שאלה לדיון

purple rain2

New member
כל הופעה של ג'ניי ושל סקוט../images/Emo5.gif

והמעידה החד פעמית והמזעזעת-משהו יש לציין של קונס- how you remind me

Hodjen

New member
הכי גרועה?

כבר אמרתי את זה פעם, אכבל אני עדיין חושבת שכשקונס ביצע את kiss from a rose זה היה פשוט נורא. ממש לא אהבתי.. וגם הביצוע שלו לhow you remind me ממש לא היה משהו. בעקרון אני גם לא סבלתי את כל השירים שסקוט שר, חוץ מeverlasting love. הוא חתיכת הפתיע אותי עם השיר הזה. הקול מיקיילה פשוט מזעזע, כך שכל שיר שהיא שרה פשוט נהרס מיידית, אבל לא נורא, היא הכניסה קצת צבע לתוכנית... מה עוד? נראה לי שזהו...דווקא היו אחלה הופעות העונה... :) Hodjen...

whatever4

New member
לדעתי...

בטופ 24: מאיפה להתחיל?! כמעט כל ההופעות היו גרועות! אם כבר צריך לשאול איזה הופעות היו טובות בשלב הזה. אבל כמו שרובכם ציינתם ההופעה הכי גרועה הייתה: ג'ניי- i wanna love you forever. שמישהו יסביר לי 2 דברים: 1. איך לעזעזל קיבלו אותה לתוכנית?! איך?! 2. איך לעזעזל היא נשארה בתחרות 3 שבועות?! איך?! ותחשבו שהיא הייתה צעד אחד מלהיות בטופ 12
בטוב 12: 2 הופעות גרועות: 1. מקיילה- love will lead you back. אומנם חמודה, אבל אני ממליצה לה לפרוש בשיא... 2. התלבטות בין 2 הופעות של קונסטנטין שהיו מזעזעות באותה מידה בעייני: How you remind me והשיר של משפחת פרטריג'
מה הוא חשב לעצמו כשהוא בחר את השירים האלה?

שניש

New member
הו,זה הרי קל ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מקיילה גורדון- son of a pricher man. זהו שיר כה נפלא ומשובח,השייך לאחת והיחידה-ארית'ה פרנקלין. (שדרך אגב,קניתי את האוסף שלה-מעולה ביותר
) היא ממש הרסה אותו,כל כך לא התאים לגוון הקול שלה. לעומתה,וונזל עשתה ל-chain of fools רק טוב
.

ciccio

New member
son of a preacher man

זה של דסטי ספרינגפילד עם כל הכבוד ויש המון כבוד לאריתה

שניש

New member
אופס על טעות האיות../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

*מרביצה לעצמי בחוזקה* אבל,תודי,שהביצוע הכי יפה של השיר הוא של ארית'ה

shirstan

New member
כל הופעה של סקוט.

ובהתחלה הייתה אחת, מלינדה נראה לי, ששרה the power of love בצורה שגרמה לי לבכות. מצער.

14מתן

New member
מה ? לדעתי היא הפספוס של העונה

אם היא לא הייתה עפה בשבוע הראשון והיו נותנים לה צ'אנס לדעתי היא הייתה מגיעה רחוק

shirstan

New member
אבל אחרי הופעה כזו לא הגיע לה צ'אנס

אני מסכימה שהיא הייתה אחת החזקות, אבל זה עניין של הופעה אחת רעה ואת עפה. והיא עפה.

shirstan

New member
אני לא אהבתי את שרה.

אהבתי את לינדזי, בטירוף. היא הייתה מפוספסת!!!

shalehet

New member
אחרי נוק נוק, קשה לי להגיד עליה

משהו טוב... חוץ מזה שהיא ממש יפה

למעלה