שאלה לבוחרים הדתיים

ארזS

New member
עשו ?

ואני לא מתכוון רק בעיר אלא במדינה בכלל.
מה הם עשו ?
הבטיחו הרים וגבעות, למשל תחבורה ציבורית בשבת, הרי היו פה לפחות שתי ממשלות בלי דתיים ולא עשו כלום, רק צעקו.
חאליק, אטאף... אני לא ילד קטן.

ATAF151

New member
עשו

לא הייתה ממשלה בלי דתיים אלא ממשלה בלי חרדים, ועוד טומי לפיד נאלץ להתפשר, מה לעשות הוא ישב עם המפדל והתפשר, וגם היו לחצים מהרבה חכי"ם של הליכוד בו יש הרבה דתיים ומסורתיים.

והם השיגו הישגים כגון: הורדה דרסטית של קצבאות ילדים של ילד 5 ואילך, הורדה של קצבאות אברכים, הסרת הפיקוח על מכירת חמץ בפסח, העלאת תקציב ההשכלה הגבוהה ועוד. ועובדה שהדרישות של החרדים לאחר כניסתם לממשלה היא לבטל או להפחית את הגזירות של שינוי.

ארזS

New member
אין לי כוח אליך...

איפה מאליו יובן

שיסביר לנו שוב שהבעיה של רעננה זה לא יחסי דתיים-חילוניים

ארזS

New member
לא זקוקים לו

כדי להסביר לך שהבעייה היא החילוניים שכותבים כמוך.

אז אתה מודה שהבעיה שלך איתי

היא בעיית דתיים-חילוניים ?

או שעכשיו תחזור בך ותכתוב שאין בעצם שום בעיה,
ושאתה אוהב אותי, כמו שאתה אוהב את כל היהודים ?

ארזS

New member
שוב זה קרה. להלן המשך התגובה

בעייה בתפוז, מצטער.

ובהחלט כן, אני אוהב את כל עם ישראל, חילוניים לא פחות מדתיים, ואין לי בעייה עם אף בן אדם.
יש לי בעייה עם אנשים מחרחרי ריב ומדון שכותבים מאחורי כינויים ולא בשמם האמיתי. אך אינני שונא אותם חס וחלילה אלא מרחם על הטיפשות שהם מפיצים

אוי, זה פשוט נפלא

"אין לי בעייה עם אף בן אדם"
ושורה מתחת:
"יש לי בעייה עם אנשים ...".

ברכותיי, זכית בפרס שושן פרא למודעות עצמית תשע"ד.

ארזS

New member
המשך התגובה

משום מה כשלחצתי על "אנטר" על מנת להעביר שורה זה העלה את ההודעה, לכן אמשיך בתגובה:

הבעייה היא חילוניים כמוך [בהנחה, על פי צורת ונוסח כתיבתך באופן קבוע שאתה חילוני] שכותבים בצורה מחרחרת ריב ומדון.

אין ברעננה כל בעייה של יחסי חילוניים ודתיים.

יש בהחלט בעייה חמורה של חילוניים מחרחרי ריב ומדון.
הדבר המשמח הוא שאפשר לספור אתכם על אצבעות יד אחת, אולי טיפה יותר, ואנשים בעלי תבונה לא מתייחסים לשטויות שאתה כותב.

ולמה אין דתיים שכותבים נגד חילונים ??? אהה ?
חומר למחשבה או שאפילו זה מיותר כי אתה יודע שזאת האמת ?

ארזS

New member
תחשוב מה שאתה רוצה

לאלמוניים פחדנים מותר לחשוב הכל.
ולא מזיז לי מה אתה חושב עלי.

ארזS

New member
במחשבה שניה...

אודה ואבוש: אני באמת טיפש שמתייחס לשטויות ולרפש שאתה מפיץ.
כנראה שעדיף שאחדל מלשחק לידיך...

benk11

New member
תשובה וכמה תובנות

רשימת הפוליטיקאים חילוניים שסרחו ,לכאורה, רשימה חלקית, הירשזון, אולמרט, חיים רמון, וכו. ברמה המוניציפלית הודחו מתפקידם לאחרונה איציק רוכברגר, שלומי לחיאני, ושמעון גפסו.
אז אדוני היקר, איך אתה מרגיש עם זה שיש כל כך הרבה חילוניים שלכאורה מושחתים הרבה יותר מעזרזר? אולי תצביע למפלגה דתית?
ההנחה שלך ששחיתות פוליטית קיימת רק אצל דתיים היא דמגוגיה זולה והייתי אומר אפילו גזענית והוצאת לשון הרע נגד חברי המפלגה הדתית ברעננה.
אגב, בו תמצא כמה כתבי אישום הוגשו נגד פוליטיקאים מהמפד"ל מול פוליטיקאים חילוניים, מקדימה למשל.
ובמידה ואכן המעשים שיוחסו לעזרזר נכונים זו בושה גדולה, בלי קשר לשייכות הדתית שלו (אגב, המפלגה הדתית ברעננה הורכבה מ 2 מפלגות, הבית היהודי ומפלגת דרכי נועם של עזרזר. בבחירות הקרובות דרכי נועם לא רצה במסגרת המפלגה הדתית)

ATAF151

New member
השאלה היא מאיזו סוג מפלגה מי שסרח

אם דתי גונב והוא ממפלגה כללית, איש לא יגיד מילה על הדתיים, אבל אם הוא ממפלגה סקטוריאלית דתית, אז יהיו כאלו שיכלילו לכלל הדתיים.

באופן טבעי כשיש מפלגה סקטוריאלית מתייחסים לחבריה כמייצגים את הסקטור ולא כסתם אנשים במפלגה כללית.

32103210

New member
אה ,זה פשוט,,,,

אם דתי גונב ,צריך להדגיש את זה שהוא דתי כיוון שדתי לא אמור לגנוב ,ואם הוא גנב זה חדשה מרעישה
אם הוא לא דתי ,וגנב ,זה לא ,,,,טוב ,בו נפסיק כאן.

כלב נשך אדם

זו

רק ידיעה רגילה

אדם נשך כלב ... זו כבר ידיעה מרעישה. ועושה כותרות

אבל במפורש זה לא אומר שכל האנשים נושכים כלבים.....!!!!!!!!!

ATAF151

New member
מסיבה פשוטה

אם יש מפלגה סקטוריאלית אז מתייחסים אליה כמייצגת את הסקטור לטוב ולרע.
במפלגה כללית יותר המעידות מיוחסות לאדם עצמו או אולי להנהגת המפלגה אבל לא לשום סקטור כי אין מאחוריה סקטור.

למעלה