שאלה לי לכל הבנות

I s t a r

New member
חבובניק..

רק לידע כללי, ההשפעות של גלולות והורמונים על גוף האישה לטווח קצר ובמיוחד ךלטווח ארוך- הרבה יתר חמורים מההשפעות של ניתוח צריבת/קשירת חצוצרות. הניתוח מועדף מבחינה בריותית לחלוטין. הכל שאלה של עד כמה את בטוחה בהחלטתך שלא להביא ילדים לעולם ועד כמה את יודעת בביטחון שלא תתחרטי לגבי הליך הלידה עצמו (לאמץ, תמיד אפשר).

habubnik

New member
אני מודעת

לסכנות שבלקיחת הורמונים לאורך שנים ואני חושבת על כך רבות בזמן האחרון. אבל אני לא מקבלת את קשירת החצוצרות כאיזהשהו סמל רשמי להחלטות שלי בנוגע להבאת ילדים. לכן אני לא מקבלת את המשפט "הכל שאלה של עד כמה את בטוחה בהחלטתך שלא להביא ילדים לעולם".

I s t a r

New member
לא סמל רשמי.

אבל אמצעי בטוח יחסית וסופי ,יחסית לאחרים.

habubnik

New member
הדרך הבטוחה היחידה לא להכנס להריון

היא לא לקיים יחסי מין. כל השאר יש להם את היתרונות שלהם והחסרונות שלהם.

I s t a r

New member
לא כל כך ברור לי על מה את מתעקשת

צריבת חצוצרות יש בה את אחוזי ביטחון לפחות כמו גלולה -רק שההליך אינו כרוך בהחדרת הורמונים מלאכותיים מסוכנים לגוף במשך שנים רבות. אלה עובדות- לא דעה אישית שלי. נכון שזה בהחלט גם מסמל איזה קשר שהאישה בוחרת בין הנשמה שלה לגוף שלה- סוג של חיבור בין הרצונות העמוקים שלה להיות חופשיה מהנושא של הבאת ילדים ולממש את זה באופן גופני . אבל הסמל הזה של ניתוח כזה הוא מאוד אישי ואינדבידואלי- אני בספק אם כל הנשים אכן מבצעות אותו כסמל -לדעתי כך זה אצל חלק- אבל אצל הרוב זה פשוט הליך פרקטי של הגנה עליהן בדרך הכי בטוחה שהרפואה היום מכירה (והכוונה היא לא רק בסיכויי הכניסה להיריון שזה בערך כמו גלולות, אלא גם לתופעות לטווח ארוך). אין לזה שום קשר ל "אי קיום יחסי מין" אלא לרצון להגיע לדרך הכי נוחה (למרות שיש לה את החסרונות שלה) והכי בריאה (שוב, הכול יחסי..) כדי לממש את הנשיות והמיניות בצורה בטוחה. הבחירה שלא לעשות ניתוח כזה שאינה קיימת בישראל בה כופים עלייך את העובדה שאין דבר כזה- קשורה *לרוב* בחשש מסוים שאולי עוד תהיה חרטה. זה חשש לגיטימי. רוב הנשים שעוברות ניתוח כזה כבר בטוחות לחלוטין בבחירתן. לדעתי האישית, אילו ניתוח הזה היה אפשרי בישראל, היו הרבה יותר נשים שהיו בוחרות במתודה הזו על פני האחרות. וזו הייהת הפואנטה שלי.

habubnik

New member
אני לא מתעקשת על כלום

חשבתי שאנחנו מנהלות דיון על אמצעי מניעה...למה את רואה בכל דבר שאני אומרת ויכוח? שכל אחת תעשה הישר בעיניה. אני אישית לא רוצה לבצע שום פעולה ניתוחית *כרגע*...מה הבעיה?

Mירב

New member
../images/Emo18.gifגלולות

לקחתי גלולות מגיל 17. היום, בגיל 39 אני על תרופות נגד לחץ דם, אותה תרופה של אנשים מעל גיל 65....

SaraGubits

New member
יש שיטה למניעת היריון טבעית

בטוחה ב100% בלי תופעות לוואי והיא לאכול זרעי שומר אשה השותה או אוכלת בקביעות שומר טרי או זרעי שומר עלולה להחשב עקרה, משום שלא תיהיה התעברות

QueenOfMagic

New member
תרופות סבתא?!?

אם זה היה נכון הרבה נשים היו עושות את זה...או שהעיניין פשוט דוחה ולכן לא עושים את זה.. בואו נגיד את זה ככה...אני לא הולכת לנסות לאכול זרעי שומר ולוותר על הגלולות...כי אולי זה טוב נגד הריון...אם זה היה מדעי היו כבר אומרים את זה

QueenOfMagic

New member
כל עוד מדעית זה לא הוכח

אז אני לא רואה מישהי לוקחת את הסיכון.. אלא אם היא בת 16 והיא טיפשה או שהיא מפחדת ללכת לרופא או כל סיבה אחרת. אנשים צריכים לעשות דברים שיש קשר מדעי מוכח שמה שהם עושים זה נכון וטוב. אולי זרעי שומר טובים נגד הריון (למרות שאני לא מאמינה שמאכל כל שהוא מסוגל לעשות זאת) אבל אין לדעת אם זה לא דופק איזשהן בלוטות הורמוניפ חשובות. או כל דבר אחר... אם יהיו הוכחות מדעיות אני רצה לאכול זרעי שומר ושומר בכלל.. ורק להוכחה שלא נראה לי שזה נכון - אמא של החבר שלי מתה על זה והיא אוכלת כזה טרי מדי יום...יש לה 4 בנים... ואמא של הגיס שלי אוכלת כזה לארוחת בוקר כל יום ויש לה 6 בנים ובת.. אולי זה מתכון מעולה לבנים
אבל לא נגד הריון

SaraGubits

New member
תספרי לי על הנשים שאכלו שומר

האם הם אכלו מהם באופן קבוע? אם הם אכלו מזה לעיתים רחוקות זה לא נחשב. חשוב לי מאד לדעת על העניין הזה, שאם זה לא עובד, כדי שלא אתן לאף אחד מידע מוטעה תודה!! האם זה שומר?

QueenOfMagic

New member
שומר \ אניס

כן בהחלט... האמא של הגיס שלי אמרה שהיא אוכלת את זה לארוחת בוקר ולכן היא שמרה על גיזרתה הדקה?!?! לגבי אמא של החבר שלי אני לא מכירה את הרגלי האכילה שלה אבל באופן מדהים יש לשתיהן בנים חוצ מהאמא של הגיס שלי שיש לה רק בת אחת מתוך 6 בנים

SaraGubits

New member
תודה רבה.

עכשיו אני מעבירה
על האניס במאגר האינפורמציה שלי

QueenOfMagic

New member
אני הייתי

שמה על זה
בנושא רצון לבנים...נראה לי שזה קצת יותר מדעי ממניעה להריון

צימעס

New member
מאיפה המידע?

זה רעיון מצוין עבורי, כאמא, שרוצה רווח עד הילד הבא, ולא רוצה גלולות.

SaraGubits

New member
מהאתר 'באופן טבעי'

מישהי בתור נכדה של מישהי שהיתה מומחית בצמחי מרפא אבל אל תסתמכי על זה אם לפי העדות של Queen Of Magic זה לא עבד אני משתמשת בשיטת מעקב הפרשות וזה עובד מצויין. הרבה חברות שלי משתמשות בשיעה הזאת. הילד הקטן שלה הוא בן 9

למעלה