כי שהקימו את התנועה הציונית , הגיע הרב קוק והציע להקים את הזרם " הדתי לאומי " שהיום זה " המיתנחלים " ................... והתנועה הציונית לא הייתה קיימת לפני 500 שנה . היא בסך הכל קיימת 150 שנה .
הרבנים הציונים אינם תומכי התבוללות. הסגידה לכסף קיימת בכל הציבור ללא כל קשר לזרם, בעדה החרדית הכי חשוב בשביל שידוך זה הכסף אז שלא יספרו סיפורים, אין כמו החרדים סוגדים לעגל הזהב והכסף. בקשר להרצל אני יותר ממסכים איתך, התוכנית המקורית של הרצל היתה שכל היהודים יתנצרו אחרי הקמת מדינת היהודים.
המדינה הציונית של הרצל קמה תחייה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................................... הרצל נסע ברכבת ביום " שבת " , דחף כמו הישראלים בתור , וגם שרף את הגופה של אישתו כמו הגויים , הבן שלו היתחתן בלונדון עם גוייה , והבת שלו מתה בבית משוגעים ..........................
עכשיו תחשוב מה היה קורה ../images/Emo70.gif .......
תחשוב בראש שלך מה היה קורה עם היינו גרים היום באוגנדה עם הכושים הקניבלים ....................... , היינו רצים עם האריות בג'ונגל , קופצים על העצים על הקופים , ושוחים באגם ויקטוריה עם התנינים ,
נכון ../images/Emo70.gif כי הם לא קיבלו חינוך יהודי
בבתי ספר חילוניים מלמדים " קוראן " + " ברית חדשה " , וכל היום בטלויזיה מראים להם את התרבות של הגויים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....................
חדשה, אין לי מושג מאיפה אתה מביא את השטויות שלך. בטלויזיה רואים כל דבר, כל אחד בוחר לראות מה שהוא רוצה, יש מבחר גדול של ערוצים. חוץ מזה, מה הקשר בין חינוך יהודי לאיידס? יש גם חרדים שחולים באיידס.
אנחנו זמניים. אני יודע שישראל לא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן אבל ב20 השנים הקרובות היא תחזיק מעמד כנראה. אני בכל אופן מתכוון להגיש בקשת הגירה לקנדה בעוד כשנתיים לקראת סיום התואר השני (אני עושה את זה כאן ולא בקנדה כי שם זה היה עולה לי הרבה יותר יקר). לפחות את עצמי אצליח להציל.
אתה בדיוק כמו כל הישראלים שהם יורדים ל- " קנדה " , " ארצות הברית " , " אוסטרליה " . בעוד 15 שנה " הערבים " כאן יהיו " הרוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
............. אבל אל תידאג נשמה שלי
................................ אתה עוד תיתגעגע למדינה המסריחה שלנו , כי גם בחוץ לארץ אתה תיפגוש המון אנטישמיות ועוד המון מוסלמים ועוד המון המון " ערבים " ........