שאלה לדיון

Run for a Fall

New member
אז ככה

קודם כל, אנט היא באמת זמרת מקצועית, התנסתה בהרבה מאוד סגנונות ויש לה מנעד רחב. כשהיא עולה גבוה, היא לא תמיד צווחנית (תקשיבו ל For The Heart I Once Had) וכשהיא שרה נמוך הקול שלה באמת טיפה נעלם. אבל היא שרה עם המון המון רגש (ואני מאוד מרגיש את זה), וזו אחת הסיבות שתומאס בחר בה. 1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? אני חושב ששירים שדורשים אופרה כבדה, שירי Oceanborn או ווישמאסטר למיניהם, ונניח גם פאנטום האופרה... אבל את רוב השירים מוואנס\סנטורי צ'יילד היא יכולה לשיר נהדר. 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לו ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו - באמת שלא אכפת לי, כי זה לא שמשנים אותו והוא נשאר כך לעולמים. עדיין תהיה לי הגרסה הישנה של טאריה. מה שכן, זה ישמע קצת מגוחך לעשות שיר שדורש יכולות ווקאליות של זמרת אופרה (מהתקופה הישנה יותר בעיקר) 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? Ever Dream, אומרים שהיא שרה אותו מדהים. וSlaying the Dreamer יהיה מגניב עם הקול שלה חוץ מהסיום שבטח יהיה מוזר מאוד S: 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? באמת שאני לא מצליח לחשוב על שיר כזה. אני מנסה לדמיין את הקול שלה (אפילו לא את הקול האופראי, את הרגיל) ופשוט לא מצליח. אני לא חושב שטאריה יכולה להחליף את אנט, בדיוק כמו שאנט לא יכולה להחליף את טאריה. לכל אחת יש משהו ייחודי ויפה משלה. ודבר אחרון - אנט לא מזכירה בכלל את שרון! לשרון יש קול יותר שברירי, עדין, טבעי כזה (ומדהים
) ולאנט יש קול שונה לחלוטין, יותר קול של רוק.. לא יודע איך להסביר S:

נממ

1. איזה שיר אתם חושבים שלאנט אין את היכולת הווקלית לשיר אותו? השירי אופרה הכבדים, ווישמאסטר וכו'. אבל יכול להיות שעם שינוי קל החומר הישן דווקא ישמע מגניב. :] 2. איזה שיר אתם לא רוצים שיעשו לא ביצוע חדש? הכוונה לשיר שאתם ממש אוהבים שלא רוצים שישנו אותו. פאנטום... שמעתי כל כך הרבה גרסאות לשיר הזה, ויש רק גרסה אחת שהיא פשוט מושלמת ולא הייתי משנה בה כלום, הגרסה של נייטוויש
. וגם טנת' מן דאון. 3. איזה שיר אתם כן רוצים/מצפים לשמוע בגרסה קצת חדשה? סליפינג סאן, הוא נורא נורא נייטוויש קלאסי, אבל אני חושבת שהוא דווקא ישמע טוב בקול שלה עם קצת שינויים, אוור דרים כמובן, בלס דה צ'יילד, פורבר יורס שאני חושבת שאפילו ישמע יותר טוב עם אנט כי יש לה קול יותר מתקתק מלטאריה. בעיקר השירים השקטים. 4. איזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים לשמוע את טריה שרה? אף אחד. פשוט לא מתאים לה.. אולי פואט אם הרבה שינויים.

ש נ י1

New member
אוקיי..

1. כמעט כל השירים מווישמאסטר, במיוחד שירים כמו קינסלייר, וונדרלאסט, תו פור טרג'די וכ'ו, בגלל שאלו שירים שצריך הרבה עוצמה כדי שהם ישמעו טוב ולאנט אין את זה כל כך... 2. כל מה שרשמתי למעלה, במיוחד שירים שיש בהם יוניסונים כמו בווישמאסטר ואנד אוף אול הופ, ובאופן כללי שירים שהקול של אנט לא מחמיא להם.. במיוחד מהתקופה האופראית של טאריה. 3. הרבה מוואנס.. דארק צ'סט אוף וונדר (למרות שאני לא יודעת איך היא תשיר את הקטע אופרה בסוף), נימו, הייר ד'אן הופ וכ'ו, וגם הייתי רוצה לשמוע אותה שרה את בלס דה צ'יילד למשל.. 4. ביינתיים שמעתי קא את ביי ביי ביוטיפול ואמאראנט והייתי רוצה לשמוע אותה שרה את בי ביי ביוטיפול ביינתיים..

ש נ י1

New member
כן מבחינת המילים זה יהיה אירוני../images/Emo3.gif

אבל דווקא אם לוקחים את הלחן של זה ומדמיינים את טאריה שרה זה ממש מסתדר.. זה יוצא שיר בסגנון שמזכיר קצת את ווישמאסטר...

ש נ י1

New member
אהה יש שיר ממש ספציפי שאנט בחיים לא תוכל לבצע

פאשן אנד זה אופרה... אני ממש לא רוצה לשמוע אותה מנסה לעשות את קטעי האופרה בסוף

dralan

New member
למה? יכול להיות שהגרון שלה יתפוצץ...

*זה* יהיה מגניב

ש נ י1

New member
ואם הוא לא יתפוצץ

אנחנו נאלץ לשמוע רעשים של עורב משתעל במשך חצי דקה..... אני לא מוכנה לקחת הסיכון

lacrimosa girl

New member
אין לי כוח לענות על השאלות המונחות ../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif

לאנט יש משהו שמאוד מבדיל אותה, לטובה דווקא, מטאריה; כשהיא צריכה, היא יודעת לשיר בצורה מלנכולית. טאריה בשירים מסוימים [כמו ED למשל] לא הצליחה לעשות את זה, ואנט בפואט למשל עשתה את זה מקסים. הקול הגבוה שלה [כשהיא מדקקת אותו, זה לא הגבוה היותר צווחני שלה בפואט] נשמע כ"כ עצוב בפואט, וזה אחד מהדברים שבגללם אני ממש אוהבת את השיר הזה. יש קטעים שהיא מפשלת בענק, אבל צריך לזכור שאנט באה יחד עם הסגנון החדש של נייטוויש. הלהקה בחרה אותה כי זה מה שהם רצו, הקול שלה לדעתם התאים למוזיקה שהם בחרו לייצר. לא נאה לכם? אל תשמעו. גם אני, אם אגיע למסקנה שאני לא אוהבת את הסגנון החדש ומתעבת את הקול של אנט, פשוט אמכור את האלבום ואעבור לחופים אחרים. זה לא יפחית את האהבה שלי ללהקה ולחומרים הישנים שלה. [ו7 דייז ענק!
]

Liquid Dreams

New member
וואו, כן!

~אני מדברת פה רק על אווה כי רק את זה שמעתי
~ באווה יש הרבה קטעים שאני לפחות שומעת שאנט מבינה מה היא לעזאזל שרה, יש לה סוג של כאב כזה, יש לה רגש. אצל טאריה אין רגש, היא באה ושרה במקצועיות נטו ותו לא. כשאני שומעת שירים כמו סוואנהארט, דד בויז פואם, אבר דרים, אלה שירים שעושים לי הרבה, ואני לא שומעת שזה עושה לטאריה משהו כשהיא שרה, זה הדבר היחיד שהפריע לי בטאריה. אתם מוזמנים לחלוק על דעתי ולהוכיח לי כמה שאני טועה וזה לא יזיז לי:)

lacrimosa girl

New member
חוץ מDBP

אין שירים של טאריה שבאמת הצלחתי לשמוע אותה מתחברת למילים...וחבל. =/

Liquid Dreams

New member
אני לא רואה את זה גם שם...

היא פשוט שרה הכל כל כך שטחי, היא כאילו "באה לעשות את העבודה שלה" וזהו, לא ממש אכפת לה מה היא שרה. לפעמים אני שומעת שירים ואני חושבת "איך זה שהשיר הזה גורם לי לבכות והיא שרה את זה בלי שום רגש?" למרות שבפרום ווישז טו איטרניטי אני כן מצליחה לשמוע את זה, רק קצת.

lacrimosa girl

New member
אני שומעת את זה גם קצת בBOTB.

אבל אולי זה רק כי אני כ"כ מתחברת לליריקה... יש קטעים שהיא מצליחה, אני לא אומר שהיא איומה בקטע הזה...אבל היא יכלה לשפר. =/

TheImpactBoy

New member
כ"כ לא!

אם יש זמרת שבאמת שרה מרגש ועם כאב.. זאת טאריה.. בDBP קבלתי צמרמורת ענקית בפעם הראשונה. היא מה שהכניסה את הרגש לליריקה (לעומת ענט).

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifבהופעות היא כ"כ נותנת מעצמה שזה מדהים

אצל ענט שומעים את השטחיות הזו. את החוסר בהבנה בסיסית של הליריקה, הלחן... ואיך היא יכולה בכלל להבין אם היא מעולם לא שמעה נייטוויש לפני שנבחנה לתפקיד?
היא בכלל לא הגיעה מעולם המטאל. טאריה התפתחה ביחד עם נייטוויש. נייטוויש לעולם לא היו מגיעים למה שהם היום בלעדיה וחבל שאתם שוכחים לה את זה. כל הזמן מזכירים ואומרים שנייט הם יותר מסולנית, שטאריה הייתה רק הקול... ויש גם מילים ולחן בלה בלה בלה... חשבתם פעם אם בכלל הייתם אוהבים את נייט אם טאריה לא הייתה??? אם בכלל הייתם מכירים אותם???

TheImpactBoy

New member
ככה זה שדברים שייכים לעבר כביכול,

לאנשים יש נטייה פשוט לשכוח הכל. ואם זה מה שחדש וקיים, זה מה שנלמד את עצמו לאהוב. חבל שאנשים מזלזלים באיכות שמגיעה להם בגלל שטויות של אמנים. מזל שהביקורות הכלל-עולמיות קוטלות ברמות קשות (וזה עוד לפני שיצא האלבום).

למעלה