע גם בשאר הבתים שבסביבתו. זו בעצם ההוכחה שצה"ל מנסה למזער נזקים ככל האפשר ולמנוע מקסימום פגיעות בחפים מפשע. אז למה הבית נופל על אנשיו בעודם ישנים? זו שאלה שצריך להפנות לאנשי החמאס, להם יש את התשובות. כמו גם את ההסברים לדרכי התעמולה שלהם. רב הנסתר על הגלוי, כנראה. אני ממש לא מנסה להיתמם, אני מדברת על עובדות.

liz28

New member
יותר פשוט להודות בטעות

מאשר לקחת דברים שאחרים לוקחים, מבלי לדעת מה זה בכלל.

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

לא יותר קל להגיד צה"ל נוקם בילידם ,נשים ,חפים מפשע וחסרי ישע !! סליחה וגם בתינוקות יונקים

צהל צריך לנקום בעם הפלסטיני

אם לחמאס לא איכפת שהוא יורה את הקאסמים אז כתוצאה מכך יכולים להרג ילדים תינוקות נשים וזקנים אז גם לנו לא צריך להזיז מי עלול להיות התוצאות אצל האוייב הפלסטיני הבנת את זה מוחמד??? אני בטוח שלא מעניין איפה היתה הסימפטיה שלך לתושבי שידרות במשך 7 שנים סימפטיה ממני ועוד רבים מבני עמי לא תמצא אנחנו רוצים תוצאות יהיו אשר יהיו מבחינת האבדיות בצד הפלסטיני

liz28

New member
צה"ל מגיב לפעולות החמאס

שפוגע ומפוצץ והורג חפים פשע בצד הישראלי, תוך כדי שהוא מפקיר ילדים, נשים, חפים מפשע, חסרי ישע וגם תינוקות יונקים. אני מאוד מצטערת עליהם, כמו שכואב לי על המשפחות היהודיות שנהרסות. החמאס, לא מתעניין בשלומם ובחייהם, אלא רק ברצון להוכיח שידם על העליונה, ושפיכת דמים זו הדרך היחידה שהם מכירים. האחריות על תושבי עזה, מוטלת על כתפי החמאס. אבל זה משרת את המטרה שלהם, דעת הציבור העולמי. כמה שיותר תמונות של פצועים והרוגים. המטרה שלהם מקדשת את האמצעים, גם במחיר יקר מאוד שהחפים מפשע משלמים. להם לא אכפת, הם במחתרת, הם מוגנים ובטוחים. החמאס הוא לא מה שאתה מנסה להציג. הם לב הרוע והצרה הגדולה של הפלסטינאים בעזה.

liz28

New member
מוחמד, ע"פ טענתך, שצה"ל נוקם בחפים מפשע

איך אתה מסביר את הכתבה המצורפת מYNET? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513726,00.html למה צה"ל צריך לעשות זאת, אם ברצונו "לנקום בחפים מפשע"? לצערך/ לשמחתך (עוד לא הצלחתי לגמריי להבין מהי עמדתך ודעתך על החמאס), צה"ל עושה הפרדה בין החמאס לבין הפלסטינאים שלא מוגדרים כטרוריסטים אשר נפגעים על לא עוול בכפם.

liz28

New member
לפחות תפסיק להביך את עצמך

אם אין לך דברים עניניים לאמר, אל תגיב. זה מגוחך מה שאתה עושה....

מוחמד5

New member
צודק עג'ייב

נוגע ללב ומרגש. אין על ההסברה הישראלית , ואין על הקונים של ההסברה הזאת.

לישראל אין "הסברה" וזה עצוב, חוץ מזה, אין שום

דבר רע בעובדות על פני סיפורי מעשיות מרושעים ומצוצים מהאצבע על נקמה באזרחים...

liz28

New member
תמיד קל להאשים את ההסברה, שקרים וכו'...

כשאין יכולת להגיב עניינית. אני מבינה, עם עובדות קשה להתווכח.... חוץ מזה, ההסברה הפלסטינאית לא פחות טובה מזו של ישראל. אחרי הכל, תמונה טובה יותר מאלף מילים והם עושים עבודה מצויינת בכך שהם שולחים ילדים להיהרג ומסכנים את בטחונם ואח"כ רצים לצלם ומפיצים את הצילומים לכל.

יש להם הפקות שלא היו מביישות את הוליווד או

בוליווד. הכי גרפי, הכי קרוב, קלוז אפים, צרחות היסטריות, איומי נקמה, תסריט, בימוי, שנה הבאה לאוסקר! הלוואי ולישראל היתה קצת מציניות ויכולת הניצול של הסבל למטרות פוליטיות ולאומיות כמו שיש לפלשתינים, אנחנו עדינים מידי, מתנצלים מידי, מגמגמים מידי כאילו יש לנו על מה...במקום להגיד, "יורים עלינו 7 שנים, מחבלי עזה משתמשים באזרחים בתור מגן אנושי וזו התוצאה, זה למה יש להם הרוגים, עכשיו תעשו לנו טובה ותפסיקו לזיין לנו את המוח על "מידתיות", יש לנו עבודה לעשות ואנחנו ממשיכים, תודה ולהתראות".

למעלה