שאלה למור סגמון- האם יש לך הכשרה רפואית?

שאלה למור סגמון- האם יש לך הכשרה רפואית?

או אולי הכשרה בתחומי מחקר ביולוגיים, כימיים, ביוכימיים רלוונטים לתחום החיסונים?

תודה על ההתייחסות

zlp

New member
האם תוכל לתת רשימה שמית של אותם אנשים?

ואם כדבריך המידע בעמותה עובר בקרה של מומחים בתחום, מדוע הטקסטים באתר העמותה לא חתומים?

מתנדבים בעמותה

לא כל המתנדבים אצלנו ששים להיחשף בכל פורום רענן, כאשר אורבים להם נשמות טובות הממתינות לעשות בהם לינץ' (או בעברית מנומסת: דה-לגיטימציה) לגופו של אדם (זיפ, אתה הרי יודע טוב מאד על מה אני מדבר...).

התכנים באתר העמותה מוגשים מטעם העמותה ולא מטעם אדם ספציפי. אם הם לא תרגומים משפות אחרות, בד"כ הם תוצאה של עבודה משותפת של כמה אנשים בעמותה, בכל מקרה.

נשמח להתייחסות עניינית לתכנים עצמם, ולא למי שעומד מאחוריהם.

zlp

New member
במילים אחרות: אתה יכול לספר כל סיפור

שעולה על דעתך. אתה לא נדרש לבסס עובדתית את המקורות שלך. הציבור נדרש לקבל באופן עוור את דבריך, בלא ביקורת.
יפה.

באשר לאתר העמותה:

התכנים באתר האגודה מוטעים עד שקריים. יש אינספור הוכחות לכך, חלקן הובאו בפורום הזה; חלק מהתרגומים מזלזלים עד מעוותים.

מי הרופאים ואנשי המקצוע שאתם נועצים בהם? או שגם הם חוששים מדה-לגיטימציה?

וכן, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר: אתה מנסה לעשות לי את אותה דה-לגיטימציה שאתה כה מפחד מפניה...

zlp

New member
הבהרה

כאשר אתה טוען כי אתה נסמך על מומחים ולא מביא את שמם- גם זהו סוג של "מקור" שאתה לא מאפשר גישה ישירה אליו.

שם השליח אינו רלוונטי

כפי שכתבתי, המידע מתועד למקור - כותב המאמר המקורי, הרופא/מומחה הטוען זאת, המחקר, הפרסום הססטיסטי, וכו'.
מי שמתעניין לגופו של עניין בלבד - ימצא את כל הדרוש לו על מנת להגיע למקור ולבוא בביקורת עניינית.
מי שמבקש לעשות לינץ' אישי למי שלדעתו אינו מייצג את עמדתו ודעתו (או תפקידו?) של עושה הלינץ' - ימשיך להתעלם מהנתונים ויחפש קורבנות למסע הכפשה ודה-לגיטימציה, כפי שהוכיחו כאן כמה משתתפים שזה מה שמעניין אותם באמת.

Markup

New member
בווינט לא היתה בעיה לחשוף את שמות המתנגדים

לעיני מאות אלפי קוראים, למה לך יש בעיה לחשוף לעיני 20 קוראים? ואולי אין בכלל מומחים? או שהמומחים הם אנשי מדע שלא מעולם הרפואה, כמו שכבר ראינו מקרה כזה?

zlp

New member
מעניין מאוד, מר סגמון

שאתה מדבר על לינצ'ים ציבוריים.

הנה דוגמה לאחד כזה שאתה מבצע בעצמך:

https://www.facebook.com/mor.sagmon/posts/10151769914399326

אז בפעם הבאה שאתה מדבר על טענות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם ועל חיפוש "קורבנות למסע הכפשה ודה-לגיטימציה" אפשר יהיה להזכיר את הצביעות שלך במקרה הזה.

כרגיל - אתה (שוב) משתלח בשליח

אין צורך בפייסבוק. אני הפניתי לכתבה הבאה בתגובת פייסבוק לאייטם הזה.

כפי שניתן לראות, עורך news1 החליט לשתף את הציבור באירוע (אמיתי) שקרה עם העו"ד המכובד.
מזה שאני הפניתי לכתבה (הציבורית) הזו - זיפ מסיק שאני(!) מבצע לינץ'.

zlp

New member
ביצעת הכפשה ודה-לגיטימציה על רקע לא ענייני

בהחלט מתאים לתיאור שלך.

הבטחה

כאשר גורם מוכר ומוסמך, על האחריות הנגזרת מזה, ידווח או יקבע שאני, לדוגמא, שיקרתי, ואתה תביא את הפסיקה / כתבה עיתונאית שבה אותו גורם אחר(!!!) - כלומר, לא אתה! - קבע מתוקף סמכותו והכלים העומדים לרשותו והביקורת בפניו הוא עומד - כי אני שיקרתי, או אז אני מרשה לך להפנות לפסיקה זו או מאמר זה, על מנת להראות שיש להטיל דופי באמינותי. אני מבטיח לך, שלא אבוא בשום טענה אליך.

zlp

New member
אתה מפעיל מוסר כפול

לא יכול להיות שאתה עיוור לו.

zlp

New member
כשמשהו חתום בשם מישהו עומד מאחוריו

המוניטין שלו עומדים למבחן.
הוא לוקח אחריות.

ההחלטה שאתם לא חותמים את הפוסטים באתר שלכם אומרת הרבה על התכנים.

שאגלה לך מי עומד בראש העמותה?

אנו מפנים למקור - אין יותר מזה. ל מ ק ו ר !
ואם יש לך הערה לעמותה - אתה מוזמן לפנות אליה, באתר מפורסם מספר טלפון, כתובת אימייל, דף פייסבוק, ואני מופיע בכמה מקומות - גם בהרצאה, גם בקטעים מהתקשורת.

מציע שתפסיק עם הקו הלא ענייני שלך.

zlp

New member
מי חתום על התכנים?

תשובה: אף אחד.

אגב, אף אחד הוא לא פועל הניקיון של השטויות והשקרים שמופיעים באתר העמותה. גם כשניסו בפורום הזה להראות את העיוותים עמדת על רגליך האחוריות כדי לא להודות שהמתנדבים שלך פשוט לא יודעים לקרוא אנגלית (או, חמור מכך, לכתוב בעברית).

למעלה