שאלה לאלו שמזדהים עם הפלסטינאים

• פותח הנושא liz28
  • פורסם בתאריך

Elaa56

New member
גם המנהיגים שלך ככה! ברק ואולמרט

מאובטחים הכי הכי בעולם. ובשעת איום לחייהם לך חפש אותם...

liz28

New member
נכוון../images/Emo4.gif

אבל צה"ל בהשוואה לחמאס, לא נלחם מתוך הבית שלי ושל שאר אזרחי ישראל. לא משיב אש ממגרשי המשחקים של ילדי ישראל. לא מסתובב סביב אזרחים ומסתתר מאחוריהם. דיברתם על פחדנות? החיילים שלנו ואנשי הצבא נלחמים כמו גברים, כמו אריות פנים אל פנים, בניגוד לבכירי החמאס שמסתתרים כמו חולדות רטובות. בניגוד ללוחמי החמאס, הם לא מתחבאים מאחורי אזרחים ולא גוררים אותנו לחזית. זה שהם מגינים על עצמם מפני פגיעות בעזרת כלים כאלה ואחרים, זה בגלל שערך החיים שלהם יקר. כל יהודי מכיר את הציווי "ונשמרתם לנפשותיכם". בגלל שמשתמשים במטוסים הם פחדנים? אני בטוחה שאם לחמאס היו מטוסים הם לא היו נמנעים מלעשות בהם שימוש. אני בטוחה שלא היו מעמידים אותם לתערוכה במוזיאון.

אין שום דימיון בין ברק ואולמרט לתתי האדם

הניה וחבריו, אין דימיון בין מרזל וחבריו שהם הגרועים ביותלר אצלינו ליצורים חסרי צלם אנוש שהם מנהיגי החמאס. אז אל תיתן לי "גם" אין שום דבר בעולם שישראל והפלשתינים הם "גם" אין שום "גם" ביננו, יש את הפלשתינים ויש אותנו 2 דברים שונים לחלוטין, אל תעשה השוואות, אין להן שום בסיס עובדתי, רוצה "גם" אז החמאס מול החיזבאללה, החמאס מול אל קעידה וכו'

ראשי החמאס בורחים למחתרת, אבל מה זה מחתרת?

זה יכול להיות בית, או מרתף, ויכולים להיות בקומות למעלה אזרחים, ילדים, נשים, הם יכולים גם להיות איתם מתחת לאדמה - זה נקרא מגן אנושי, כאשר בן אדם יודע שהוא מהווה מטרה עבור הצד השני והוא אינו דואג לפנות את השטח או לדאוג שיהיו אזרחים סביבו וזאת כדי לנסות להציל את עורו זה אומר שהוא הופך אותם למגן אנושי. מי שמתרעם על זה שישראל מחסלת מחבל ויחד איתו אזרחים שהיוו כמגן אנושי הוא או מיתמם (סביר להניח שלא) או משחק לידי/תומך באותו טרוריסט. אין על מה להתרעם, בטח לא נגד הצד המחסל, יש להזדעזע שאותו מחבל סיכן במודע חיים של אזרחים כדי לנסות להציל את עורו.

שאלה

שנובעת מסקרנות גרידא. ערים שלמות בישראל מופגזות באופן יום-יומי ע"י טילי החמאס (בשבוע שעבר נחתה רקטה בגן ילדים). ראשי החמאס מבהירים שהם מעוניינים בהפסקת אש זמנית בלבד. האם אתם באמת חושבים שישראל לא צריכה להגיב, ושדמם של החפים מפשע משדרות ואשקלון יופקר? יש כאן צביעות כבדה.

THE WIZARD 55

New member
היא צריכה לנקוט בדרך אחרת.

עובדה שההתקפה לא סיפקה את הסחורה.

respecta1

New member
ההתקפה הזו לא הייתה אמורה לספק שום סחורה

חוץ מלפוצץ מצבורי נשק, ושהחמאס ישלם את המחיר על תקיפת אזרחינו. ובנוסף לזה היא השיגה כנראה אפילו יותר מהמצופה וגרמה לזה שהחמאס יורה לאנשיו להפסיק לשלוח קאסמים.

הפסקת אש זמנית עם החמאס היום = קטיושות על

אשדוד בסיבוב הבא. לא להפסקת אש של החמאס כן להפסקת ה-אש של החמאס ומי שלא מבין את ההבדל שיקרא שוב.

למעלה