שאלה לחרדים בפורום

רון סי

New member
בטח שמותר

ראה הלכות לשון הרע. וגם כאן. אגב, גוברנור, להיות מושמץ ע"י חרדים זו זכות גדולה. זה אומר שהצלחת לגעת להם איפה שכואב להם, דהיינו לחשוף את הבעיות האמיתיות.

G o v er n o r

New member
זה OK. מחלתי. ות"ח שמחל על כבודו,

_אין_ כבודו מחול ! - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

uuuaaa

New member
תשובה

א. אף אחד מאיתנו לא מכיר את העומד מאחורי הכינוי "גוברנור", גם לא ניתן לברר מיהו, לכן אין כאן שום חשש ללשון-הרע/רכילות/הלבנת פנים. ב. לא מדובר בהשמצה. מדובר בדברים שאכן נכתבו בפורום, ומלמדים על יחסו של הכותב לאנשים דתיים. ג. ייתכן שמדובר באפיקורס, ולכן הכללים לא חלים עליו.

saar7650

New member
אולי תשאל את גוברנובר בעצמו???

קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים! כשהאדם הזה יתחיל לדבר בצורה תרבותית ונאורה תהיה לו אפשרות לדבר על השמצות אחרים! וכי מה עשו המשמיצים?? לקטו את דבריו של הנ"ל והציגו אותם לעין כל כפי שהוא בעצמו הציגם?? אז... הוא השמיץ את עצמו ואותם כותבים רק מחזקים את דבריו
! כל טוב! לך ולו.

G o v er n o r

New member
זה לגמרי OK, שכן הדבר מעיד על

אבדן מלים ואבדן עשתונות. החברל'ך לא נתקלו עד היום במישהו שהדגים להם את אפסותם ואת חסר-התכלית שבחייהם? זה מטריף. אני מודה. חייהם כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניהם, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניהם, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. והם מכנים את כל המצביעים על ארח חייהם המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

saar7650

New member
אובדן עשתונות??? חחח...

הפעם באמת הצלחת לקרוע אותי מצחוקקקק גוברנובר... הגיע הזמן שתעשה משהו מועיל בחיים ולהצחיק אחרים זה גם טוב... איבוד עשתונות???!!! אצלנו???!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי תביט על עצמך ותמצא שבכל תגובה א-ת-ה מקלל, מנבל את הפה, מזלזל באחרים וכן הלאה... אז מי שאיבד את שפיותו זה אתה כנראה...

G ove r n o r

New member
"אובדן עשתונות??? חחח"

בוודאי. הובסתם בכל ויכוח, עקב בורותכם/בערותכם, ועקב הטיב הירוד של הנמקותיכם. העזתם, ברוב אוילותכם, לחרוג ממחוזות הלימבו האימטריאליים בהם, מדרך הטבע, אין לי (לריאליסט) מה לומר, ולנסות לפלוש למחוזות המציאות שהם הממלכה שלנו. לא הבנתם שבמחוזות המציאות אתם חשופים כסרטן שהשיל את שריונו. התוצאה - כתישה, תבוסה, והבנה כי אינכם היצור למענו נברא היקום, וכי אין לכם תשובות לחילונים. גם החרבתי את עולמכם. כל המעשיות שסופרו לכם בספרות האוילית שלכם, אשר השיאה אתכם לחשוב כי אתם עליונים, מוסריים, צודקים, עולמכם ראוי לקנאה - כל זה נחרב. חכמת חז"ל? - טרם נתקלנו בה קדמוניות הזוהר? - נכתב בסוף המאה ה-13 וכולל מידע שהיה כבר ידוע כ- 1500 שנה. אורך החודש וסוד העבור? - מידע בבלי אוטנטיות התורה? - התברר כי את מקום ה"הוכחות" תופסות ספקות. קודים בתורה? - בועז מצגר מעולם לא נתקל בהפרכה איתנה ומסודרת כשלי. אין ספק שזה ערער את נפשו. בחן את תגובותיו ותיווכח. אוטנטיות ארועים הסטוריים, כגון יציאת-מצרים ומעמד הר-סיני? - עדיין אין הוכחות. ותקצר היריעה. האימפקט יכול היה להיות גדול בהרבה אילו לא מחק האדמיניסטרטור האידיוט הודעות הפרכה רבות שלי (כל הפרכותי שמורות ומקוטלגות, אלא שאם הוא מוחק הפרכה לאחר מספר שעות, מבלי ששמתי לב, עלול הקורא המאוחר לסבור כי נותרתי ללא מענה). הכשלון העקבי, הסיסטמטי, ההתפכחות, ההכרה המחלחלת לאיטה לקרבכם כי כל כך קל לרסק את אשיות הפאגאניות/עכו"מיות (לא אשיות האמונה עצמה) שלכם, גורמים לאבדן עשתונות. אלא מה? "אולי תביט על עצמך ותמצא שבכל תגובה א-ת-ה מקלל, מנבל את הפה, מזלזל באחרים וכן הלאה" לשוני, הגם שאני תמיד מתבטא במעשיות, מחוספסת לעתים, במיוחד כאשר אני נתקל באידיוטים החוזרים יותר מפעמים על אותה שטות למרות שקבלו הסבר אחרי פעם ראשונה. אני כותב תשובות ארוכות יחסית ומנומקות, ואני נעשה קצר-רוח כאשר במקום תשובה ענינית אני מקבל שוב תשובה ישנה שכבר רוסקה. אני רואה זאת כזלזול במאמצי להנחיל מידע לזולת. "אז מי שאיבד את שפיותו זה אתה כנראה" לא. מי שאבד שפיות דעתו, לכל הדעות, זה אתם, ובראש, יוסי לופ, מקים האתר, ואני פונה אליו בהזדמנות זו כי יכתוב את שמי ב- capital G. נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

אני אגיד את פעם, פעמיים

לא יותר: אין חשיבות לסגנון הכתיבה של אדם כאשר הוא בא לנגח מוליכים בכחש שאינם מספיק אינטליגנטיים להודות בטעויותיהם כמו דוד בן פורת, בועז מצגר והמופרעים תולעת, מרכז לחשיבה יהודית ושומע אותכם. דברי הדמגוגיה והטמטום הזולים של הנ"ל ראויים אך ורק לסגנון תגובה אחד: יריקה בפרצופיהם המגויידים של הנ"ל, תחיבת חוטמיהם בתוך האסלה, וניגוב הידיים אחר כך, שכן נאלצו הן לגעת בשרצים.

saar7650

New member
המוסריות של החילונים!!!

ככה זה! כשאיו דין ואין דיין מותר הכל! אפילו לירוק בפרצופיהם של אנשים וכן הלאה... המוסריות שלכם לא שווה כלום בו בשעה שאינכם מכבדים את הזולת גם אם הוא טועה לדידכם (והוא לא!). יפה שאתם מוכיחים את זה כל פעם... כמה שאתם "נאורים", "מוסריים", "אינטיליגנטים" וכו'...

saar7650

New member
חחחחחחח

יפה יפה... מוכן להרוג ללא הבחנה כל אדם ולבזותו ולו רק כדי שילדיך יחיו... וכי מישהו איים על חייהם??? במקום לנסות ולהתמודד באופן אינטיליגנטי איתנו אתם מקללים ומגדפים... זה רק מראה כמה "הוכחות" ו"אינטיליגנציה" יש לכם...

חחחחחחח

אין מה להתמודד איתכם אינטלקטואלית, כי זו לא התמודדות אינטלקטואלית. אמונה מן הסתם היא רגש ולכן אין להתמודד איתה בכלים של הגיון. אתה רוצה להאמין ? האמן כאוות נפשך אבל חסוך ממני את הדמגוגיה הזולה והמטופשת כאילו יש לנו על מה לדבר. וכן שוטפי המוח החרדיים מהווים סכנה לילדים רכים ולאנשים שוטים. ובכן אני אומר קחו לכם שוטים כאוות נפשכם (קיבלתם את דוד 1000 לא ?) אבל אם אני אראה שוטף מוח חרדי ליד הילדים שלי, התגובה...

saar7650

New member
אתם מ-פ-ח-ד-י-ם!!!

אתה יודע עמוק עמוק בתוך ליבך שאנחנו צודקים ולכן אתה מפחד שילדיך ידברו עם אחד דתי כי האמת תתגלה אליהם בפנים! ואז ישאלו אותך ילדיך- "למה שיקרת אותנו כל החיים"?... האמת מחייבת ולכן היא מפחידה אותך ואת חבריך שמנסים להפוך כל אבן ולו רק להישאר מנותקים מהמציאות הטופחת על פניהם ופניך!!!

מ-פ-ח-ד-י-ם ממה ?

אתם צודקים במה ? המציאות היא כזאת: שנינו נתפגר באחד הימים ואת שנינו התולכים יאכלו. לא הצלחת ולא תצליח להוכיח שיהוה קיים. ולכן לא הצלחת להוכיח שאתה צודק. התסכול מעביר אותך ואת חבריך המחב"תים על דעתכם. סוף סוף נתקלתם בציבור אינטליגנטי מחונך מדעית היודע לזהות את הפוילעשטיקים שלכם. אני אנסה להסביר לך את זה בצורה פשוטה שאפילו מוחך הפרימיטיבי יבין. אתה יכול לצעוק עד מחר "אמת", "אלוהים" אבל מה לעשות ? אנחנו לא מוכרי החמוצים בשוק הכרמל שהם הקהל הנבער שש"ס מצליחה לקבל. כמעט לכל כותב חילוני פה יש תואר מדעי (מדעים מדוייקים). ולכן אנו אנשים שניחנו בחשיבה ביקורתית. אנשים שניחנו בחשיבה כזו, בלתי אפשרי לשכנע בדרככם שאתם צודקים. כי כדי להראות שאתם צודקים אתם צריכים להוכיח: א. קיומו של אלוהים. ב. אם הנ"ל קיים אזי הוא יחיד. ג. שספר התורה מתאר בדיוק את השתלשלות האירועים. לא הצלחתם להוכיח אף אחד מהסעיפים האלו. אז מי צודק ידידי הפאתטי ? ועוד משהו: "למה שיקרת אותנו כל החיים ?", זה שואלים ילדים נבערים של בוחר ש"ס אידיוט. ילדים של אדם משכיל, חילוני שואלים: "למה שיקרת לנו כל חיינו ?" לך תלמד עברית לפני שאתה בא לפה לזיין לנו את המוח, חתיכת טמבל.

iziman

New member
LOL

ועוד משהו: "למה שיקרת אותנו כל החיים ?", זה שואלים ילדים נבערים של בוחר ש"ס אידיוט. ילדים של אדם משכיל, חילוני שואלים: "למה שיקרת לנו כל חיינו ?" לך תלמד עברית לפני שאתה בא לפה לזיין לנו את המוח, חתיכת טמבל.

saar7650

New member
אני ממשיך להיקרע מצחוק!!!

מרוב הפחד שלך מהאמת- בכל תגובה שניה שלך יש טעויות דפוס חביבי... בדרך כלל שמנסים לשקר הפה או הידיים קצת רועדים... בכל תגובה (והפעם לא כל שניה אלא בכל תגובה) אתה מנבל את הפה... אז מי ששלם עם עצמו זה אני שיודע את האמת! בדרך כלל אדם שלא שלם עם עצמו נמצא כל הזמן באי שפיות מסויימת והפעם אתה וחברך מרעך מוכיחים זאת בכל תגובה מבלי שנתאמץ אנו להוכיח את אי שפיותכם! ודבר אחרון... אנו מוכיחים לכם הלוך וחזור את אמיתות התורה! אך מה לעשות שאתם מעדיפים להמשיך ולעצום עיניים... לא נורא חביבי במוקדם או במאוחר תגלה את טעותך!

למעלה