שאלה לבנות המין החזק

galgal0ne

New member
אני... ב-סדר

מותר לך לכתוב
הנכדים בסדר, עייפים אף מרוצים
אי שמירת קשר עם אקסים היא פשוט לקחת מקשרים קודמים. איפה אתה חיי בימים טרופים אלו

סינגלה

New member
אני אומרת

ללכת על זה. הרי זו קרקע פוריה לפיתוח קשר...מגיעים ממקום של חברות והכרה. ובכלל, לא מבינה את האנשים שמפחדים להעביר את העניינים לשלב הבא כי הם מפחדים לאבד את הקיים...הפחד שלהם גורם להם להפסיד דברים יותר גדולים ויותר מרגשים. ואיך אפשר להיות בקשר אפלטוני עם מישהו שרוצים במובן הרומנטי? יאללה לכבוש את היעד
בלי היסוסים מיותרים...

Mירב

New member
אז מה תגידו על

בעיה דומה, מזווית קצת אחרת: הבחור **טוען** שרוצה להיות רק ידיד, אך בפועל נכנס לוריד ולא יוצא ממנו
במה זה מתבטא? הכלללל - כל מה שאתם יכולים לדמיין, ועוד. מה עושים?!?!?! כי אני מרגישה כאילו שהשתלט עלי, על כל קיומי, כאילו עד כמה שאני לא מעוניינת, גם כבר התמכרתי בעצמי להתמכרות שלו אלי. מרגישה שנסחפתי לתוך ספירלה שאין לה סוף. לא מצליחה לנער אותו ולא משנה מה אני עושה או אומרת....

Mירב

New member
אני שולחת אותו למי שאתה לא רוצה

"רק אני מבינה אותו". רק אני.

Mירב

New member
אתה צודק

אבל זה מאוד קשה לא לאפשר לו להיות בקשר - כי הוא מפעיל עלי סחטנות רגשית קשה ביותר - כל פעם שאני מציבה גבולות!!

אז אולי ...

הוא פשוט מפחד ממחויבות? או אולי סתם מתאים לו ידידה עם "בנפיט" (כבר לא יודע איך אומרים את זה בעברית...). ברור שמקשר כזה לא ייצא כלום, הרי שניכם לא רואים את עצמיכם אחד עם השני לתקופה ארוכה (הוא טוען שהוא רוצה להיות רק ידיד, את מנסה לנער אותו... ). לא יודע אם התמכרת להתמכרות שלו כדברייך, לדעתי פשוט התמכרת לעובדה שיש לך מחזר....

Mירב

New member
לא, אנחנו לא עם בנפיט

ובעברית זה "יזיזה". ונכון שאין ולא יהיה בינינו קשר רומנטי, למרות שב"חיזור" שלו יש משהו "רומנטי", אבל זה לא מתאים ל**ידידות**, כזה מין חיזור! אז בקיצור, לא יודעת למה התמכרתי, וכפי שסלסרו אומר אני בהחלט מאפשרת לזה להמשיך, אבל כשאתה נמצא בתוך הסיטואציה הזו של סחטנות רגשית, זה מאוד-מאוד-מאוד קשה לצאת מזה!! האם מישהו פה היה פעם בסיטואציה כזו? זה מפחיד כמה זמן ואנרגיות שזה גוזל!!!!

סינגלה

New member
../images/Emo122.gif

זה באמת גוזל המון אנרגיות. הקשר לא כאן ולא כאן. מצד אחד הוא לא נותן לך מה שאת רוצה ומצד שני גם לא מוכן שתקבלי את זה ממקום אחר. מכירה את זה..הייתי שם...רציתי...ובגלל שכל כך רציתי אכלתי אותה פעם אחרי פעם עד שחתכתי. הכי קטע היה שהוא גם כל הזמן היה אומר לי "אני רוצה שתמצאי מישהו...שיהיה לך טוב בזוגיות" ובולשיט כזה וכשזה היה קורה הוא היה עושה לי את המוות כי הוא היה קנאי ורכושני. ומה שמצחיק שמעולם לא היינו ביחד, על מה יש להיות קנאי ורכושני? לא רוצה לא צריך. רק אל תתלונן אח"כ. בקיצור, מערכת יחסים לא בריאה בכלל. לא משנה כמה מחוברת את מרגישה אליו את יודעת שהוא רע בשבילך. הכי גרוע שצד אחד רוצה משהו מעבר והצד השני יודע את זה ומנצל. עם חברים/יזיזים כאלו מי צריך אוייבים? תחתכי.

Mrs G

New member
עזבי תחתכי.

CALL 911. שיבואו לעשות אצלו חיפוש בבית, האיש הזה חולה בראש.

Mירב

New member
עזבי, ראית באיזו שעה כתבתי את זה?

והייתי אחרי מלחמת-התשה. קשה, קשה...

Mירב

New member
ואולי כל מה שאתה אומר נכון

אבל מה אתה מציע, תכל'ס?

איי ל

New member
מנהל
זה לא משנה מה אני מציע...

זה משנה מה את בעצם רוצה. אם היית רוצה לסיים את הקשר הזה- הקשר הזה היה מסתיים. אני פשוט חושב שנוח לך עם ההרגשה המוזרה הזאת, ההרגשה שנותנת לך להרגיש שאת לא לבד ושיש מישהו שמוכן להתאמץ בשבילך, למרות שהוא לא הבן אדם שאת מחפשת. עכשיו כשאני קורא שוב את התגובה שלך, רשמת "ונכון שאין ולא יהיה בינינו קשר רומנטי, למרות שב"חיזור" שלו יש משהו "רומנטי", אבל זה לא מתאים ל**ידידות**, כזה מין חיזור!..." את מכירה גברים? בהמון מקרים אנו אומרים משהו אחד ובעצם מתכוונים למשהו אחר (הו, רגע... גם אתן כאלה!!), אם לי יש ידידה שאני מרגיש משהו כלפיה, ואני אדע שאין מצב שיהיה בינינו משהו (מכל סיבה שהיא),אין מצב שאני אגיד לה את זה, אני פשוט אשב ואחליט עם עצמי אם אני מוכן להיות ידיד שלה או שלא מתאים לי ואעזוב. למה אני רושם את זה? כי אולי הבחור כן רוצה אותך, ובעצם זה שאת קרירה אליו בתגובות שלך את בעצם מאתגרת אותו יותר (וכולנו יודעים עד כמה ה"קשוחים להשגה" זוכים בכל), והוא בעצם מתאמץ יותר כדי לקבל יותר תשומת לב ממך, את נהנית מתשומת הלב וככה שניכם בעצם משחקים את המשחק... כל עוד את לא מתעניינת בו, הוא רק יתאמץ יותר.

למעלה