שאלה לדיון

Fairywitch

New member
לא זוכרת את השיר של סימפלי רד, אבל

את "פיסה מליבי" היא עשתה מצויין לדעתי, ואני דווקא אוהבת את ג'ופלין. היא עשתה את זה שונה לחלוטין- נכון, אבל מה רע בזה? היא לקחה אותו והפכה אותו לשלה. אני אהבתי.

Woogyman

New member
שטויות... ../images/Emo110.gif

בעונה הראשונה ניקי ביצעה גם כן את Piece of My Heart ועשתה את זה מצויין. השיר פשוט לא התאים לקרי ובגלל זה לא נשמע טוב.

purple rain2

New member
לא מסכימה בנוגע לקארי

לא הבנתי גם מה השופטים כ"כ קטלו אותה, אני חשבתי שהיה ביצוע יפה מאוד (כמו כל ביצוע שלה כמעט).

ששוניקו

New member
אני יודע!

סקוט סייבול ב she's gone היה זוועות! מינימום מלחמת העולם השלישית. בו ב corner of the sky ומיקיילה בשיר שהיא שרה כשהיא עפה

לא לא לא!!!!!!../images/Emo123.gif

קונס הופיע ממש טוב!!!! ובהתלהבות יתרה יש לציין!!!!! הפרפורמר הכי זועתי זה סקוט- שהמעריצים השאירו אותו כי סיימון התעלל בו וכל הזמן אמר לו: "אתה הולך הביתה" אז המעריצים השאירו אותו כדי לעצבן את סיימון. וכמובן יש את ניקו, שמאז השיר הסוטה Let's Get It On תעבתי אותו!!! כאילו, בנאדם מה חשבת לעצמך? ובייחוד שהוא התלבש כמו סרסור, בהחלט עצבן אותי עוד יותר
.

shalehet

New member
אני לא צריכה לחשוב על זה לשניה

ללא ספק לינדסי, ההופעה ששלחה אותה הביתה, הסכמתי עם סיימון במאה אחוז. כששלושים מליון מקלטי טלויזיה הונמכו, שלי היה אחד מהם...

Fairywitch

New member
זה באמת היה רע../images/Emo5.gif

ושוב- היה לה קול יפה ומיוחד. חבל שלא עזרו לה בבחירת השירים

דווקא בדיסק של עונה 4

הביצוע של זה (לדעתי, המילה הזאת מאוד חשובה פה...) היה ממש טוב.... (וגם אני לא אהבתי את זה בזמנו...). אותה הערה בנוגע ל-I don't wanna be של בו - הביצוע החי לדעתי לא היה משהו בכלל, אבל בדיסק - אני מוצא את עצמי מקשיב לזה כמה וכמה פעמים...

ג'ניייי |פרנקנשטיין||זומבי|

אני אפילו לא אציין איזו הופעה... תמונה אחת שווה אלף מילים...

darklighter

New member
הממ...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כל הופעה של סקוט, ג'ניי ומקיילה (למרות שהיא חמודה) love is a battlefield של קארי... נוק נוק נוק של לינדזי...

אני דווקא...

אהבתי את love is a battlefield.... נכון היא קצת בלבלה במילים אבל בסך הכל זה בסדר גמור אם הייתי צריכה להגיד מהי ההופעה הכי גרועה של קארי הייתי אומרת שזה באמת השיר i feel like a woman אני ממש אהבתי את השיר והיא שחטה אותו... ואצל בו זה בטוחfree bird מיי גוד לא יודעת מה קרה לו באותו שבוע! אצל קונסטנטין יכול ליהיות שאני משוחדת כי אני חולה עליו אבל לא מצאתי שום הופעות גרועות!

ששוניקו

New member
אצל

קונסטנטין זה how you remind me אבל אולי זה בגלל שאני כל כך שונא את ניקלבאק אז אני לא אובייקטיבי.

shalehet

New member
גם אני אהבתי

היתה הופעה אחת של קארי שלא ממש אהבתי וזה היה דווקא בגמר... אני לא זוכרת איזה שיר זה היה ואת קונס גם אני אהבתי הכל...

למעלה