"אובדן עשתונות??? חחח"
בוודאי. הובסתם בכל ויכוח, עקב בורותכם/בערותכם, ועקב הטיב הירוד של הנמקותיכם. העזתם, ברוב אוילותכם, לחרוג ממחוזות הלימבו האימטריאליים בהם, מדרך הטבע, אין לי (לריאליסט) מה לומר, ולנסות לפלוש למחוזות המציאות שהם הממלכה שלנו. לא הבנתם שבמחוזות המציאות אתם חשופים כסרטן שהשיל את שריונו. התוצאה - כתישה, תבוסה, והבנה כי אינכם היצור למענו נברא היקום, וכי אין לכם תשובות לחילונים. גם החרבתי את עולמכם. כל המעשיות שסופרו לכם בספרות האוילית שלכם, אשר השיאה אתכם לחשוב כי אתם עליונים, מוסריים, צודקים, עולמכם ראוי לקנאה - כל זה נחרב. חכמת חז"ל? - טרם נתקלנו בה קדמוניות הזוהר? - נכתב בסוף המאה ה-13 וכולל מידע שהיה כבר ידוע כ- 1500 שנה. אורך החודש וסוד העבור? - מידע בבלי אוטנטיות התורה? - התברר כי את מקום ה"הוכחות" תופסות ספקות. קודים בתורה? - בועז מצגר מעולם לא נתקל בהפרכה איתנה ומסודרת כשלי. אין ספק שזה ערער את נפשו. בחן את תגובותיו ותיווכח. אוטנטיות ארועים הסטוריים, כגון יציאת-מצרים ומעמד הר-סיני? - עדיין אין הוכחות. ותקצר היריעה. האימפקט יכול היה להיות גדול בהרבה אילו לא מחק האדמיניסטרטור האידיוט הודעות הפרכה רבות שלי (כל הפרכותי שמורות ומקוטלגות, אלא שאם הוא מוחק הפרכה לאחר מספר שעות, מבלי ששמתי לב, עלול הקורא המאוחר לסבור כי נותרתי ללא מענה). הכשלון העקבי, הסיסטמטי, ההתפכחות, ההכרה המחלחלת לאיטה לקרבכם כי כל כך קל לרסק את אשיות הפאגאניות/עכו"מיות (לא אשיות האמונה עצמה) שלכם, גורמים לאבדן עשתונות. אלא מה? "אולי תביט על עצמך ותמצא שבכל תגובה א-ת-ה מקלל, מנבל את הפה, מזלזל באחרים וכן הלאה" לשוני, הגם שאני תמיד מתבטא במעשיות, מחוספסת לעתים, במיוחד כאשר אני נתקל באידיוטים החוזרים יותר מפעמים על אותה שטות למרות שקבלו הסבר אחרי פעם ראשונה. אני כותב תשובות ארוכות יחסית ומנומקות, ואני נעשה קצר-רוח כאשר במקום תשובה ענינית אני מקבל שוב תשובה ישנה שכבר רוסקה. אני רואה זאת כזלזול במאמצי להנחיל מידע לזולת. "אז מי שאיבד את שפיותו זה אתה כנראה" לא. מי שאבד שפיות דעתו, לכל הדעות, זה אתם, ובראש, יוסי לופ, מקים האתר, ואני פונה אליו בהזדמנות זו כי יכתוב את שמי ב- capital G. נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...