הכנסת כאן כמה משתנים
אז קצת סדר, לכאורה אין לאירופה סיבה לתמוך בישראל, לכאורה גם לארצות הברית אין סיבה לתמוך בישראל והיא עדיין תומכת, לפי דעתי לאירופה יכולים להיות הרבה מאד אינטרסים לתמוך בישראל בייחוד כלכליים אם היא רק תהפוך ליבשת מגובשת שיודעת מה היא רוצה, כל דבר היא אומרת עם כל כך הרבה הסתייגויות שלא ברור מה היא רוצה, כולל גם ההצהרה של הG8, שכביכול יש לישראל את הזכות להגן על עצמה אבל.... ידוע שאירופה נגדינו, לא בגלל שהיא שונאת את ישראל, פשוט מדובר במדינות חסרות עמוד שדרה, מדינות שמחליפות ממשלה עקב פיגוע (ספרד), פועלות מתוך פחד, מתוך חוסר הבנה של הסיכסוך. בכל הקשור לבוש והמדיניות בעירק, זה כבר נושא אחר לגמרי, תחילתו פגיעה באגו של מדינת אירופה שארה"ב לא התייחסה אליהם, לאחר מכן אי מציאת הנשק להשמדה המונית, אני לא יודע עד כמה היתה ביקורת אם ארה"ב כן היתה מוצאת נשק להשמדה המונית מאחר וברור כי בעבר היה לעירק נשק כזה ועשתה בו שימוש (למשל נגד הכורדים ב1988). ישראל באופן טבעי רוצה את בעלת הברית הראשית שלה כהגמונית, מצד שני אירופה לא כזאת רחוקה מאיתנו, לדעתי זה ברור שאם תהיה הכרעה בין האיסלם למערב כאשר ישראל היא חלק מהמערב אירופה תשתף פעולה עם ארה"ב ואיתנו ותהיה בצד שלנו. אירופה לא עבודה, היא פשוט צריכה WAKE UP CALL מאד רציני, לדעתי גם זו לא תהיה בעיה מאחר ואל קעידה ושלוחותיו בקושי התחילו לפגוע שם, האירופאים באמת עוד לא ראו כלום. עכשיו תענה לשאלה שלי: כתבת שישראל עוברת על החוק הבינלאומי על ידי חיסולים אני שאלתי: יש לך אלטרנטיבה יעילה חלופית? יש לחוק הבינלאומי אלטרנטיבה יעילה וחלופית? אם אין לך ואין לו אז למה את מזכיר את עיניין החוק הבינלאומי?, יופי אז הוא מתנגד, מה אתה רוצה שנעשה? זה הופך את על העיניין ללא רלוונטי.