שאלה לחרדים בפורום

G ove r n o r

New member
"אני ממשיך להיקרע מצחוק!!!"

...good for you "אנו מוכיחים לכם הלוך וחזור את אמיתות התורה!" הצבע על הוכחה. אחת תספיק. "לא נורא חביבי במוקדם או במאוחר תגלה את טעותך!" הוצאת מלים מפי... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

saar7650

New member
אז ככה...

שתי הדתות העיקריות בעולם (נצרות ואיסלאם) מאמינות גם כן שניתנה תורה לעם היהודי! כל שטוענות הן רק שאלוקים עזב אותנו ועבר ל... במידה וכך היה צריך הבורא להביא תורה מחודשת לנצרות או לאיסלאם לפחות באותו מעמד שהיה בעבר אם לא ביותר ממנו (כלומר בפני 60 ריבוא). דבר נוסף- היהודים אף על פי שנרדפים הם כל חייהם מאז היווסדם לעם (ועוד לפני- ראה ערך מצריים) נשארו קיימים עד היום! ולא זו בלבד- אלא אף הקימו מדינה עצמאית שבסה"כ בת עשרות שנים וכבר מפותחת בטכנולוגיה עשירה! הכיצד??? עמים הוכחדו, אימפריות קרסו- אך עמינו נשאר קיים לעד ולעולמי עולמים!

אבל יש עמים יותר עתיקים

(סינים, הודים) ששרדו בלי הדת היהודית. איך אתה וחבר מרעיך שטופי המוח וההזיות מגיבים לזה ?

saar7650

New member
זה לא סותר...

ראשית כל זה שגם עמים אחרים נשארו קיימים לא סותר דבר מזה שגם היהודים קיימים אלפי שנים! דבר נוסף- העם שלנו עבר ועובר כל דור ודור נסיונות השמדה נוראיים!!! שתי הדתות הגדולות בעולם רואות בהשפלת היהודים ובהכחדתם ערך מקודש- כי רק כך "יוכיחו" שהא-ל עזב אותנו! אבל מה לעשות... אנו עדיין קיימים חביבי!! קללותיך לא עוזרות ולא יעזרו לך... תמשיך לצרוח ולקלל עד מחר אולי כך תשתיק ותסתיר את האמת הנוקפת שלך שלא נותנת לך מנוח! מה לעשות שכשאדם יודע את האמת אך לא מסוגל לקיימה הוא נתקף התפרצויות זעם מעין אלו שלך ושל חבר מרעיך... אם זה עוזר לך אז בכיף!!!

אויש אידיוט אתה סותר את עצמך

לפני שתי הודעות כתבת שיהודים קיימים עד היום ורמזת ששמירת הדת שמרה עליהם. עכשיו אתה טוען אז מה עם יש סינים והודים ששרדו לפחות אותו פרק זמן כמו היהודים. ובכן הסינים וההודים עתיקים יותר מהיהודים ושרדו הרבה מאד זמן בלי יהוה.

saar7650

New member
הסבר

הסינים והיפנים לא סבלו כהוא זה ממה שסובלים וסבלו היהודים עד היום!!! אלפי רדיפות, פוגרומים, השפלות, ועד עצם היום הזה מנסים להכחידנו!!! אז חביבי... יש הבדל ע-נ-ק!!! לגבי פניניך המדהימים אותי בכל פעם מחדש (ניבולי הפה וכו') זו רק תוצאה של נקיפות מצפון האמת הזועק אליך ואינך יכול לעמוד מולו- ולכן בכל פעם מחדש אתה וחבר מרעיך מקללים ומשמיצים!!! מה לעשות... ככה זה שיודעים שהאמת אצל האחר ולא מסוגלים (בגלל אגו או בגלל רצון לחופש) לקיים אותה!!! אתה מוכיח זאת כל פעם מחדש... דבר נוסף עקב הפנינים - פה מפיק מרגליות שלך- אייעץ לך דבר מה!!! במקום איגרא רמא שמך יהיה מהיום בירא עמיקתא!!! לנוכח הדרדרותך המוסרית האינסופית...

אני שואל שוב "עילוי" שלי

א. האם אתה טוען שהיהודים שרדו בגלל הדת ? ב. מי שמך לקבוע שהסינים והיפנים לא סבלו רדיפות ? כמו היהודים גם הסינים התפזרו בכל העולם ונרדפים בשל מראם החיצוני. ג. כדאי שתלך לאוניברסיטה הקרובה למקום מגוריך לקבל קצת השכלה. כי אם אני בירא עמיקתא, אזי אתה בירא דלא-סופי

saar7650

New member
אני עונה שוב בירא עמיקתא...

כן!!! אכן כן!!! וודאי שכן!!! אם כבר מדברים על השכלה- הבנת הנקרא יש לך???? אז על מה ענית לי בכל "תשובותיך" אם לא על טענתי שהיהודים שרדו בגלל הדת? דבר נוסף- היהודים (אנחנו יהודים- אם גם את זה אתה לא מבין) סבלו וסובלים בצורה הכי נוראית שיש!!! השואה- לא הייתה לסינים! אינקוויזיציה- לא הייתה לסינים כמו שהייתה ליהודים! לסינים אין שתי דתות גדולות שבכל מאודם "מתות" לחסל אותם!!! אז... יש הבדל ע-נ-ק כפי שציינתי!!! אם עדיין אינך מבין- אנא פנה אליי בשנית ואנסה להסביר לך כל זאת בסינית- אולי רק כך תבין!!!

אני שואל שוב בירא דלא-סופי

האם הדת היא הסיבה לשרידת היהודים ? הסינים שרדו בלי יהוה וזוגתו אשרה. ב. היהודים לא סבלו בכלל, הם נהנו כל הזמן משני העולמות. ג. אם מישהו באמת היה רוצה להשמיד את היהודים אז לא היתה לו בעיה, נתנו להם לחיות כדי להציג את ה"אחר".

saar7650

New member
לך תלמד הסטוריה!!!!

באמת???? כך אתה טוען??? היהודים לא סבלו??? אם כן- מה היא השואה אם לא סבל?- הנאה משני עולמות??? מהי האינקיוויזיציה אם לא סבל- הנאה משני עולמות??? וכן על זה הדרך... ביקשת ממני ללכת לספריה על מנת להשכיל- אז לך תלמד הסטוריה לפני שאתה מספר לנו שהיהודים תמיד נהנו משני עולמות... דבר נוסף- באמת לא רוצים להשמידנו??? אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק מבורותך (בירא עמיקתא- שתי משמעויות)... עיין ערך אינקיוויזיציה- שואה איסלאם (עד היום) נצרות (עד היום) וכו'... הרי מה טוענות שתי הדתות? אלוקים נטש אתכם ועבר אלינו- ולכן ה"מצווה" שלהם בהא' הידיעה היא להשפיל את היהודים! אתה יכול לבחון זאת בקוראן וב"ברית החדשה"!!! מוסר השכל- לך תלמד את היסטוריית עמך!!!!

אידיוט שכמוך, ידע היסטורי בסיסי

אין לך. נכון היו רדיפות פה ושם, אבל רוב הזמן היהודים נהנו משני העולמות. דוגמאות: חורבן יהודה: 70 לספירה, התפזרות באירופה, אין רדיפות משמעותיות עד 576 לספירה (חורבן האימפריה המערבית). תור הזהב בספרד: 711-1492 המוסלמית. תור הזהב בפלנאדריה: 1500-1700, פרוטסטנטיות, מסחר, מרכאנתיליזם. תור הזהב באירופה: 1792-1939 מהמהפכה ועד האמאנציפאציה. אנגליה עד המאה 13 (גירוש יהודי אנגליה). בריטניה 1707 (כינון הממלכה המאוחדת) ועד היום. מתוך 2000 שנות היסטורית גלות, לכל היותר 200 היו שנות רדיפה. אם תכלול את מסעי הצלב, אינקוויזיציה ושואה. כל העניין הזה של "שתו לי, רדפו אותי" זו סתם התבכיינות של יהודים.

amirjak

New member
למרות שאתה טועה

והיו עוד הרבה שנים פוגרומים וכו' ה-200 שנה שעליהם אתה מדבר הם הרבה. ואלה 200 שנה ששום עם אחר לא יכל לשרוד וגם לא שרד.

saar7650

New member
אתה לא רואההההההה????

מול העיניים שלך נסיונות הכחדה עד היום של הערבים!!! מה עם שליטת המוסלמים בתימן שם עונו עשרות אלפי יהודים??? בלי נדר אשתדל להביא לך עוד מקורות כאלו... אגב- חורבן בית ראשון, בית שני (קרא גם את מגילת איכה) לא מספיקים לך להבין שאנו לא בכיינים??? עד מתי תמשיך להתכחש לאסונות שהעם עובר???

חחח עשרות אלפים בתימן

מאיפה הקרצת את המספר המופרז הזה ? בית שני חרב בגלל הטמטום והפאנאטיות של דתיים כמוך שלא רצו לחיות תחת שלטון רומי נאור. בית ראשון לא חרב בגלל שנאת יהודים, אלא בגלל טמטום יהודי, נסיון לכונן ברית עם נחש צפע מצרי נגד בבלים.

יתרה על כך,

כפי שכבר הזכרנו, היהודים נפוצים בכל העולם ולכן לא יהיה ניתן להכחיד אותם ללא פעולה מתואמת כלל עולמית - דבר שאינו ממש אפשרי. מאותה סיבה, תוכל לומר גם ש"היהודים סבלו". מאחר שכמעט תמיד היתה איזושהי מדינה שבה יש שנאת מיעוטים (לא רק יהודים), ויהודים היו מיעוט בכל מקום, ועוד מיעוט שמנסה להתבלט בשוני שלו (ראה כיום מדינות שיוצאות נגד ערביהן מאותה סיבה).

saar7650

New member
השואה והטרור

האיסלאמי רק מעידים שניסו מנסים ינסו ולא הצליחו ולא יצליחו להשמידנו!!! גם כשהיינו נפוצים בכל העולם חיפשו אחרינו וגם היום מחפשים אחרינו להשמידנו! בכל דור ודור קמים עלינו לכלותינו והקב"ה מצלינו מידם!!!

אוי קוץ בערוגת תלמידי חכמים שכמוך

הטרור האיסלאמי רוצה להשמיד את היהודים ? מאיפה הבאת את השטויות האלו ?

saar7650

New member
אתה צודק- אני טעיתי!!!

הטרור האיסלאמי לא רוצה להשמיד יהודים!!! אתה צודק מליון אחוז! סליחה- טעיתי! החמאס, הג'יהאד האיסלאמי, בן לאדן, העיראקים, חיזבאללה, רוב הערבים אם לא כולם אוהבים את העם היהודי ורוצים לטפח אותו!!! סליחה- טעיתי!!!

למעלה