שאלה לדיון

whatever4

New member
שאלה לדיון../images/Emo163.gif

מה לדעתכם הייתה ההופעה הכי גרועה העונה? שאלה קשה מידי...אני צריכה לחשוב על זה לפני שאני עונה...

sk8er grrl

New member
לדעתי...

של מקיילה... love will lead you back... זה היה ממש מזעזע... הקול שלה היה מחריד... היא בכלל לא יודעת לשיר...

זה מה...

שאני באתי לרשום! כל הכבוד אחותי!!! באמת כל הופעה של סקוט זה הכי גרוע

MoGanC

New member
יש לי 2

Time after time של נדיה (המוהאק <_<) ו How u remind me של קונסטנטין... ואולי גם סקוט ב sugerpie honeybunch.

לא רוצה להתחיל מריבה אבל...

בפעם החמישים אלף ההופעה של קונסטנטין לא הייתה גרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די להגיד את זה כבר! גוד אתם רק אומרים את זה כי הוא עף אני בטוחה שאם הוא היה עדיין בתחרות לא הייתם אומרים את זה! אז די!

14מתן

New member
לדעות זאת הייתה הופעה לא טובה

את לא חייבת להסכים... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא...

אומרים את זה כי זאת דעתם... את לא יכולה לבוא ולהכריח לאהוב את זה - מי שאהב - סבבה, מי שלא אהב - גם סבבה... ההתנפלות הזאת בכלל לא מוצדקת
.

אוקי...

סליחה אני יודעת שאני overprotected על קונסטנטין נכון אתם יכולים להגיד מה שבא לכם כי זאת דעתכם אז סליחה על ההתפרצות אני פשוט לא אוהבת לראות שכותבים עליו דברים רעים....

14מתן

New member
../images/Emo99.gifכל הכבוד לך! *לא בציניות../images/Emo11.gif*

איזה פאולה מצידי

Fairywitch

New member
נו, באמת- זאת גם לא הייתה התנפלות..

מותר לה לא להסכים...

חנה...

אמרתי לך כבר שאני חולה עלייך? אבל בקשר למה שאמרתי עזבי לא משנה תודה שאת מצדדת בי אבל חפיף סורי אם התנפלתי פשוט אם אני רואה שכותבים משהו רע על קונס אני מאבדת את זה אז יכול ליהיות שהגזמתי בכל מקרה שוב ל-ד-ע-ת-י how you remind me לא הייתה הופעה גרועה פשוט היה חסר לו ויברציות

לא התנפלות?

"בפעם החמישים אלף ההופעה של קונסטנטין לא הייתה גרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די להגיד את זה כבר! גוד אתם רק אומרים את זה כי הוא עף אני בטוחה שאם הוא היה עדיין בתחרות לא הייתם אומרים את זה! אז די!" זה בהחלט טון התנפלותי... (אני לא אתחיל לנתח מילה מילה אבל תראי טוב...). אבל חבל לטחון את זה שוב ושוב - היא לפחות התנצלה וחזרה בה, ואני אישית ממש מעריך את זה...

Fairywitch

New member
טוב, טון קצת התנפלותי../images/Emo9.gif אבל...

אני מצטרפת לח"ח שניתן על ההתנצלות

shavitlavi

New member
הכי גרוע

ואני מתכוון מהטופ 24 בלבד כן? janay castine בביצוע האחרון שלה בתוכנית לפני שהיא עפה. נדמה לי שהשיר היה i wanna love you forever בחורה צעירה שקפץ עליה הפרקינסון. זוועה! וגם מיקילה נתנה ביצועים מאוד pitchies אבל לפחות הכניסה קצת צבע לתוכנית. וקארי (הנה כמה כאן הולכים לחטוף עליי קריז) הרסה לי לחלוטין את השיר של סימפלי רד: if you don't know me by now

ששוניקו

New member
אוי נכון

שכחתי שאת ג'יניי בכל ביצוע שהיא נתנה, היא היתה גרועה לחלוטין.

whatever4

New member
../images/Emo2.gif

חשבתי שאני היחידה שחשבה שקארי הרסה את השיר של סימפלי רד! נחמד לדעת שאני לא לבד בעסק הזה
. אבל, לא הייתי מגזימה ואומרת שזה ההופעה הכי גרועה העונה, אבל צודק, לעומת המקור (שיר באמת מהמם)- היא באמת שחטה אותו. עוד שיר שלפי דעתי קארי הרסה הוא Piece of My Heart של ג'אניס ג'ופלין. קארי- יש שירים שפשוט אסור לגעת בהם. לא משנה כמה תנסי, אי אפשר לבצע שיר של ג'אניס ג'ופלין ולצאת מזה בשלום. פשוט אי אפשר. יש שירים ואומנים שהם קלאסיקות וכדי שהם יישארו כאלה- אסור לחדש אותם. (חח..טוב אולי חוץ מקונסטנטין שבאמת נתן ביצוע טוב, או יותר נכון הופעה טובה לשיר של קווין).

למעלה