שאלה למומחי הטבעת

עדי1751

New member
שאלה למומחי הטבעת

האם ישנה סגירה מסוימת שמאפשרת רק למזון מועיל כירקות וכיו"ב לעבור ומונעת מפחמימות לעבור? אם כן איך מגיעים לזה?
דרך אגב-אני מכירה לפחות 3 שלא נגעו בטבעת כלל מאז הניתוח ובכל זאת ירדו עשרות ק"ג-איך זה יתכן?

עדי1751

New member
תחושת שובע-שאלה למטובעים

האם המטובעים שהגיעו להגבלה נורמלית מרגישים שובע אחרי הארוחות הקטנות-או רעב מתמיד רק שאי אפשר לאכול
כי יש הטוענים שהרעב המתמיד פשוט משגע אותם

עדי1751

New member
ניתוח טבעת אצל ד"ר סובחי

אשמח לדעת מי עבר אצלו לאחרונה ניתוח טבעת?

עדי1751

New member
מדוע אין אף רופא שמתנגד לשרוול ומדוע

כ"כ הרבה רופאים מתנגדים לטבעת? האם זה לא אומר דרשני?
יותר מזה-האם יש כאן מישהו שעבר שרוול ומצטער שלא עש הטבעת?

עדי1751

New member
איך מרדימים?

האם יש כאן מנותחי טבעת ממדיקל שיכולים לפרט ולהסביר איך מרדימים? האם בזריקה או במסיכה ? ומה מרגישים? תוך כמה זמן נרדמים והאם זה אכן כ"כ מפחיד כמו שזה נשמע?

אופירA

New member
מנהל
בטבעת שלי הוא עובר.

אין מאכל שלא עובר בכל הטבעות.
יש אנשים שמתקשים לאכול מאכל מסוים בתנאים מסוימים, ויש אנשים שמתקשים לאכול מאכל אחר לגמרי בתנאים אחרים.
אותו מאכל בדיוק יהיה המאכל הכי קל עבור אנשים אחרים.
יש אנשים שקל להם לאכול בערב וקשה בבוקר, ויש אנשים שקל להם בבוקר וקשה בערב.

אז אי אפשר לומר: קשה לאכול בבוקר עם טבעת, כי זה לא כלל ברזל. להרבה אנשים קשה, ולאנשים אחרים קל.
ואי אפשר לומר: לחם קל לא עובר בטבעת, כי זה לא כלל ברזל. הרבה אנשים לא מתקשים כלל לאכול לחם, בכל תנאי. ואנשים אחרים מתקשים לאכול לחם בשעות מסוימות.

עדי1751

New member
שאלה לקובי

אתה עברת בשעתו את ניתוח הטבעת הישן. האם ידוע לך איזו סגירה היתה בניתוח זה? והאם זה לא עדיף מהטבעת שפותחים וסוגרים כל הזמן?

קוביd1

New member
ד"ר סובחי

נחשב המובילים בתחום של טבעות/שרוולים /מעקפים .
אני כאמור נותחתי על ידו לפני 13 שנה.

קובי

קוביd1

New member
עדי 1753

מדוע אין אף רופא שמתנגד לשרוול ,כמה רופאים שאלת ,איזה סקר עשית,של 1000 רופאים של אלפיים רופאים ,סתם לזרוק דברים באויר בלי שום ביסוס ממש לא רציני
אל תסיקי מסקנה שיש לי משהו נגד השרוול ,הוא ניתוח שתופס תאוצה ,יש הצלחות יש גם כישלונות ,לא הכל ורוד בשום ניתוח , הכל תלוי בהתנהגות של המנותח.

קובי

קוביd1

New member
בכתבה כתוב קיצור קיבה

לא פירטו את סוג הניתוח ,אחד מת מהתקף לב ,

קובי

טליוגם

New member
עדי חמודה

אני הספקתי להגיד למרדים שישמור עלי ולרופא המנתח בהצלחה וזהו נרדמתי תוך שניות!!! התעוררתי אחרי 20 דקות כבר בהתאוששות...

רומי 912

New member
אני אפילו את זה לא הספקתי להגיד למרדים, ההרדמה מבוצעה עם זריקה, ממש לא זכור לי כל הקטע
אין מה לפחד. יש לפני הניתוח ראיון עם הרופאה המרדימה, היא שואלת כמה שאלות. ההרדמה היתה בדיוק כאורך הניתוח, לאחר כ- 20 דקות כבר התעוררתי בחדר התאוששות והכל היה קל, מהיר ולא מפחיד.
הניתוח היה טבעת, הרופא ד"ר אבינוח, בבית חולים מדיקל הרצליה.

עדי1751

New member
רומי שלום

אני ממש לפני ונורא מפחדת. תוכלי לתאר לי בדיוק מה קורה מרגע הכניסה לחדר הניתוח המפחיד ועד היציאה ממנו.
מתי שמים אינפוזיה מתי מסכה האם את מרגישה שאת נרדמת האם מרגישים סחרחורת או חנק
ומה מרגישים ברגעים הראשונים כשמתעוררים האם הכאבים חזקים האם קשה לנשום
המון תודה עדי

למעלה