שאלה לחרדים בפורום

amirjak

New member
זה לא כתוב

מצוות הג'יהד אצל המוסלמים היא מאוחרת ולא מופיע בקוראן.. אבל מספיק שיש מוסלמים שלוקחים לגיטימציה מדתם ומהקוראן לעשות מעשים שלא יעשו....

אז אם ככה אתה מודה שאין משהו

מובנה באיסלאם נגד היהודים, בני בריתו של מוחמד (שבט חדיג'ה) ?

amirjak

New member
אני מודה

אין משהו מובנה נגד היהודים אולם בתקופה יותר מאוחר התפתח מושג של מלחמת קודש נגד דתות אחרות ולכן המירו אותם אנשי דת קיצוניים מוסלמים את המאבק הקדוש כנגד הציוניים (האמת שהם גם לא מתיחסים אלינו כאל יהודים אלא הם יותר מדגישים את הציונות שלנו) ולכן האיסלאם עצמו לא בא נגד היהדות אלא רק מנסה כמו כל דת אחרת לסחוף אנשים לתוכו, בנוסף בעבר היו קיימים חוקים שנועדו להגן על המיעוט היהודי באותם ארצות איסלאמיות ובעיקר באימפריה העותומנית.

saar7650

New member
יש ועוד איך!!!

כל העיקרון המוסלמי אומר שאלוקים עזב אותנו ובחר במוחמד ובאיסלאם ולכן גם נוקטים מנהיגי האיסלאם הגדולים בהשפלת העם היהודי כדרכו של נביאיהם ימח שמו וזכרו- מוחמד!!!

הראה פה בן מחנך

שהוא מבין ומודה שבאיסלאם אין דבר מובנה כלפי היהודים. כמראה שהוא לא מתימן כמוך. תמסור ד"ש ליגאל עמיר נמלוכלך בן עדתו שכמוך. שיישרף הוא אייכלר, בניזרי וכל הברנז'ה באש הגיהינום.

G ove r n o r

New member
"הפיצו במייל ל-29 אנשים, 9 ימים

לאחר מכן אירוע משמח יקרה לכם, תמשיכו" דודינק'ה, אני בהחלט מעונין להפיץ, אולם אני מתקשה להתנסח רהוטות בעברית. אולי כדאי שתנסח מכתב שרשרת בענין זה (בדומה למכתבי השרשרת של אלה שנפלו בפח של משחקי הפירמידות השונים), ונפיץ, לתפארת מדינת ישראל, בס"ד, בלי נדר... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

saar7650

New member
תבדוק...

לפני שתצחק תבדוק את העניין בור שכמותך... (ושוב- בור=בירא עמיקתא) דבר נוסף שלטון רומי נאורררררר???? אלה הבהמות שנלחמו בחניתות וחרבות נקראים נאורים?? אלה שהסבו מצור על י-ם נקראים נאורים?? אלה ששרפו עינו ורצחו ילדים נשים זקנים וטף ולו רק בגלל יהדותם נקראים נאורים??? ראה עשרת הרוגי מלכות! קרא את מגילת איכה לגבי העמים "הנאורים" ששלטו על עם ישראל ורק אח"כ תתחיל לבלבל לנו את השכל... קרא בגמרא על סיפורי הזוועה שהיו שם ואח"כ תתווכח.

אני צוחק עליך בגדול

שלטון רומי היה השלטון הכי נאור (למעט השלטון הבריטי) שהיה בא"י. חופש פולחן, חופש מסחר והגנה צבאית מפני גורמים ברברים. "הבהמות שנלחמו בחניתות וחרבות", איך רצית שילחמו עם F-16 ? אידיוט שכמוך, בתקופה ההלניסטית-רומית נעשו ההתקדמויות הגדולות ביותר במדע בעולם העתיק, ורק הנצרות שהיא למעשה יהדות למתקדמים עצרה את הכל. אנשים כמוך: קנאים, טפשים נעשו לעצור את העולם מהתקדמותו. מעניין שרוב אירופה הכבושה הסתדרה טוב עם הרומיים (לא שמענו תלונות מהגאלים ומהדאקים) רק מהיהודים שלך שמענו תלונות. הגמרא שלך ומגילת איכה אינם מסמכים היסטוריים, כך שאין מה לקרוא בהם. לקרוא בשטויות האלו שקול לקריאה בקפה. שיטת עינוי אזרחים היתה נפוצה בתקופה ההיא כנגד פרובינקיות מתמרדות. לך תלמד היסטוריה לפני שאתה בא לפה לזיין לנו את המוח עם ספרי יהוה והזונה שלו אשרה.

saar7650

New member
תמשיך לצחוק על העם שלך!!!!

מעניין מאוד היה לראות אותך עוד 500 שנה אם היית חי אז מה היית אומר על השואה... על האינקיוויזיציה... ועל כל אלה!!! גם "שטויות של העם היהודי" "סיפורי לוקשים שמוכרים לילדים בגן" "נו באמת??? שישה מליון הרוגים???" "איך יתכן הדבר? והלא גרמניה דאז נחשבה לטופ שבמוסריות האירופית"??? ואגב לגבי ה-F16 כוונתי היא שהרומאים נלחמו ע"י חרבות והיו מאומני הלחימה הזו מה שמראה שהם היו ללא רגש אנוש כי להרוג אדם ולהכותו הלוך וחזור ע"י חניתות זה בהמתי!

אידיוט אימבציל אינפנטיל

1. אתה משווה את השואה שלה תיעוד בכל העולם ל"אירועים" המתוארים ב"ספרי" ההיסטוריה שלכם ורק שם ? 2. היהודים לא היו מאומנים בלחימה בפגיונות ? ממה נובע השם סיקאריקים, עילוי שלי ? תקיעת סכין בגב כדוגמת הסיקאריקים זה יותר אנושי ? אתה בכלל יודע מי היו הסיקאריקים או שאתה בוגר מערכת החינוך התימנית ?

saar7650

New member
תודה על המחמאות

ראשית כל תודה על קללותיך! אני לוקח אותם בתור מחמאות! לגבי השואה ותיעודיה- כבר היום כשבקושי עשרות שנים עברו ישנם אלפי מכחישי שואה!!! למרות התיעודים וכל הניצולים שעדיין קיימים!!! לכן אני מאמין (לצערי הרב) עוד מאה שנים לערך ואולי אף פחות! יקומו יהודים ויכחישו את השואה האיומה! בדיוק כפי שאתה מכחיש את האסונות שפקדו את העם היהודי ומסופרים באיכה בגמרא ובמקורות יהודיים!!! אכן גם היהודים נאלצו להילחם! ככתוב- "הבא להורגך השכם להורגו"!!! אך רוב רובה של הלחימה התפתחה ברומי!!!

אידיוט אימבציל אינפנטיל

1. אתה משווה את השואה שלה תיעוד בכל העולם ל"אירועים" המתוארים ב"ספרי" ההיסטוריה שלכם ורק שם ? 2. היהודים לא היו מאומנים בלחימה בפגיונות ? ממה נובע השם סיקאריקים, עילוי שלי ? תקיעת סכין בגב כדוגמת הסיקאריקים זה יותר אנושי ? אתה בכלל יודע מי היו הסיקאריקים או שאתה בוגר מערכת החינוך התימנית ?

saar7650

New member
תחזור על הודעותיך...

אלף פעמים! גם תפילותיך לשרוף את בניזרי??? תגיד לי נפלת על הראש??? אין לך בושה???!!! איך ילדיך יסתכלו עליך כשאתה מחנכם לנבל את הפה ולקוות שהאחר ימות ויישרף??? תלמד להתנהג!!! ושוב לענייננו- כבר אמרתי לך שלמרות התיעודים ולמרות שחלף זמן קצר מהשואה ישנם מכחישי שואה!!!

saar7650

New member
הבנו אותך!!!

ככה זה אצלך! כשאתה לא יודע תשובות אתה בוחר לקלל! לא נורא איגרא רמא... אנחנו נתפלל עליך שתחזור בתשובה בע"ה!!! לא נרד לרמת המוסריות שלך...

לא הבנת כלום

מי היו הסיקאריקים ? ענה או היעלם למען לא נחשוב שאתה סתם אדם נבער.

saar7650

New member
ענה קודם אתה!!!

לפני שתתן לי הוראות תלמד להתנהג! דבר נוסף- ענה לי קודם אתה על שאלותיי!!! איך יכול להיות שעם שמנסים כל הזמן להכחיד אותו יחיה???!!! לולא זה שיש בורא שמשגיח עליו?...

למעלה