שאלה לחברי הפורום הקבועים - וגם

P o M i K i

New member
אני ישבור את זה ויגיד

צר לי להודיע לך אבל בערך 1000 שנה לפני הספירה הייתה קבוצה של אנשים כניראה מאותה מישפחה שהחליתה שהיא נעלה יותר וטובה יותר מכול האנשים והדתות הסובבות אותם אז הם יצאו ברעיון מתקדם "דת מונוטאיסטית"!! הם לקחו את אחד האלים של השכנים, שינו אותו וקראו לו בכול מיני שמות: "ה'" "אלוהים" "יהוה" אחרי כמה זמן הם התחילו לתעד\להמציא דברים ו"להמציא" להם הסברים דתיים. אני לא יודע מתי כול ספר נכתב, אני יודע שבראשית נכתב כימאת אחרון, שמות עד במידבר נראה לי נכתב בין תקופת השופטים, את ספר דברים יאשיהו מלך יהודה המציא בזמן הרפורמה הדתית שלו. שופטים ושמואל נראה לי נכתבו בזמן שהם קרו, ומלאכים נכתב בזמן גלות בבל... ככה זה נימשך... יום הגיע ו"העורך המקראי" אסף את כול הסיפורי האגדות והספרים ביחד ועשה סלקציה מה ניכנס ומה נישאר בחוץ, נגיד היו חמש סיפורי בריאה, הוא בחר להכניס רק שתיים וכן אלה... הוא סיכם את הכול למה שנקרא היום תנ"ך... אחרי ימים רבים הגיעו הפירושים להמצאות והאגדות כמו "תלמוד" משנה" "גרמא" ואני ממש לא זוכר עוד או את הסדר שלהם... בקיצור הכול יצא מפרופורציות. היום אני לא ממש סגור מה זה "היהדות של שנת 2000" אבל אין ספק שזה דת שתמאימה לתקופה שהיא נוסדה ולא לתקופה הזאת

Governor

New member
`אמור לי אתה כיצד דת כמו שלי יכולה

להיווצר` טוב, לחצת לקבלת תשובה, אז הנה תשובה. אנו יודעים כי מצב הראיות החוץ-מקראיות למעשיות המיתולוגיה היהודית (AKA תנ"כ) הוא כזה שאין שום אשוש חוץ-מקראי למעשיה מיתולוגית יהודית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס. זו דעת ארכאולוגים מקצועיים הטענה המיוחסת ליהודה הלוי בספרו `הכוזרי`, לאמור `וכי איך קבלו על עצמם עם שלם תורה, זולת אם ראו משהו במו עיניהם` נתנת להפרכה פשוטה במספר אפנים: (1) Mass Hysteria כתוצאה מעשון משותף של עשב כלשהו (וזהותו של עשב זה עשויה להיות שווה הון!!!) (2) טענה בנסח `וכי מה יכולה להיות הסבה ל- xxxx, אם לא yyyy?`, כאשר xxxx הוא `קבלת תורה`, ו- yyyy הוא `ראו משהו במו עיניהם`, היא טענה על דרך השלילה, ויש להוכיחה בדרך ספציפית מאד (3) אפשרות נוספת, לבחירתך איגנורנס150, נשבעתי לטחון אותך לאבק פורח. אתה תינחם מהר מאד על שפלשת לכאן לעשות צרכיך... ______________________________________________________________ 0284392337 intelligence_IQ150

יום יום אתה הופך מחומר לאבק

1)טענה מטופשת ביותר,לא ייתכן כי עם שלם לקח איזה אל אס די או משהו וגם אז זה לא היה כל כך חזק(עוד לא עשו לו "השבחה" גנתית) וטענה זו מוכיחה שוב את אמיתותו של סיפור הר סיני,זה היה הרעיון היחיד שיש לך לאיך אירוע כזה יוכל להירשם בהיסטוריה,הוא היה עלוב ביותר אבל עדיין גם הוא הושמד 2)שטויות,קדימה תוכיח אחרת 3)גופירנור,אתה יכול להמשיך לחיות במציאות המדומה שלך ולחשוב שכל החיים זה קרב אחד גדול כנראה שצרכת איזה עשב כלשהו....

גופירנור גם אתה עשית טרנספר?

כמו ג'סטין? מתאים לך... עדיין לא סיפקת לי תשובות לשני התהיות שלי שריסקו את האבולוציה שלך _סופית_ האם יש לך עוד מעשיה כמו מעשיית המטוס בשביל להיתחמק מנתינת תשובה

Governor

New member
אילו תהיות, ובמה הן מחזקות את

ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ, AKA יהוה) המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך? ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

צלמגור

New member
רק כדי לידע אותך

הפרכתי את *כל* טענותיך, ולא התאמצתי אפילו טיפה.

מורגיין

New member
מעניין אם זה 150 במבחן הטלויזיוני..

סתם סתם אני בעד לא להתחמם על שטויות, אומנם די קר בחוץ... אבל הדיון בהחלט מיותר, לא אינטילגנטי ובוודאי שאינו מעמיק, לא מדעי, וככזה הוא גם לא יעיל, לא מתקדם ולא כיף להמשיך אותו.

L e s t a t

New member
אני בעד

ויכוחי דת זה דבר אחד, הצפה מיסיונרית אטומה זה דבר אחר.

למעלה