שאלה לאלו שמזדהים עם הפלסטינאים

• פותח הנושא liz28
  • פורסם בתאריך

respecta1

New member
צודק, ככה הטורקים עשו ואף אחד לא אמר להם מילה

והם הרגו 237 איש ב48 שעות (יש לנו עוד לאן "לשאוף") וזה עוד כשהם פועלים בעיראק כשהם פחות או יותר אומרים לאמרקאים "שמים עליכם ז' "

משמום מה צהל לא נלחם היום

עובדה אתמול צהל עבד וראו תוצאות והיום שום דבר חדש מקווה שצהל יחזור לעבוד רוצים לראות תוצאות

למה אנחנו מחכים? ל"לגיטימציה מהעולם" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העולם צבוע, שתק 7 שנים כשירו עלינו... אפשר להתעלם ולהמשיך, "פרופורציות" עלק, מה יפי נפש יודעים על "פרופורציות" פרופורציות זה דבר סובייקטיבי ואנחנו קובעים מהן. יש פרופורציה אחת - 0 קסאמים על ישראל, כל השאר? לא חשוב, לא משנה.

צה"ל לא נוקם, אנחנו לא עובדים על "נקמות"

זה פשוט פאטתי ומטומטם ברמות ההסברים של הערבים כאן למדוע נהרגים אזרחים בעזה כאשר הסיבה היא פיזית, פשוטה ביותר, ואין שום דבר מכוון או גדול מאחוריה.

להגיד את זה זה כמו להגיד שפרוטוקולים של זקני

ציון נכונים ושהשואה מעולם לא קרתה. תתביש לך! צה"ל לא "נוקם" נקמה זה קטע פלשתיני, אנחנו הרבה מעל ל"נקמות" ילדותיות. צה"ל לא יורה על ילדים, נשים וחפים מפשע - עוד שקר מתועב שאתה חוזר עליו שוב ושוב, מה כל כך קשה להבין דבר כל כך פשוט? הרי אתה לא טיפש, למה אתה מתעקש להוריד לעצמך את האינטליגנציה עם טיעונים כל כך שיקריים, מעוותים ומרושעים? ילדים, נשים וחפים מפשע נמצאים בין הרגליים של המחבלים, יורי הקסאמים, בוני הקסאמים, מפקדי החמאס וכו', אז מה הפלא שהם נפגעים? מה לעזעזל זה קשור בנקמה, ישראל לא רוצה שהם יפגעו, היא רוצה לפגוע רק במחבלים, אזרחים הם לא מטרה, ישראל לא מרויחה כלום מזה שאזרחים נהרגים בעזה, להיפך, אין לנו אז תפסיק לבלבל את המוח על נקמות, אין נקמות, עזה היא האיזור הכי צפוף בעולם וכשחצר הופך למקום שיגור אז זה לא מפתיע שאם בבית יש ילד אז הוא יהרג.

כשהחמאס יתן התראה בכל פעם שהוא יורה קאסם

אז גם צהל יזהיר את האוכולסיה בעזה כל פעם שישראל הולכת להפציץ כל עוד הפלסטינים מפציצים אזרחים גם אנחנו צריכים לנהוג כך אולי הערבים יבינו שבעל הבית היהודי השתגע באמת

תקשיבבבב

מעניין מה תגיד על ירי הקסאמים על שדרות.... זה לא בתים של חיילים או מוסדות צה"ל... זה של אזרחים! וגם הקסאמים נורו המוןןןןןןןןןן פעמים עוד לפני שצה"ל נכנס לשטחים לפני ימים ספורים.... אז תעשה לי טובה טוב?!... אם זה היה תלוי בי... כבר מהקסאם הראשון הייתי הייתי שולח 10 טילים על הבתים של האזרחים שם?! זה המדינה אשמה שלא מחסלת אנשים שם מספיק..... טוב שהתעוררו עכשיו... רק ביד קשה הם מבינים!

ינשוף4

New member
להזכיר לך שלא מדובר כאן ב"תחרות ספורט"?

ואין כל סיבה לסכן שלא לצורך החיילים, בהליכה רגלית בשטח בנוי. לא עוסקים בתחרות "מי יותר גיבור". אם המטרה היתה רק לגרום להרג- מספיק היה להשתמש בפצצות פשוטות וגדולות (ויש הרבה כאלה). לא צריך להתאמץ על חימוש מדוייק ויקר. ואזכיר משהו בנושא. בזמנו הראו צילום של ירי (מהאויר) על רכב של מחבלים. הרכב נפגע, אבל המחבלים רק נפצעו, וברחו. ותוך חצי דקה המון מקיף המכונית, ומחלץ ממנה רקטות שלמות. לטעמי- היה צורך להמשיך בירי על אותן רקטות. ואם היו יחד אתן מחוסלים גם 20-50 מנושאי אותן רקטות- לא משנה!. אם נושאים הרקטות- אינם "חפים מפשע". אז לא יודע (וגם בעיה להוכיח) אם מדובר בחברים רשומים באחד מארגוני המחבלים, או ב"סתם" תומכים. מי שתומך בטרור, או נותן לו מחסה- על אחריותו! אזכיר לך גם: בכל מקום בעולם, במקום שיש חילופי אש בין טרוריסטים לכוחות הבטחון- אזרחים "תופסים מרחק", כדי שלא להפגע (חוץ ממקרים של בני-ערובה, שהטרוריסטים לא מאפשרים להם להתרחק). רק כאן הערבים טוענים שזאת "זכותם" להצטופף סביב אותם טרוריסטים, ושזאת אחריות כוחות הבטחון לשמור שלא ייפגעו.

כמו שציינת

אלו שמזדהים עם הפלסטינים. יש אנשים שמרגישים וכואבים בכאבם של האחים שלהם מעבר לחומה. * יש מהם בוגדים כמו חמאסניקים ופתחניקים, שבמקום להפריח את עזה בבור ממונם שאין לו תחתית.. הם משקיעים כל מרצם בפגיעות ופגיעות ישירות - בעמם, במישרין ו / או בעקיפין - עליהם נאמר - לכו לאלף וסיתין דאהייה. * יש מהם שמביעים שמחה בעת פגיעה ישירה או עקיפה בציוני X לא משנה היכן ואחרי מה שהם עברו - זו זכותם. אין לי מה לומר על אנשים כאלה כי לא חייתי בנעליהם. * יש מביניהם שרק רוצים לחיות / לעבוד / להתפרנס ולפרנס בכבוד ולהם - אני מצדיעה.
אני לא יודעת לאיזו תשובה קיווית , אבל זו תשובתי.. זו שמזדהה.

liz28

New member
לא קיוויתי לשום תגובה מסוימת,

רציתי לשמוע את קולכם ואת דעתכם הכנה על החמאס. אני גם בעד שאלו שרוצים לחיות, לעבוד, לפרנס ולהתפרנס בכבוד יוכלו לעשות זאת ללא כל קושי.

מוחמד5

New member
החמאס לא רק

משגר קסאמים, חמאס היא גם תנועה חברתית שעשתה רבות בתחום הבריאות, הרווחה והחינוך (מי שרוצה לצחוק שיצחק , הצחוק שלו יהיה רק דבילי ויצביע על הבורות שלו וחוסר ההבנה ולקוי חמור ביד שלו, עדיף לו לא לכתוב, אלא אם כן רוצה להיראות מטומטם ). תנועה חמאס הפוליטית עשתה לא מעט טעויות, וטעויות קשות מאוד, מלכתחילה לא היו צריכים להקים ממשלה, לא היו צריכים לבצע הפיכה. הרי החל מהיום הראשון בו זכו בבחירות שהיו בפיקוח בינלאומי אמריקאי ישראל הכריזה עליהם מלחמה וחרם. הפעילות העכשוית של צה"ל לא מפתיעה, חייבים להחזיר את הביטחון ואת האמונה העצמית לצה"ל לאחר הכשלון בלבנון . על חשבון מי יבוא השיקום הזה !! נכון על גבי הקבוצה הכי חלשה. ובמקרה הזה ,ילדים ותינוקות. רק הבוקר נמחקה משמפחה שלמה בעזה.(סיבה טובה לפתוח עוד בקבוק שמפניה לבלתי אינושיים - שמנסים לתאר את עצמם כנאורים).

liz28

New member
תקרא לי טיפשה ואיך שאתה רוצה

זה לא ממש מזיז לי, אבל באמת הצחקת אותי בצחוק גדול. חמאס עשתה רבות בתחום החינוך? באיזה אופן? בעזרת פרפור הלוחם?בעזרת שטיפות מוח? בתחום הבריאות? למה בבית החולים יש מחסור במיטות ולמה יש רק 10 מיטות בטיפול נמרץ לאוכלוסייה שמונה מס' כ"כ גדול של תושבים? (זאת ע"פ דבריו של סגן מנהל בית החולים בעזה, היום ברשת ב'). בתחום הרווחה? יש לך דוגמה לפעולה אחת שלהם על מנת לגרום לתושבים רווחה כלשהי? הם מבזבזים את הכספים שלהם על נשק נשק ונשק, על פי מה שאנו רואים עד עכשיו.... ספר ספר,שתף אותי בחוכמתך, לא מתביישת ללמוד מחכמים ממני..... הטענה שצה"ל רוצה לשקם את תדמיתו על חשבון הקבוצה הכי חלשה, היא טענה שטותית, שטחית וטיפשית, שמנסה לפטור את החמאס מהאחריות שהם לקחו על העם הפלסטינאי בעזה.

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif

לא מנסה לשכנע ולא מנסה לשנות דיעות. חבל שחלק מהגולשים מהמתדיינים שואבים את "הידע " שלהם מאהוד יערי ודומיו.
צר לי

החמאס הוא קודם כל ולפני האירגון טרור

כדי לבנות את עצמו לגייס ""לוחמים"" הוא פיתח רשת חברתית ו"חינוכית" (לשנאת הכופרים ובעד השוהדא), החמאס הוא לא תנועה חברתית, הוא פשוט מספיק חכם להבין שכדי שהוא יצליח לרתום אנשים אליו הוא צריך להאכיל אנשים, לבנות להם בתים, לשים ילדים בבתי ספר לדאוג לצדקה, אנלפבת עני, ברגע שדאגת לו לצרכים ושטפת לו את המוח - הוא שפוט שלך וחסר יכולת לערער כי אחרת הוא יאבד הכל. אין כאן שום "על חשבון" אולי מספיק על מצד המילים המפגר הזה? זה נורא לא אינטליגנטי. מחבלים ומשפחות חולקות את אותו תא שטח, מה כל כך קשה לך להבין את זה? ירינו על מחבל, המחבל היה ליד משפחה אז היא נמחקה, אין מה לעשות ככה זה.

חבורה של שפנים יורה מהאוויר

[כן שפנים, כי רק שפנים נלחמים מהאוויר ולא מלחמה קרקעית].. ואם נמחקת משפחה שלמה.. WHO CARES נכון ? אה.. כן, תחסוך מעצמך מלכתוב לי שהם מגינים עליי. את מטורפי העולם הערבי, לא המוסלמי, כי הם הכל חוץ ממוסלמים !!] אף אחד לא יעצור ובטח שלא חיילי צה"ל.. אז.. יאללה תחליפו נושא.

respecta1

New member
רק פחדנים נלחמים מהאוויר ../images/Emo6.gif

משעשע לראות אותך ואת עגייב איך שאתם מדברים ומזלזלים על" פחדנותם של חיילי צהל שלא נלחמים פנים מול פנים".. תתבגרו כבר.

רק עכברושים עוטיפים את עצמם

במגנים אנושים כמו ילדים נשים תינוקות נשים בהריון זקנים רק עכברי ביבים נכנסים לתוך אוטובוס בתי קפה מסעדה ומירים אותה לשמים| הדגש|שמענו שמענו על הגבורה האיסלמית

מוחמד5

New member
חחחח נפש

להזכריך , זה אותו ראש ממשלה ששלח 33 חיילים למות במלחמת לבנון כשהיה כבר הסכם, הם נהרגו ולא הזיל דמעה, נהרגו ונשאר בתפקדו. אתה מעלה על דעתך שהוא בכלל יתרגש ממה שקורה בעזה !! הוא נלחם על הכסא שלו . העם כאן , פשוט מטומטם, עם עם זכרון קצר . יחי המלך .. יחי יחי יחי

אוי הציניות בגרוש...לא עובדת כאן...

כן, הכל זה הכיסא, נורא פשוט, ממש הסבר "מלומד" ואני אומר את זה בתור אחד שחושב שאולמרט היה צריך להתפטר מזמן ועדיין אני לא כל כך פשטני.

למעלה