שאלה לוותיקי הפורום

מה שהממשלה עושה זהו פשע

"מס מעסיקים" מה זה ? אתה מקבל קנס על כך שאתה מעסיק עובדים זרים כי ישראלים מסרבים לעבוד עבודות כפיים ? כולם רוצים להיות מנהלים בלי כישורים.

במקום לעזור לחקלאים למשל ולעודד עובדים זרים כדי שתהייה חקלאות בארץ, מטילים על החקלאי קנס 20% מס מעסיקים, הוא לא יכול לעמוד בזה וסוגר את המשק.

ראיתם ישראלי שיסכים לעבוד בשטיפת כלים ונקיון במסעדה למשל ? אין, אז בעל המסעדה מקבל קנס שנקרא מס מעסיקים בגובה 20% בגין העסקת עובדים זרים, ואז הוא נאלץ לסגור את המסעדה, כי הוא לא עומד בכל המיסים ותשלומים לבטלן דתי ולבטחון וכו.....

הכל הפוך, תחת שרביטו של נתניהו שחושב רק על חבריו המליונרים ועושק את התושבים, אבל כמליון איש מהנעשקים הללו הם מספיק פרימיטיביים, לראות בו "גבר" ולרוץ לקלפי להצביע עבורו.....

והציבור לא נותן צ'אנס לאף אחד להיות ראש ממשלה אולי אחר, אולי אחד שכן ידאג לציבור ולא יקבור עסקים וחקלאים בעשרות אלפים.

הציבור האדיש או האחר, יסבול בגלל טיפשות, אין מה לעשות, ובינתיים נתניהו מצפצף על כולם, ממשיך לנסוע כל שבוע כמעט עם הסרה ההיא לחו"ל על חשבוני ומבזבז מליונים על רושם, והוא חוגג את האמירה הפושה בציבור:"אין מישהו אחר" כאשר מסרבים בתוקף לתת הזדמנות למישהו אחר להוציא אותנו מהסיחרור הזה שיביא לקבורתנו, אבל אז נתניהו כבר לא יהיה פה, אלא באיזו וילה בחו"ל, סופר את המליונים שלו וצוחק על עם טיפש שכולם עבדים נרצעים לרגליו.....

אני תחת פנסיה תקציבית, כאשר כל חודש אני מקבל תלוש שכר

אחרי 30 שנות שירות במשטרה צברתי מספיק וותק כדי לקבל משכורת ראויה יחסית.

מכיוון שמדובר בתקציבית על תשלום מתקציב המשטרה (+ הכספים שהמשטרה שילמה כל חודש לקרן המשטרתית) , הרי הממשלה העדיפה לסגור את הפנסיות הללו ולפתוח פנסיות צוברות, ומה שחסכת זה יש לך ולא קשור לגובה משכורת.
כבר שנים רבות שאין פנסיה תקציבית למי שנכנס למערכות, אלא רק למי שהיה תחת פנסיה כזו.

אשתי עבדה במועצת הפועלים, והפנסיה שלה קטנה והיא מקרן של ההסתדרות, אם הקרן תיפול, אין לה פנסיה.

הדסהש1

New member
אנחנו איבדנו את כסף של הדירה שמכרנו

ולא הספקנו לקנות חדשה.זה היה מהר מאוד .מאז אנחנו גרים בשכירות...
אל תשאלו אותי שאלות זה נושא כאוב מאין כמוהו...

למעלה