טוב אני גרה בהולנד
אז ככה: 1. סקר אומר שההולנדים הם בעלי שאיפות הקריירה הכי נמוכות באירופה - עצלנים! ההולנדים מסתפקים ב"תשע-עד-חמש".. גם אני וחבר שלי ככה. יש לנו זמן לטפח את הגינה, לטייל: בסוף השבוע שעבר גילינו יער ענק ליד הבית שלנו לקח לנו שעתיים!!! לעשות את המסלול הקצר..
. אני מאוד אוהבת לטייל ביערות אז קנינו לדנזל עגלה שמתאימה לתנאי שטח
ואני מחכה שהוא ישב ונוכל לרכב ביערות באופניים! ההולנדים גם רוכבים הרבה על אופניים - כדי להגיע ממקום למקום וגם סתם להנאתם עם ילד מקדימה וילד מאחורה ותיק ולפעמים גם טיולון\שמשיה\כסאות מאחורה.. 2. מה ההולנדים לא ממחזרים?? אנחנו ממיינים זכוכית,נייר,טקסטיל,פסולת גינה, סוללות וזורקים לפחים המיועדים לכך. חומרים כימיים (חומרים ניקוי וצבעים למשל) אנחנו אוספים במחסן עד שיש לנו הרבה ואז אנחנו נוסעים למקום מיוחד שאוסף פסולת רעילה ומוסרים שם! וגם שם צריך למיין לפי סוגים!! 3. רפואה: 30% מהלידות מתרחשות בבית. אני לא ילדתי בבית. ילדתי במלונית (בגלל שחבר שלי היפוכונדר סטרילי) עברתי מעקב ע"י מיילדתת 2 אולטרסאונד בכל ההריון, בלי להציך ולראות את מין התינוק, בלי בדיקה פנימית אחת ובלי לראות רופא ואני מכירה כמה שחושבות ש"השיטה ההולנדית זה לחסרןת אחריות".. 4. בהולנד מתקשרים לרופא המשפחה וקובעים פגישה טלפונית והוא מתקשר בחזרה ומתייעצים. אנטיביוטיקה? מה זה? לגור רחוק זה לא קל. גם אין לנו משפחה מהצד ההולנדי (חוץ מאמא שלו) כך שזה לבד לבד.. אני לא מכירה פה הרבה אמהות אז אני לא יודעת על הורות טבעית. רק חמותי מאוד מתלהבת מהללא-חיתולים (ומספרת לכ-ו-ל-ם!)
אז ככה: 1. סקר אומר שההולנדים הם בעלי שאיפות הקריירה הכי נמוכות באירופה - עצלנים! ההולנדים מסתפקים ב"תשע-עד-חמש".. גם אני וחבר שלי ככה. יש לנו זמן לטפח את הגינה, לטייל: בסוף השבוע שעבר גילינו יער ענק ליד הבית שלנו לקח לנו שעתיים!!! לעשות את המסלול הקצר..