שאלה לדיון

galitb84

New member
שאלה לדיון

לפי דעתי, אחת החששות מההחלפה של טריה היתה כי יהיה קשה למצוא זמרת קלאסית כמו טריה. והחשיבות של הקול שלה הינו שהשירים שתומס כתב מותאמים לקול כמו שלה, שוב, דעתי שלי. הרבה פעמים, מאז שפורסמו השירים חדשים, ניסיתי לחשוב האם זה אומר שמעכשיו הם לא ינגנו יותר את השירים הישנים. אך, כמו שנאמר בראיונות שלהם, הם כן הולכים לנגנם. אז הינה השאלות: 1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לא ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? חשוב! אני לא באה לפתוח כאן ויכוח של מי שיר יותר יפה או לא - זה עניין של טעם - וכמובן שהדיסק החדש של נייטוויש מדהים, אך אי אפשר להתעלם מהציביון שלהם שקצת השתנה. אלו הן סתם שאלות מעניינות לדיון אז אני אתחיל: 1. אני חושבת שאנט לא כל כך תצליח לשיר את השיר wishmaster, ולא כי אין לה קול יפה או כי היא לא יכולה לשיר אותו, אלא בגלל שאני חושבת שהוא ישנה את הציביון של השיר. וגם את sleeping sun מסיבות דומות. 2. אני לא הייתי רוצה שהם יעשו את השיר ghost love score כי זה השיר האהוב עלי, וכן אני לא חושבת שאנט יכולה להגיע ליכולות הווקאליות שלו. 3. אני הייתי רוצה לשמוע את השיר i wish i had an angel - פשוט כי אני אוהבת את השיר... לא מסיבה מיוחדת. 4. הייתי רוצה לשמוע את טריה שרה את the poet & the pendulum - זה לפי דעתי השיר הכי יפה באלבום החדש ומאוד מזכיר את ghost love score, אני חושבת שאנט קצת הורסת אותה ובקטעים בהם היא מנסה להגיע לקולות גבוהים היא "קצת מזייפת" ומזכירה קצת את שרון מוויטין טמפטשין. הייתי רוצה לשמוע את הקול של טריה בשיר הזה. ואתם????????

TheImpactBoy

New member
תראי,

לענט יש מנעד דיי רחב, כשהיא עולה גבוה, הוא צווחני. ואני לא מסוגל לשמוע אותה ככה. כזה בנמוכים, זה פשוט חסר כוח ורגש. בסופו של דבר, יש לה קול טוב. לא אומר שלא. הבעיה היא שהיא לא מתאימה לנייטוויש בכלל. זה כמו לקחת את פרדי מקווין ולהחליף בג'סטין טימברלייק ==> לא עובד. לא הייתי רוצה לשמוע את ענט עם שירים ישנים, כי היא רק תהרוס. לעומת זאת, הייתי מת לשמוע את טאריה בשירים החדשים.... יכל להיות דיסק ענק. (עם עריכה מעט שונה) זאת דעתי.

box 5

New member
../images/Emo45.gif בקשר לקטע האחרון, של טאריה בדיסק החדש

ואגב, תודו שהייתם מתים לשמוע איך אנט שרה את Angels Fall First
זה בטח נורא =]

LadySilkworm

New member
פרדי וג'סטין טימברלייק?!

כאילו, אתה משווה זמר פופ שלא יודע לשיר בגרוש לאנט, שיש לה קול יפה מאוד ויודעת לשיר?

TheImpactBoy

New member
גם ג'סטין שר טוב,

לדעת 6 מליון אנשים שקנו את הדיסק החדש שלו...

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifלדעתי הוא אמן טוב. לא אכפת לי מה אנשים פה

חושבים עליו. הוא עושה מוזיקה, לא זבל.

TheImpactBoy

New member
למה ישר להתגונן? ../images/Emo9.gif

אפחד לא רצח אותך על זה שהוא זמר טוב לדעתך..
ואני חושב שהשירים החדשים שלו סבבה ועושים מצב רוח טוב. ובאמת שאין לו קול זוועה.

Blade Of Fire

New member
אחלה דיון

אז ככה- אנט בעקרון יכולה לשיר כמעט כל שיר מוואנס.. כי.. וואנס זה חרא ואפשר להסתדר שם גם בלי אופרה... אבל כמו שראינו-היכולות האופראיות של אנט לא מגיעות ליכולות של טאריה ולכן השירים האופראיים ממש לא יתאימו-סליפינג סאן למשל.... זה הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע בקול של אנט... לעומת זאת לשמוע את נימו או איי ווויש איי האד אנ אנג'ל בקול של אנט יכול להיות מאוד מעניין... ולמרות שזה השיר האהוב עלי-אולי גם ווישמאסטר... יהיה מאוד מעניין לשמוע אותו בקול של אנט. עכשיו, מהאלבום האחדש-אני חוש ששום דבר לא היה מתאים לטאריה חוץ מאווה... זה השיר היחיד שם בערך שמצדיק אופרה....

box 5

New member
לא משנה כמה אתה שונא את וואנס

וכמה אתה חושב שהוא חרא, האופרה שם עדיין ברמה שאנט לא תוכל לבצע בלי להרוס... והם ולדעתי הם יעשו לפחות 4 שירים מוואנס, ככה שהקול שלה יהרוס... השירים פשוט ישמעו ממש שונה...

היויו

New member
דעתי האישית... (אולי היא עוד תשתנה)

תראי, הרבה תלוי באיך אנט תבצע שירים ישנים כמו Ever Dream שאיתו היא התקבלה ללהקה. אני מניח גם שזה שיר שיהיה בהופעה, אבל זו רק השערה וניחוש. 1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? רוב אנג'לס... סליפין סאן, כל ווישמאסטר... אין לה את היכולות האופראיות של טאריה. 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לא ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו המממ... אולי The Riddler, StarGazers, wishmaster, Nightquest 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? יהיה מעניין באמת לשמוע את נימו ואת I wish i had an angel שהוא יותר רוקיסטי כסאח ופחות אופרה וקולות גבוהים. 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? בהחלט פואט, אולי גם קדנס ואמארנת'. ועדיין, קשה לי להמלט מההרגשה שהקול שלה יותר מדי דומה לשרון מWT, רק שאין לה את הקול הגבוה של שרון.

אממ..

האמת שכששמעתי את איווה שאר והסאמפלים עדיין קיוויתי שיהיה איזשהו שמץ של אופרה(כי בכל זאת,מי שייחד את נייטוויש זה האופרה.לדעתי לפחות),ואני אשקר אם אגיד שלא התאכזבתי לגלות שאין בכלל אופרה באלבום.זה לא שחשבתי לרגע שאנט מסוגלת לשיר אופרה כמו טאריה,אבל נו..קיוויתי שאולי קצת... ולענייננו, 1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו?רוב השירים הישנים של נייטוויש,למשל:ווישמאסטר,שיז מיי סין,סליפינג סאן. 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לא ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו-הממ..ווישמאסטר,קראונלס,סליפינג סאן. 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה?מונדנס
...חח סתם...אממ לא יודעת,נראה לי את אוור דרים.מעניין לשמוע אותה שרה את השיר שגרם ללהקה להחליט שהיא הסולנית שלהם. 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה?הממ..האמת שאני לא חושבת שיש שיר מהאלבום הזה שמתאים לקול של טאריה,אבל..נגיד שאת The poet and the pendulum

shirlapes

New member
דיון מאד מעניין. הנה התשובות שלי:

1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? שאלה קשה. אני יודעת שהתשובה שלי הולכת להיות שונה, אני הולכת לשמע מאד "פרו אנט", אבל אני לא. מה שכן, ציינתי בדיון אחר שאני לומדת פיתוח קול כמה שנים ורוב הזמן אני שרה בטכניקה מאד דומה לזו של אנט אבל היו לי נגיעות פה ושם של קלאסי/אופרה כמו טאריה. אולי מתוך הניסיון האישי שלי אני יותר פתוחה כלפיי השינוי הווקאלי, אני יודעת בוודאות מה *אני* מסוגלת לבצע בצורה לא אופראית (שזה הרוב, סליחה אם זה נשמע שחצני/רברבני/פלצני/מתנשא מצידי, זאת לא הכוונה)...לגביי אנט, טרם שמענו אותה לייב, אבל ידוע לנו שהמנעד שלה לא שונה בהרבה מזה של טאריה (לפחות זה מה שתומאס אמר באיזה ראיון). אני לא חושבת שיש שיר שהיא לגמרי-לגמרי לא תוכל לבצע, אלא כמה חלקים שאולי יהיה צורך בשינוי קל. השאלה היא רק מה יהיה אותו שינוי *הכניסו מוסיקה דרמטית לפה*. אבל פאק, זה קורה לכ"כ הרבה! ידעתם שאיימי לי משנה את השירים של עצמה בלייב ע"מ שיהיה לה יותר קל? הסולנית של הגואנו אייפס גם כן הייתה שרה נמוך יותר ויש עוד הרבה דוגמאות נוספות. ועדיין, השירים היו יוצאים טובים לגמרי.
2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לו ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו עוד שאלה קשה. אם אנחנו מדברים מבחינה ווקאלית - אני חושבת שאני אשאר open-minded להכל. בכ"ז, אנחנו מדברים פה על זמרת טובה, שאולי תזדקק לכמה אימונים/שיעורים, לא על קורטני לאב ודומותיה. אני גם לא עד כדי כך מקובעת על הביצוע של טאריה (אבל זה בעיקר כי אני ככה בכלליות, אולי זה גם בגלל שאני לא ממש שרה חומרים שלי? המממ...). אם אנחנו מדברים מבחינה כללית - לא הייתי רוצה שהם יבצעו את הקינסלייר. תודה רבה ושלום.
3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? sleeping sun. יש לי הרגשה שהיא תהפוך אותו ליותר קסום כי יש לה קול הרבה יותר הממ...מתוק? חם? מה שכן, אני מקווה שהקול ראש שלה מספיק מפותח וחזק, כי אני לא רואה את השיר הזה בלי זה. כנ"ל לגביי GLS. 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? אחח...התקלתם אותי!
שמעתי רק את eva במלואו וכמה סמפלים. אני יכולה לראות אותה שרה את Eva, זה יכול להיות מאד מעניין.

Liquid Dreams

New member
בקשר למה שאמרת על הקול שלה, שהוא יותר מתוק,

אני חושבת שאפשר להגיד שהוא פשוט יותר רך ולא מאסיבי כמו טאריה

shirlapes

New member
גם, אבל לא רק.

"רך" זאת גם מילה מתאימה, אולי גם "עדין"... אבל רך לאו דווקא אומר מתוק. ולאנט יש קול מתוק.

בדיוק,הוא רך יותר.

וחסרה לו העוצמתיות והעומק שיש בקול של טאריה. הקול של אנט אחלה,אבל הוא לא מיוחד או שונה.והאמת שהקול שלה גם לא נוגע בי-לא מרגש אותי או משהו.

LadySilkworm

New member
אמממ אוקיי..

בעיקרון אנט יכולה לשיר הכל. אני חושבת שאנט לא יכולה לבצע אף שיר בלי שהוא יישמע שונה ובלי שהמעריצים הישנים יזדעזעו לשמוע. האמת שחשבתי על זה שאנט לא יכולה לשיר אף אחד מהשירים, כי הוא מותאם לטאריה, כמו שאני לא רואה את טאריה שרה את אמרנת' נגיד, כי הוא פשוט לא מתאים לה. אבל אני מחכה לשמוע באמת איך השירים יישמעו.. אני חושבת שהשירים שהכי היא תעשה להם עוול אלה השירים מווישמאסטר.. ואותם היא ממש לא יכולה לבצע לדעתי.. השירים שאני מצפה לשמוע הם בעיקר מוואנס ומסנטרי צ'יילד.. והשירים שאני לא מצפה ולא רוצה לשמוע הם השירים מאנג'לס פול פירסט עד ווישמאסטר, או אפילו עד אובר דה הילס אנד פר אוואי. השיר שלדעתי טאריה יכולה לשיר אותו הכי יפה מהאלבום זה EVA, וגם בTHE POET. שאר האלבום, גם אם לא כולם אוהבים, מתאים לאנט מבחינת הארגון והכל ואני לא חושבת שטאריה תישמע טוב ברוב.

mary06

New member
*מריחים את ההתרגשות באוויר?*

הפורום מתחיל לפרוח עם דיונים בנוגע לאלבום וההופעה הקרבה :) זה מתקרב זה מתקרב
והתשובות: 1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? כל שיר שמופיעה בו המילה "אופרה"
ממ טוב יש לי זמן אז אני עוברת אלבום אלבום שיר שיר ומנסה לדמיין את אנט שרה: AFF- ביוטי אנד דה ביסט, אסטרל רומנס, תות', ונראה לכם אנט תצליח לשיר בפינית? כל אלה השירים שנראה לי אין סיכוי שאנט תצליח לשיר כי הקול שלה יבלע לצד המוזיקה ואם יעשו שינויים בשבילה, השירים יאבדו מעוצמתם /: OB-יש פה בכלל שיר שהיא מסוגלת לבצע? אולי סוואנהרט אבל זה לא אתגר.. WM-גם פה לא חושבת שיש משהו שהיא יכולה לבצע טוב.. OVER..-טנת' מאן, אוואי, כמובן אסטרל. CC-אנד אוף אול הופ, פאנטום, ביוטי..כל השאר נראה לי שהיא כן תוכל להתאים להם..אפילו טוב.. ONCE- נו ברור שיהיו מפה שירים..אבל פלאנט הל נגיד,סיירן, רומניטיסייד לא נראה לי שיש סיכוי, גוסט(הוא גם אהוב אז למה להרוס..), פינית מממ וזוכרים את הריאיון סקס עם תומאס ואנט? היא שרה קצת הייר דן הופ וזה לא היה נורא.. 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לו ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו גוסט לאב סקור, קראונלס, דד בויז פואם, פאשן אנד דה אופרה, ווישמאסטר.. 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? כמובן אוור דרים, יהיה מעניין לשמוע את אנט שרה את אנג'לס פאל פירסט, מממ תהרגו אותי אבל SIMS, אובר דה הילס יכול לעבוד, אבל זה לא שיר מעניין..אוה ונראה לי שהיא תצליח גם בבלס דה צ'יילד והכי יתאים לה פוראבר יורס.. 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? שמעתי רק את אווה והסמפלים, ואווה לדעתי לא יתאים לטאריה.. חפרתי :)

Liquid Dreams

New member
בטח שהיא תוכל לשיר בפינית ס:

מבחינת המילים יהיה לה קל ללמוד, כי זה אותו ABC כמו בשוודית, רק שאני לא סגורה אם היא תדע מה היא שרה

lacrimosa girl

New member
אם היא מתנגדת,

אין לי בעיה לשיר אותו במקומה. ואם זה כולל שיעורי פינית פרטיים ם תומאס [$#%$#@^%$#&#^*#^] מה טוב.
אבל אני מניחה שאצטרך לקחת את השריון מקארין כדי להגן על עצמי מהעגבניות ושאר מרעין בישין שיזרקו עלי בהמונים

למעלה