שאלה לדיון

lacrimosa girl

New member
אתה די מאוד לא צודק...=/

בראיה "נייטווישית" - נייטוויש של היום לא מגיעים בכלל למה שהם היו פעם. בראיה יותר כוללת- נייטוויש של היום עדיין הרבה יותר טוב ממליון דוגמאות אחרות של להקות דומות, אי אפשר להכחיש את זה. אתה יול לקנות את DPP ועדיין לשמוע אחלה מוזיקה, אם כי כזו שלא שווה כלום בהשוואה נניח לווישמאסטר. אבל מצד שני, עם וואנס זה היה אותו הדבר. אז איפה אנט נכנסת בתמונה? היא לא יכלה לגרום למצב להעשות גרוע יותר, רק להפך.

The Cat Woman

New member
אממ....

שוב את נכנסת לתחום הזה. כמו בויכוח הקודם- האם את שומעת נייטוויש כי אלה נייטוויש? או כי הם טובים באמת? או כי זו ברירת מחדל בין הרבה להקות פחות טובות? לדעתי את שומעת ואוהבת מכל הסיבות הכי לא נכונות שיכולות להיות. אבל אנחנו בכלל לא מדברים על מה שקורה עכשיו כי כבר מיצינו את זה שנייט נהיו חרא יחסית למה שהם היו. וכן, אני אשווה את נייט של עכשיו עם נייט של פעם ולא את נייט של עכשיו עם להקות כמו ארוון... כי ברור שנייט לוקחים (נראה לי) ואיפה עאנט נכנסת לתמונה? יש שם כמה שירים שיכלו להיות ממש טובים אלמלא הקול הצווחני משהו שלה... יש לה קול טוב, לא אומרת שלא. אבל הוא ממש לא מתאים לאופי של נייט. גם אם הם מנסים לעשות אלבום סטייל וואנס. לעאנט מתאים לשיר מוזיקה יותר אלקטרונית, פחות אווירתית. בעצם- הרבה פחות אווירתית וסימפונית. היא פשוט לא מתאימה. זהו. בעצם- מה שקורה זה- שלחבר'ה של נייט אין מושג בכלל מה המעריצים שלהם אוהבים, הם פשוט לא קלטו כנראה שוואנס זה חרא דיסק ולא משנה כמה הוא מכר... הם הלכו לפי מה שימכור להם כנראה יותר, רק חבל שהם לא בהכרח צודקים וכאן תהיה הנפילה שלהם. הם לא צריכים להקשיב למי שאומר להם לעשות את השטויות האלה, הם צריכים להקשיב לנו- למעריצים. כי אנחנו אלה שיקנו (או לא יקנו האמת) את האלבום. אם תשאלי אותי- אנחנו חוזים עכשיו בניצני נפילתה של אחת מהלהקות הטובות שהיו קיימות ב2 העשורים האחרונים.

lacrimosa girl

New member
אני שומעת נייט כי אני אוהבת את המוזיקה.

את [רוב] המוזיקה, הליריקה, הלהקה. אני כאן כי אני אוהבת את הלהקה. :) אני לא כאן כי אני בהכרח אוהבת את ~כלללל~ המוזיקה שלהם. גם אפטר פוראוור, למשל, יש שני אלבומים [נחשו איזה
] שלהם שאני בקושי שומעת [כמו התדירות שאני שומעת את וואנס] ואני מגדירה את עצמי "חובבת אפטר פוראוור". ואין סיבות נכונות, יקירה. בקטע של ההתמסחרות- אני די מסכימה איתך, אם כי וואנס זה עדיין לא זבל פופי מסחרי [לא כמו כמה שירים בDPP
]אני צריכה לשמוע את כל האלבום לפני שאגבש דעה, ועד עכשיו שמעתי בערך 6-7 שירים. דברי איתי בספטמבר :) אני לא רוצה לדבר יותר על אנט כ א. נמאס לי ב. היא הקול שנייט בחרו, וככל הנראה זה הולך יחד עם המוזיקה, אז אין טעם לדבר על זה עוד, פשוט תצביעו באוזניים ואל תשמעו את האלבום החדש...וזהו. אןי עוד מה לומר בנושא, כי לכל אחד יש זכות לחשוב כמו שהוא רוצה ואני [אני מקווה לפחות
] אהיה האחרונה לומר "ענבר יא פוסטמה אנט מדאיממממהה!!11111"

lacrimosa girl

New member
ואני חייבת לציין

ששלחבר'ה של נייט אין מושג בכלל מה המעריצים שלהם אוהבים, זו בדיוק ההתמסחרות! לעשות מוזיקה שמושפעת מטעם הקהל. אז אני לא יודעת מה השיקולים של תומאס והלהקה, אבל אם תהיה חזרה לגוון הישן יותר כמו ווישמאסטר זו גם תהיה סוג של התמסחרות, שלא לדבר אם הם יחזרו [מה שהם עשו בעצם
] לגוון של וואנס- משמע, לבסטסלרס.

The Cat Woman

New member
לא הבנת אותי נכון...

אמרתי בדיוק מה שאת אומרת- ההתמסחרות הזו- היא אפילו לא באה לפי טעם הקהל, אלא לפי מה שנייט חושבים שהוא טעם הקהל. (כמו המשפט הזה שאומר שאת לא מה שאת ולא מה שאנשים חושבים שאת, אלא איך שאת חושבת שאנשים תופשים אותך... או משהו מסובך כזה) בכל מקרה- חזרה לווישמאסטר ושאר האלבומים היותר טובים שלהם- תהיה רק ברכה. ולא, זו לא התמסחרות. זה להמשיך באותו הקו שהתחלת איתו ולייצג את עצמך באמת ולא את הצד בך שימכור... ואני מקווה שאני אהיה האחרונה שאגיד "עלומהההה יא פוסטמהההה!!!!!!! אנט לא שווה חצי מטאריה, תקלטי את זה כבר ותפסיקי לעבוד על עצמך שהאלבום הזה טוב כי הוא לא- הוא מחורבן בדיוק כמו וואנס ואפילו יותר כי אפילו את טאריה אין שם שתציל את המצבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!11111111111"

lacrimosa girl

New member
שיעשו מה שבראש שלהם

ככה זה מוזיקה :) [אלא אם כן הם עושים מה שבראש של ההוא שאחראי עליהם בספיינפארם או מה שלא יהיה
] ושוב, אנחנו לא יכולים לדעת..אנחנו יכולים להחליט אם לשמוע או לא. :) היי, עדיין לא שמעתי את האלבום! ~זורקת עליך גלילי נייר טואלט~
אני אוהבת אותך

red violin

New member
תפסיקו לרדת על וואנס!! ../images/Emo46.gif

נכון, IWIHAA, CMB, וDCOW לא משו, אבל שאר השירים טובים. הגיטרה בכל השירים ממש טובה, במיוחד הסולואים. ופאקיט, GLS הוא אחד השירים הכי טובים של נייטוויש

lacrimosa girl

New member
לגבי DBP, ספציפית, אני מסכימה.

אבל יש כ"כ הרבה שירים אחרים שלא. ;__;

TheImpactBoy

New member
תראי, יש סגנונות..

למשל SH, זה היה אמור להשמע יחסית רחוק מהלב מבחינה שירתית, ויותר כמו שיר לילה כללי. זה לא מוזיקת נשמה, זה יותר סיפור\אגדה שנהפכת למוזיקה. זה לא שהיא שרה בצורה אטומה ויבשה, היא נתנה את כולה, רק בסגנון פחות ישיר ממנה. עושים את זה המון בשירים תאטרליים.

lacrimosa girl

New member
טוב זה גם עניין של טעם...

יש הרבה שירים שהיא לא העבירה אותם נכון לדעתי, אבל שוב- איש-איש ודעתו, טעמו, מזגו, אופן הלבוש שלו, שמו וכמות שעות השינה שלו. [זה מסביר כמה דברים
]

The Cat Woman

New member
תקשיבי...

שירה- לא ממש תלויה בזמר עצמו. יכול מאוד להיות שהטונים שניגנו לא התאימו לטאריה ועם כמה שהיא השתדלה- היא פשוט לא הצליחה להוציא את המקסימום. וראינו שזה השתפר ככל שהם התקדמו... בה"כ כשמלחינים שיר- צריך לחשוב גם על מי שיבצע אותו, השיר חייב להיות בטון מתאים, בסולמות נכונים. אולי הם פקששו בהתחלה, אולי גם טאריה לא הייתה משופשפת מספיק... בכל מקרה אני ממש לא מסכימה איתך שהיה חסר לטאריה משהו what so ever. היא הייתה מדהימה והיחידה (חוץ ממרקו) בלהקה שפשוט קרעה את עצמה על הבמה בכל הופעה מחדש... (מה כבר אמפו עשה למשל? הלך קצת לטייל?)

lacrimosa girl

New member
אני לא מדברת על כמה שהיא השקיעה בשירה...

אין ספק- היא נתנה לנייטוויש המון. אבל אני מדברת על הצורה בה היא "מגישה" את השירים...היא אומנם שרה מדהים אבל לא תמיד ברגש, לא תמיד מעבירה את הטקסט נכון. [אני מרגישה כמו שופטת פוסטמה בכוכב נולד. תרביצו לי
]

red violin

New member
את לא שמה לב ל... משו...

בהתחלה-למטה בקול של אנט? נשמע עצור כזה, מעוגל [כן, אני מסבירה את עצמי מעולה]. זה ככ מעצבן. לדעתי אי אפשר ממש להשוות "מי שרה עם יותר נשמה" עד שנשמע אותן שרות יותר שיר.

למעלה