שאלה לכל חברי הפורום

danezeq

Member
אתה מצביע עבור אדם שרק רוצה

לשבת בכנסת, רק רוצה כח וכסף. אם הוא צמחוני או לא זה ממש לא ישפיע על ההתייחסות לבעלי חיים בארץ - לצערך ולצערי. אם אתה דואג לזכויות בעלי החיים ואתה לא מצביע לירוקים אתה קצת מצחיק.

להפך, הירוקים הם לא ירוקים

הם המצחיקים. הם אוכלים בשר ולכן הם אחראים להשמדת חיים של בע"ח. ע"י אכילת בשר הם תומכים בהרבעות מלאכותיות, זה נחשב לירוק אצלם ? הרבעות מלאכותיות עם מזרק ? הם גם אחראים (כמו כל אוכלי הבשר) להשמדת יערות הגשם כי שם מגדלים את התבואה להאכלת פרות. מיליונים רבים של פרות מלאכותיות שההפרשות שלהן גם גורמות לאפקט החממה. להיות ירוק ולאכול בשר זה דבר והיפוכו. פורז לא ישפיע ? מי הפסיק את פיטום האווזים ? מי יצר את חוק צער בעלי חיים ? והוא אחראי לעוד הרבה דברים טובים, נא להבין קצת בפוליטיקה ולהכיר את המתחרים. ימין או שמאל זה לא משנה, ברשות הממשלה ישב אדם שיפעל על פי אילוצים בשטח ועל פי לחץ מארה"ב, כמו כן גם כניעה ללחץ של ש"ס. רק פורז רק פורז

אודלינה

New member
יחסית לפורז..

הם עשו הרבה יותר

פשוט אמרת שטות

מי שאוכל בשר הוא ההפך הגמור משומר טבע. אתם דבר והיפוכו וכהורסי טבע אין לכם זכות דיבור על טבע.

אבל את פועלת בניגוד לטבע

את ניזונה מבשר מהרבעות מלאכותיות. חיים מלאכותיים שהוספו לעולם בעזרת מזרק. בטורפים בטבע מאזנים את הטבע, את לא טורפת ואת לא מאזנת. את מממנת חוסר איזון מלאכותי. את ושאר אוכלי הבשר גורמים להשמדת יערות הגשם, כי שם מגדלים אוכל לפרות. אז איזה מין ירוקים אתם אם אתם גורם עיקרי להשמדת טבע וחיות ?

אודלינה

New member
בהחלט צודק.

אבל זה כמו לומר איזה מין אדם אוהב טבע אתה שנוסע באוטו, או באוטובוס, או משתמש במחשב וזה מבזבז את מאגרי הנפט בעולם, ושימוש בחשמל יוצר זיהום אוויר, והקקי בשירותים מגיע לים...

בדיוק ולכן

נא לא לדבר על שמירת טבע כשיש ביכולך לצמצם את הפגיעה ואת בוחרת שלא לעשות את זה. צמצום פגיעה = להפסיק להשמיד בע"ח בצלחת.

אודלינה

New member
כנ"ל

נא לא לדבר על שמירת טבע כשיש ביכולך לצמצם את הפגיעה. אתה בוחר לנסוע באוטו(זיהום אוויר), להשתמש במכשירי חשמל(בזבזו מאגרי נפט וזיהום אוויר)= פתיחת החור באוזון. ולעשות צרכים(זיהום הים=אני נהיית חולה גם מהקקי של עצמי מה לעשות.)

בדיוק ולכן אני נוסע פחות

אני מצמצם את הפגיעה. אני לא צבוע. אבל למה את לא מצמצמת, את לא צריכה לממן השמדת חיות בשביל להתקיים אז למה את עושה את זה ?

אודלינה

New member
רגע.. אולי אתה נוסע פחות

אבל מה עם שאר הדברים? מכשירי החשמל? הצואה???? אמרת שאתה לא צמחוני, אני לא רואה איך אתה מנסה לצמצם את הפגיעה..

מה נסגר איתך ?

איפה אמרתי שאני לא צמחוני ? אבי בהחלט צמחוני. תקלטי : יש פגיעה אקטיבית (יזומה) ויש פגיעה פאסיבית מעצם קיומנו על הכוכב. אני הפסקתי את הפגיעה האקטיבית וצמצמתי את הנזק ככל שאפשר, ולכן אני שומר הטבע האמיתי. את מיצרת גם השמדה אקטיבית וגם השמדה פאסיבית. את אחראית להרבה הרבה יותר השממדות וסבל מאשר צמחוניים, וזה כולל את זה שאת משמידה את יערות הגשם וגורמת לאפקט החממה, רק מתוך זה שאת אוכלת בשר. אני לא יוצר את הנזק שאת יוצרת באופן אקטיבי. כולנו חוטאים בנזק פאסיבי מעצם קיומנו, ההליכה שלנו ברחוב יוצרת מצב של דריכה על נמלים, אבל זה לא בכוונה. את יוצרת נזק שלא מחוייב במציאות בכוונה תחילה.

אודלינה

New member
שיט כל הבלגן התחיל כי

התבלבלתי בינך לבין "חסום במפלגת הירוקים". סורי ויש משהו במילים שלך.

../images/Emo140.gif תודה וסליחה

אם אמרתי משהו מעליב. הנושא חשוב לי. את בוודאי יודעת כמה את נלחמת על נושא שחשוב לך. אני נלחס על הצלת חיים ועל הפחתת הסבל בעולם. ואני בהחלט בעד הירוק, אני כל כך בעדו שכשהו יתקיים אז יהיה אסור לי להכנס לשטחים הירוקים ולהפריע לטבע. אני לא קיצוני, הקיצוניים הם אלה שלוקחים חיים. ולמה ? כי הם לא חייבים להרוג כדי להתקיים. האריה חייב אבל האדם לא חייב, לנו יש מלא דברים לאכול שלא באו מרקמות חיות. וכמובן שלגדל חיות בתוך ברזלים במשך כל חייהן ולענות אותם זה בהחלט לא טבעי. סליחה על החפירה, ותודה על ההקשבה. זה חשוב לי כמו שלכם חשובים השטחים הירוקים.

אודלינה

New member
אתה בטוח במאה אחוז

שבאמת חץ יטפלו בנושא הזה? קודם כל אם הם יבחרו הם יפעלו למען הכנסת ה"חילוניות" לכנסת. דבר ראשון.. ודבר שני,אני בטוחה שהחברי מפלגה רוצים להבחר באמת כדי להשפיע.. אלו אנשים שאוהבים את הטבע, ואם הם הירוקים פועלים גם שהם לא בכנסת, זה כנראה אומר כבר משהו.. כנס לאתר שלהם תראה מה הם עשו עד עכשיו.

אם את סבורה שמפלגת הירוקים טובה

לשמירת טבע, הנה אתגר בשבילך: מצאי התחייבות כלשהי לשמירת טבע במצע שלהם, או בדבריהם של עזרא ושכנאי כאן בפורום.

נכנסתי כבר מזמן.

ולא מצאתי אפילו אחת(!) ישנם במצע סעיפים רבים העוסקים ב"איכות הסביבה" (התאמה טובה יותר של הסביבה לנוחות האדם, לעיתים קרובות על ידי פגיעה בטבע) ו"זכויות בעלי חיים" (שוב, במקרים רבים, כמו למשל אי- הדברת חתולי הרחוב, בניגוד לשמירת טבע). לעומת זאת מנהל הפורום, דרור, כבר הציע רפורמה הרסנית ברט"ג. כאשר שאלתי אותו על הרפורמה בניק הקודם שלי הוא קודם כל חסם אותי, ואחר כך ענה בפרסום המאמר בו הציע את הרפורמה.

אודלינה

New member
"אל תהיה צודק תהיה חכם"

אני בטוחה שאתה טועה.. ושאתה הולך נגדם רק כי הם לא הולכים לפי הצמחונות שלך

למעלה