שאלה לבנות המין החזק

סלסרו

New member
מה שהאייל בעצם מציע..

שתציעי לו נישואין. הוא יברח כמו טיל.(*) (*) לא בגללך.. בגלל הנישואין..

סלסרו

New member
מסכים

וכבר כתבתי לפניך: "בעיה שלך. את נותנת לו". מילים אחרות למה שכתבת, "אם היית רוצה לסיים את הקשר הזה- הקשר הזה היה מסתיים." לגבי זה שבקרירותה היא הופכת לאתגר, קשה לי להגיב מבלי לדעת פרטים נוספים. אולי הברנש סתם טפיל? לך תדע..

Mירב

New member
הוא לא רוצה אותי. הוא משועמם.

אבל אתה הבחור הראשון ששמעתי שטוען שגברים "אומרים משהו אחד ובעצם מתכוונים למשהו אחר"... חשבתי שזו "פריבילגיה" השמורה לנשים בלבד, וגברים - אצלם אין אפס: אם גבר רוצה אותך את תדעי את זה מייד. כך *אני* מכירה גברים....

Chinita

New member
been there עם קרציה לא פחות ממנו

אצלי רק שגם הסביבה לא ממש אהבה אותו
ת'אמת מה ששבר את הגב היה כשהוא עשה לי סצינת קנאה בשנה החדשה כשגילה שסתם באמצע הלילה נסעתי להיפגש עם האקס(כאילו מי אתה??? אני לא מבקשת רשות מאמא אבא והדודים (מהבוס כן) אני אבקש ממך????)
בכל מקרה אחרי כמה מקרים שהבנתי (נאמר במפורשות) שהוא רוצה משהו שאני לא הולכת לתת לו והוא התחיל יותר ויותר להעיק (יותר בכיוון של מביא עימו צרות
) פשוט ניתקתי! לא עונה לטלפונים (אפילו לא של אמא שלו
) מתעלמת לחלוטין אחרי חודשים וחצי הכל פסק ושלשום אמא שלו הגיעה וישבה באזור שלי והתנהגה כאילו לא קרה כלום וכמה יפה אני נראית ואחלה של טיפ השאירה לי (יותר מבעבר!)
מירב נתקי
כשזה הופך לעלוקה מטרידה זה לא שווה לא יזיז לא חבר ולא שום דבר!

Mירב

New member
אה, גם פה

הסביבה לא ממש מתה עליו... אבל זה לא האישיו היחידי. יש כאן גם עניין של הפרש גילאים...
בכל מקרה לדעתי הוא משועמם, בודד ומתוסכל והחליט להוציא הכל עלי. ואני, לב רחום שכמותי, מרחמת ומאפשרת, מאפשרת ומרחמת. הצבתי גבולות ברורים ואני גם מסננת עד כמה שאני יכולה.... נקווה לטוב!
(כלומר שימצא כבר איזו חברה שתסכים לקחת אותו, ויפסיק להתעלק עלי. החיים שלי היו די בסדר גם לפניו וימשיכו כך גם אחריו!)

עדיפויות..

אני מעדיפה להיות `ידידה` לפני שמשהו מתחיל.. אני חושבת שזה עדיף.. ככה אני זוכה להכיר את הבן אדם שהוא טבעי.. בלי המשחקים שיש בקשר.. ואם לשנינו יש משיכה.. אנחנו פשוט מחליפים הגדרה :)

למעלה