שאלה לחברי הפורום הקבועים - וגם

Nizzan Cohen

New member
יפעת מנהלת את פורום תאולוגיה

ועושה את זה באופן מצויין
. יש שם דיונים תאולוגיים מצויינים ואנשים מכל הקשת האמונית - ואין שם וויכוחים סטייל השירשורפלצת של האינטיליגנט (שהוא למעשה לא וויכוח אלה ריב). אם צריך שמישו ימליץ כדי שהיא תקבל את הנהלת הפורום זמנית - אז יש לה את הקול שלי. העיקר שמישו כבר ירחיק את האינטיליגנט.

תודה יקירי ../images/Emo13.gif

עם זאת, ואחרי עיון בזק ב"שירשורפלצת" לא בטוח שאני האדם שאתם רוצים. אפרט: כמנהלת פורום תפקידי הוא לאפשר ריבוי דעות. אני סבורה שפגאנים אמיתיים אינם אמורים להיות מאויימים מההודעה הפרובוקטיבית של האינטליגנט. הם יכולים לכתוש אותו לאבק דק בפולמוס ענייני ושנון שיהיה מעניין לכולם ויאפשר לכולם להבין יותר את הדת שלהם ואת התיאולוגיה העומדת מאחריה מול התיאולוגיה היהודית. לעומת זאת הייתי מוחקת הודעות אשר נזקקות לשפה גסה...

Nizzan Cohen

New member
דיון תאולוגי אפשרי רק...

כשהוא דיון ולא קרב
. האנטילגנט לא פתח את השרשור בכוונה להתדיין אלה כדי להבהיר לנו שאנחנו טועים. ומכזו נקודת מוצא איך אפשר לנהל דיון נורמלי ?! חוץ מזה שדווקא עלו כמה רעיונות יפים בשרשור (רותרא ורבניווג). מילא אין ספק שזה לא היה שרשור דיון אלה שרשור קרב.

קצת תיאולוגיה ../images/Emo13.gif

כמשתתף בפורום תיאולוגיה אתה בוודאי כבר יודע שההבדל בין התנצחות ובין קרב הוא דק. יחד עם זה, מי שבקיא באמנויות לחימה יודע שאפשר לנצל את תנופת היריב כדי להביס אותו (ודי לחכימא ברמיזא)

Emilio Exavier

New member
לא נראה לי

לי נראה כאילו דווקא הוא יצא ה'טמבל' מכל הסיפור, אנחנו נשמענו הרבה יותר משכנעים ומודעים בקשר לאמונה שלנו (מצטער שלא השתתפתי בהגנה נגד המיסיונרויות הזו, אני פשוט לא אוהב שרשורים כאלה), כל משהוא עשה זה לרוב להביא ציטוטים חסרי טעם.

ממש

נכון אני יצאתי הטמבל את צודקת... כל אדם הגיוני שיעיין בשירשור יראה בדיוק מי הגיוני ומי לא את הבנת שאתם שכנעתם יותר כי רצית להבין את זה

Emilio Exavier

New member
אני בן, טוב גבר, קודם כל...

ודבר שני אני לא פאגאן. אני מעריץ אותם, את הדרך שלהם ואופן חשיבתם כלפי העולם, אותה דרך נינוחה ושלווה ששום אמונה אחרת לא יכולה להציע. לכן זה כבוד בשבילי להימנות כחלק מהקהילה אם יורשה לי. בוא בבקשה לא ניכנס לעוד וויכוח, ותפסיק כבר להיכנס לפורום שלנו!!! נ.ב - מצטער אם העלבתי אותך (למרות שהגיע לך). בתקווה שלא אכתוב לך שוב אמיליו

אתה לא יצאת טמבל, אתה נולדת טמבל

וכהוכחה לזה אתה מוזמן לעשות את הדבר הבא: 1. נניח שאנו טועים ואתה צודק. 2. שים את עצמך במקומנו ואותנו במקומך. 3. אתה יושב לך בפורום שלך ודן על כל מיני נושאים ופתאום מגיעים כל האנשים האלה ואומרים לך שאתה טועה, שאתה מבזבז את זמנך, שאתה כופר ושאתה אשם בכל הבעיות שיש בעולם. 4. איך היית מרגיש ללא קשר מי צודק ? תחשוב על זה בלי קשר לדת או מי צודק, תחשוב על זה מנקודת מבט של אדם הגיוני ואינטליגנטי (כמו שאתה מתיימר להיות). אם הייתי בא אליך הביתה ואומר לך שאתה דפוק, מה היית עושה ? מזמין אותי לכוס קפה או מעיף אותי לקיבינימט ? מה גם שאין לך שמץ של מושג בפאגאניזם לפי הטיעונים שלך לגבי הפסלים. תלמד קצת, תכתוב את הודעתיך במתינות וכבוד הראויים בין אדם לאדם, ואז תחזור וננהל דיון תיאולוגי פורה.

צלמגור

New member
עלבון לאינטיליגנציה IQ15

כל אדם קורא עברית שיעיין בשרשור ייאלץ להשתמש בכמויות נדיבות של בן-גאי בשביל להפטר מכאבי השרירים שייתפסו לו בבטן לאחר שיקרא את תגובתך לעיל. לעומת זאת, מי שכבר ראה אותך בעבר נעלם מדיונים לאחר שהועלו בו הטיעונים שהעלתי בשרשור (מעניין שמצאת זמן לכתוב את ההודעה לעיל, אבל לא מצאת זמן לענות להודעתי הזאת) עשוי לצחוק עד כדי פריצת דיסקוס שתגרום לו לנכות קבועה.

הנך לא יותר מבדיחה מהלכת

איני יכול לענות לכל תגובה ששולחים לי שניי דברים הם אין סופיים,היקום,והטיפשות האנושית(אלברט איינשטיין) ואתה היא העדות החיה המוצלחת ביותר לכך "נעלמתי" מיכוון שכבר לא היה לי כוח להגיב לכם,הצפתם אותי לאחרונה נודע לי איך נוצרו האלים שלכם אז החלטתי לחשוף בפניכם את האמת ובקשר לקישור להודעה שלא הגבתי לה כמו שאלברט כבר אמר שני דברים הם אינסופיים,היקום והטיפשות האנושית

צלמגור

New member
עלבון לאינטיליגנציה IQ1.5

מכל התגובות שהציפו אותך ושאין לך כח להגיב להן, ההודעה הזאת נדחפה לשורה הראשונה על-ידי חברי הפורום, הובאה לתשומת ליבך האישית, ולמרות שמדובר בטפשות אינסופית אין לך שום טיעון להביא בתגובה ? הבזיון האמיתי שהוא שאתה לא מסוגל אפילו להודות שהתבזית, ואתה עוד חוזר בשביל עוד.

המשך להכתיב למוחך המזערי מציאות

מדומה והאמן לי אם מישהו משנינו עושה צחוק מעצמו זה יהיה אתה

צלמגור

New member
אתה עלבון אפילו לטפשות

עצם הצורך שלך לענות לי מוכיח את הנקודה שלי - אין לך מה תשובות לטענות שלי, והידיעה שמסכימים איתי כאן ואין לך תשובות לטענות שלי מעבירה אותך על דעתך.

Governor

New member
אבל, מנין לנו שאלהיך הוא משהו יותר

מאשר הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ) גרידא המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך? היש לך תשובה לזאת? ______________________________________________________________ 0284392337 intelligence_IQ150

צלמגור

New member
אין לו, ולכן הוא ברח לכאן בתקווה

שלא יימצא פה מישהו שיצליח להתווכח איתו. לא הצליח לו.

לא ברחתי לשום מקום

פשוט נודע לי על משהו אז החלטתי לשתף את גולשי פורום זה במידע שהגיע לידי

למעלה