ממש טעות !
לדעתי אין מקום לחשב כמה יעלה עד שיהיו לי 100 או 200 שעות, כמה יעלה עד שאוכל להטיס נוסע ו/או להיות טייס מסחרי ו/או כמה יעלה עד שאוכל להוציא רשיון הדרכה. רשיון הטיס הראשוני יעלה 3000 $ + מ.ע.מ + 3000 ש"ח (תאוריה). מכאן אתה טייס. את השאר תוכל להשלים, במשך הזמן ותוך כדי השרות הצבאי. מה בוער ? הפילוסופיה שלי בחיים אומרת שמה שלא תממש עכשיו, ספק רב אם תממש אי פעם. תמיד ימצא משהו יותר "חשוב" להשקיע בו את הכסף מאשר במימוש החלום האישי שלך. יתרה מזאת, האנרגיה, הסיפוק ותחושת המימוש העצמית יביאו אותך להצלחות בכל התחומים ואלו גם יביאו "כסף חדש" להמשך הדרך. תחושת ההחמצה והפחד לממש חלומות, זו הדרך הבדוקה ביותר לחיים אפורים שלא יאפשרו לך להרים ראש. זה פשוט עינין של סובב ומסובב, האם ההצלחה מביאה כסף או הכסף מביא הצלחה. ואחרון חביב, מה שלא תעשה כאשר אתה צעיר, חסר דאגות, תצטרך לדחות לשנים רבות (במקרה הטוב). חוץ מזה, למה תתגעגע בלילות הארוכים בצבא כשתהיה בשמירות, מסעות אימונים או סתם תורניות ?? אני ממש מתנצל על ה"מסה הפילוסופית" הכבדה. זה בטח בגלל שעת הלילה המאוחרת. סתם הבעתי דעתי, היא אישית ואינה בהכרח נכונה או מתאימה לכל אחד. אני מניח שהנגועים ב"טיסומניה" מבינים על מה אני מדבר. שוב סליחה על בלבול המח יוסי מיליס