שאלה לי לכל הבנות

אורנה ב2

New member
שאלה לי לכל הבנות

איך אתן בטוחות שלא היו לכן ילדים ?? מי עשתה פה קשירת חצוצרות , הצד הבלטי הפיך שמבטיח לכן שלא היו ילדים ??? הרי שום המצעי מניע לא נותן את ה100 האחוז . או שבכל מקרה אתן משאירות ברירה שאולי תתחרתו ??

karnity

New member
קשירת חצוצרות ...

למה הבחירה שלי צריכה לקבל ביטוי פיזי?

אורנה ב2

New member
כי מה לעשות הגוף

של האשה בנוי להכנס להריון וללדת והדרך היחידה להבטיח שלא היו ילדים זה לנטרל את יכולת הזו של הגוף הנשי....

karnity

New member
באופן עקרוני...

את צודקת... הדרך היחידה להבטיח שלא אהיה בהריון זה לנטרל את היכולת הגופנית הזו. אבל... ההחלטה שלי שלא להיכנס להריון מספיקה לי כדי לנטרל... ואני גם לא מי-יודע-מה מתלהבת מביצוע של הליכים פולשניים בגופי... בנתיים יש דרכים פיזיות אחרות כגון: גלולות...

אורנה ב2

New member
לא מדוייק

אני נכנסתי להריון הראשון בזמן שימוש בגלולות בלי לפספס אף אחת , מה לעשות זה קורה , את לא מתלהבת להליכים פולשניים , אבל עם תכנסי להריון (ועם את מקיימת יחסי מין באופן קבוע מתי שהוא סביר להניח שזה יקרה ) תצטרכי לבצע הפלה , אז עם את כל כך בטוחה שלא תרצי ילדים לעולם את לא תעברי את הניתוח הפשוט וקל לקשירת חצוצרות ותהיה חופשיה לתמיד מהדאגות ?

karnity

New member
עניין של סיכויים..

האם בגלל הסיכוי הכמעט אפסי שאכנס להריון אני צריכה לעקר את עצמי...? אם חלילה אכנס להריון...לא תהיה לי ברירה, נכון?

Mירב

New member
../images/Emo35.gifלא הבנתי אותך כלכך...

את מעדיפה את הסיבוכים של הגלולות?! ומה ז"א לא תהיה לך ברירה - וודאי שתהיה לך: או הפלה או לידה!

גין דו

New member
על גלולות וקונדומים שמעת?

אחת הסכנות הגדולות כיום בהפלות, היא הסכנה שבעתיד האישה/ נערה שבצעה את ההפלה, לא תוכל ללדת ילדים במהשך. ככה שבכל מקרה, אני לא רואה בעיתיות לנשים שלא רוצות ילדים. לי ולך ישנה יותר בעיה, כי אם נשכח גלולה, או שהקונדום יקרע, אנחנו נעמוד בפני דילמות קשות לגבי ביצוע הפלה.

gertrude

New member
עד כמה שידוע לי

אף אחד לא יסכים לבצע ניתוח קשירת חצוצרות לאשה בריאה בגיל הפוריות. ככה שזה לא ממש רלוונטי.

gertrude

New member
וחוץ מזה,

ואולי זו הערת אגב מובנת מאליה ואולי לא, מותר גם להתחרט. אני מאד מקווה שאף אחת כאן לא תחתום בדם שהיא לא תלד לעולם. מותר לשנות דעה (וכפי שאמרתי בהודעה אחרת, עדיף לשנות את דעתך מלא-לרצות-ילדים לכן-לרצות- ילדים מאשר להפך).

karnity

New member
ושוב תודה לגרטרוד...

שבאה ושמה דברים בפרופורציה הנכונה!

I s t a r

New member
את טועה, סליחה...

אבל מה שאמרת משקף את הדעה והגישה רק בישראל (הפרימיטיבית והפטריאכלית אם יורשה לי לציין).באירופה, ארה"ב וקנדה אישה יכולה להבצע את ניתוח עיקור מגיל 25 ומעלה בערך- בכל מקרה, ללא ספק בגיל הפוריות!!!!!

Cat79

New member
אני מאמינה ווידוי אישי קטן

אני מאמינה שמי שבאמת לא רוצה ילדים תעשה הכל כדי להגן על עצמה. בקשר להשארת ברירה, אז ככה, אישית, תמיד רציתי לעשות ניתוח בלתי הפיך, כי פחדתי (אני מדברת על גילים מוקדמים) שאני באמת אשנה את דעתי יום אחד, כי כל הזמן נוטפים לי לתוך המח שזה יעבור לי, אז פחדתי שזה יעבור לי ואז אני אעשה ילד בכח ואז אני אתחרט וזה כבר יהיה מאוחר מדי. ועכשיו לוידוי, בעלי חולה בתסמונת קליינפלטר, רק לפני כמה ימים וזה כשאני נשואה כבר מעל שנה, החלטתי לעשות חיפוש באינטרנט על המחלה שלו, סתם היה לי משעמם, ויש הרבה דברים שלא הייתי סגורה עליהם אף פעם. כשהיינו חברים הרופא שלו אמר לי "את יכולה להפסיק לקחת גלולות, אם תכנסי להריון, אני אביא לכאן את עדשה מקומית כי זה יהיה נס". שאלתי אם הוא עקר והוא אמר לי שלא, אבל נצטרך טיפולים, טבעית זה לעולם לא יקרה. חשבתי שאני המאושרת באדם, כאילו מאלוהים נפל עלי גבר כזה. וגם בשבילו זה אחלה כי לא כל אשה תקבל את המחלה שלו. הוא כן רוצה ילדים, אך הוא מכבד את הדעה שלי והוא אומר שהוא מעדיף שלא יהיו לו ילדים בכלל מאשר ילדים עם אמא שלא רוצה אותם. אז כמו שאמרתי, לפני כמה ימים עשיתי חיפוש באינטרנט וגיליתי שבכל מקום רשום שהגברים החולים הם עקרים לחלוטין, לרגע ממש נבהלתי כי בשבילי זה מצב בלתי הפיך. עקר זה לא עם בעיות. והמצב הזה גרם לי לחשוב, באמת, מה יקרה אם אני אתחרט?

gertrude

New member
לcat79

הי דבר ראשון לא הייתי סומכת רק על האינטרנט. הייתי מתייעצת עם הרופא שלו (אולי יש כל מיני רמות למחלה, הוא אמר לך בעבר שכן תוכלו). אפשר להתייעץ גם עם רופאים שמומחים לתסמונת. דבר שני, יש המון ילדים מקסימים שמחכים לאימוץ. זו אופציה גם. דבר שלישי, אם בינתיים את לא רוצה ללדת, את יכולה להישאר רגועה ולא צריכה להלחיץ את עצמך בדילמות קשות שמבוססות על "מה יקרה אם". כשתגיעי לגשר תחצי אותו.

יש עוד כמה אמצעי מניעה טובים

יש אמצעי שנקרא cup שזו בעצם דיאפרגמה רב פעמית וניתן להשאיר אותה בגוף עד 48 שעות ככה שהספונטניות לא הולכת. דווקא למישהי שלא ילדה זה אמצעי טוב כי מתאימים אותו ל"מידה" של הואגינה. יש בארץ מיילדת שמביאה את ה- cup ואני עצמי שוקלת להשתמש בו. בתור מישהי שממש לא אוהבת להכניס לגוף מתכות וממש לא אוהבת קונדומים.

habubnik

New member
../images/Emo18.gifקשירת חצוצרות

קודם כל אינו בטוח ב-100% חברים יקרים. ישנו סיכוי של אחוז בערך להריון בלתי רצוי גם לאחר התהליך. בנוסף, לפעמים ההליך גורם להפרעות בווסת ועוד מיני "תקלות". כרגע הגלולות בשבילי זה הדבר הקרוב ביותר לביטחון מלא, ואני לא אחליף אותן באיזמל מנתחים.

למעלה