שאלה לערבים

המשפט החשוב ביותר שאמרת הוא

"אני חושבת שזה מכנה אחד משותף לכולם".

אם רק נבין כמה מכנה משותף. אני לא מדבר על "אותו אלוהים".

אני מדבר על "רצון טוב משותף לעבוד את עאלוהים"."ואפילו על מחדלים משותפים".

למשל אני וחבר שלי המוסלמי מדברים יחד על איך נלמד את הילדים שלנו את הדת.

הוא מאוד רוצה שילדים שלו ילכו איתו למסגד. ואני מספר לו שגם אני רוצה שילדים שלי ילכו איתי לבית כנסת.

אני מדבר איתו על אכזריותם ורשעותם של מנהיגי דת שתלטניים ואכזריים , שתמיד הם תאווי נקם ושתלטנות.

שצריך מאוד להזהר מהם. הוא לא תמיד מסכים איתי , אבל אני מסביר לו. כבר יותר מחמש שנים אנחנו מדברים על זה.

על הסכנה שבערבוב דת ופוליטיקה. יש הרבה מכנים דתיים משותפים.

דב ערב

New member
את מוכיחה את מה שנאמר

עאדל אימאם שיחק תפקידים של הקיצוניים כי מטבע הדברים אלה היא המציאות אם תשימי לב לפרסומות ב mbc וכמה תחנות הוא הקריאה נדג הקיצוניים על שמפוצצים מקמות הומי אדם או שוחטים אחרים כמו שעשו 2 החוזרים בתשובה לבריטי

GuyN2

New member
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות

אם מפיק או במאי רוצים ליצור סרט שבעלילה שלו יהיו חוטפים, בני ערובה וטרור,
והם ירצו לעשות אותו הכי קרוב למציאות, אז הרעים יהיו חייבים להיות מוסלמים..
שמרוך כתב למעלה שזה יוצר טיפוח שינאה מיותרת,
אבל מי שבאמת גורם לטיפוח השינאה הם אותם טרוריסטים אמיתיים שמייצגים ככה את האיסלאם, ונותנים לגיטימציה לבמאים ליצור סרטים בהשראתם
לדעתי אתם צריכים לכעוס על אותם טרוריסטים, ולא על יוצרי הסרטים

תראה

כדי ליצור סרט על יהודים לאומניים את מה יקחו ?

דתיים עם כיפה.

מי שטרוריסט בוודאי צריך להוקיע אותו.

עכשיו, כפי שכבר אמרתי בעבר, אני עוסק בביקורת אישית על מחדלי היהודים.

אין לי את הזמן לבקר את הצד הערבי. ובטח שלא לעזור לו להיגמל מהטרור.

ההבדלות מהטרור הוא עניין פנים ערבי.

אני עוסק בהתמודדות עם פראות , וונדליזם, השתלטות , דתית יהודית.

דבר שלא מותיר לי זמן להתעסק עם המוסלמים ובעיותיהם.

למה לכעוס?

עובדה אחרת אומרת שלמרות הכל האסלאם היא הדת המתפשטת ביותר.
שים לב הרבה ממירים שם את דתם. מדובר בארצות המערב החופשי והדמוקרטי והמתקדם. מסתבר שגם שם קיים מספר רב מאוד של אנאלפבתים. אנאלפבתים שקל מאוד ... לשטוף להם את המוח.

אנאלפבית= עוד עובדה ״מציאותית״ לגבי מוסלמים.

שאלה ליהודים - דעתך מעניינת אותי

ואני בכוונה מזייף את השאלה.

יש משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן
אני, ערבי בעל דעות ימין קיצוניות תמיד נסיתי להבין ולהידבר עם יהודים.
אני עושה את זה כבר תקופה על גבי הפורום הזה ויש משהו שעדיין לא שאלתי
בהרבה מאוד סרטים אנטישמיים בעבר ובהווה , , הבחור הרע או הבחורים הרעים הם תמיד יהודים (עשירים בדר"כ)
לא מזמן הייתי בסרט כזה בקולנוע (היהודי זיס ) וישבו איתנו לא מעט יהודים באולם (זה היה בקריון, או בלב המפרץ, לא זוכר)
ונסיתי לחשוב מה עובר להם בראש ברגע שהם רואים שהחבר'ה הרעים הם יהודים כמוהם (או כמו חלק מהם, אולי היו כמה נוצרים)
איך אתם מרגישים בקשר לזה? אתם יכולים לצפות בסרט כזה בהנאה, או שזה מפריע לכם?

שאלה ליהודים - דעתך מעניינת אותי

ואני בכוונה מזייף את השאלה.

יש משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן
אני, ערבי בעל דעות ימין קיצוניות תמיד נסיתי להבין ולהידבר עם יהודים.
אני עושה את זה כבר תקופה על גבי הפורום הזה ויש משהו שעדיין לא שאלתי
בהרבה מאוד סרטים אנטישמיים בעבר ובהווה , , הבחור הרע או הבחורים הרעים הם תמיד יהודים (עשירים בדר"כ)
לא מזמן הייתי בסרט כזה בקולנוע (היהודי זיס ) וישבו איתנו לא מעט יהודים באולם (זה היה בקריון, או בלב המפרץ, לא זוכר)
ונסיתי לחשוב מה עובר להם בראש ברגע שהם רואים שהחבר'ה הרעים הם יהודים כמוהם (או כמו חלק מהם, אולי היו כמה נוצרים)
איך אתם מרגישים בקשר לזה? אתם יכולים לצפות בסרט כזה בהנאה, או שזה מפריע לכם?

פואד1946

New member
תזייף סחטיין ,אך את המציאות אי אפשר לזייף,,,,

יש שפע סרזים על המאפיה האיטלקית,הרוסית והסינית,,,,כל אלה הם מכורח המציאות הם שנתנו את ההשראה ואת הרקע לסרטים,,,,,
כמו שיש שפע של סרטים ערביים על אהבה אסורה,,,,יש רקע,,,,

GuyN2

New member
אתה משווה סרטים אנטישמיים

לסרטי פעולה שלא מוגדרים כ"אנטי-מוסלמים"
אין שום מסר בסרטים האלה כנגד האיסלאם, או שכל המוסלמים הם טרוריסטים
ולעובדה שהטרוריסטים הם ערבים מוסלמים אין שום משמעות עיקרית

תמיד הטריד אותי בצפייה בסרטים אנטישמיים

מה באמת חשב המפיק האנטישמי?

אני חושב שהמפיק האנטישמי רצה לעשות טוב לעם שלו, ולא בחל באנטישמיות.

כלומר, הוא רצה לעשות טוב. אז זה בא על חשבון היהודים.

בימינו מוכרים מוצר תדמיתי זול, שמטרתו היא לתת לך הרגשה שאם העם ההוא יעלם אז יהיה לך יותר טוב.

וברור שלא כך הם פני הדברים. כי אם העם ההוא יעלם אז יבוא עם אחר או שהעם היהודי ישמיד את עצמו.

ככה שעדיין יש מטרה שכולם יחיו בלי יוצא מן הכלל.

הצעד הבא. הוא להבין שסרטים שיש בהם תדמית שלילית הם "אנטישמיים" במובן האוניברסלי של המילה.

בשביל אנטישמיות

יוצרי הסרטים באירופה לא ידגישו את אחוזי האנטשמיות הצומחים להם אט אט בארגונים לא מוסלמים.
ציינתי זאת בשרשור הקודם ונתתי דוגמאות.
חשוב להציג את המוסלמי כשונא יהודים , כטרוריסט ו...ו...ו...חשוב ליצור סרט על מגדלי התאומים ולהזכיר את האסון,
אבל אף אחד לא יזכיר שלמרות אסון זה ואחרי אסון זה 15% מכלל אוכלוסיית ארצות הברית, מה שאומר 35 מליון מאזרחיה, התגלו כאנטישמיים - אנטי יהודים. מסקר אחרון שנעשה בנושא.
קישור אשלח בהמשך. על יוון קרואטיה ספרד ופולין לא נציין.

GuyN2

New member
לא הבנתי לאן את חותרת

בסרטים האלה אף אחד לא מציג את המוסלמים כשונאי יהודים
וכן, חשוב ליצור סרט על מגדלי התאומים ולהזכיר את האסון
רק לא הבנתי למה חשוב להזכיר את אחוזי האנטישמיות בארה"ב שעלו אחרי האסון
חשוב לך שידעו שהאמריקאים שונאים יותר את היהודים מאשר את המוסלמים?

אני חותרת לכך,

שחארות יש בכל מקום ומכל גזע.

היום זה המוסלמים .עם מספרי שיא של אנטישמיות כזאת בלתי פוסקת מחר זה לא יכול להיות מישהו אחר?

צועקים ש (אני מצטטת) "מוסלמים רוצים לאסלם את כל אירופה ולחסל את כל אותם הכופרים" ומה הציעו "אירגוני ימין" אירופאיים (והם לא אירגוני ימין הם ניו נאצים מובהקים)? לספור את מספר היהודים "אשר מהווים סכנה על היקום"...

מה ההבדל? שאחד רוצח והשני רק "מדבר". בזמנו כשהוצעו הצעות חוק אנשימיות בארצות "המערב המתקדם והחופשי" , העולם ידע לעמוד על רגליו האחוריות. אבל מה זה שווה מול מוסלמים? שוכחים. העיקר stop islam!

אני לא צריכה ליידע אף אחד. דברים ברורים מעצמם. האמריקאים עצמם יכולים לשנוא ולאהוב את מי שבא להם. כשהמציאות כ''כ גרועה , וכשמפיקים ושחקנים ולעגנים ושונאים ומכלילנים עושים את עבודת החסד מה מקבלים בחזרה? מליון וחצי אמריקאים שמתאסלמים בחסותו של אותו ארור שנקרא בן לאדן.

http://www.dailyiowan.com/2011/09/09/Metro/24779.html
http://www.youtube.com/watch?v=55T0GiRH7UA

אז מה איכפת לי? זו הסיבה שכעס גם לא שווה.

ellale

New member
ממש לאחרונה התפרסמו שני מקרים

אחד של שני המוסלמים ששחטו חייל אנגלי באמצע הרחוב ואז הביאו הצדקות למעשה שלהם מהקוראן והשני של מוסלמי שרצה לפוצץ גשר רכבת בין קנדה לארה"ב ודורש שהעו"ד שהמדינה תיתן לו יהיה מומחה לקוראן כי כל ההגנה שלו מתבססת על האידיאולוגיה של הקוראן.
האם האנשים האלה אמרו מה שאמרו מתוך ניסיון להשניא את האסלם, או שהם פשוט טפשים מדי בשביל להבין שלא כל מה שחושבים צריך לצעוק בקול?
בקשר לזה שמליון וחצי אמריקאים התאסלמו, שתי שאלות:
1. כמה זה מליון וחצי מתוך כמעט 300 מליון אמריקאים?
2. מליוני בני נוער אמריקאים מתחילים לצרוך סמים קשים בכל שנה, האם זה אומר שהדרך הנכונה היא לצרוך סמים קשים?

את צודקת

"כמה זה מליון וחצי מתוך כמעט 300 מליון אמריקאים?"

= אבל=

= שניים= מהמקרים האחרונים

מהווים כיסוי תחת עבור כל הכללה השייכת ללא מוסלמי- בכדי לתקוע טענות לבני אדם השייכים לאותה דת איומה ומפגרת.

כמה זה מליון וחצי מתוך כמעט 300 מליון אמריקאים
=
כמה זה בן לאדן וחבורתו מתוך מליארד וחצי?

כנראה שזה "כלום"

כשה CNN ממש מוצאת לנכון לשים על זה כתבות וכותרות
וכנראה שזה גם כלום מה שגורם לאלפים בעולם להעלות ליוטיוב כל יומיים וחצי סרטון הקורא לעצור את הדת הפינאטית.

ellale

New member
אני שואלת באמת

אני לא מכירה את האסלם יותר מדי, ואני שואלת אותך פעם אחרי פעם:
1. שני המקרים שציינתי הם רק מהתקופה האחרונה. איך זה שפעם אחר פפעם אנו מקבלים מרוצחים וטרוריסטים את התירוץ שהם פועלים לפי חוקי הקוראן והאסלם?
2. אם זה לא נכון, איך עדיין לא קמה זעקה של אותם מליארד וחצי שמאמינים בקוראן ומתנגדים לשימוש בו כהצדקה לטרור?
3. בן לאדן ואנשיו הם לא הקבוצה היחידה שרוצחת בשם אללה. למה כל הזמן צצות קבוצוחת חדשות כאלה במקומות שונים בעולם?
4. הדת הגדולה היחידה שמשמשת בימינו כתירוץ לרוצחי המונים, היא האסלם.

ודרך אגב, בדקתי בדף השיחה של ויקיפדיה באנגלית, והדיון שם מדבר על פחות מאחוז מוסלמים בארצות הברית ושהגידול במספרם בעשור האחרון הוא 76%. וזה כולל גם מהגרים וגם מתאסלמים. לא בדיוק מסתדר עם הנתונים שאת זורקת כאן. יש לך אסמכתא? לפי הדיון, הסיבה היחידה שהאסלם הוכנס לערך של דתות בארצות הברית, היא הסיקור הנרחב שהוא זוכה לו לעומת האחוז הנמוך של היצוג שלו באוכלוסיה.

כשתקום צעקה

על כל אותם מתים מוסלמים שנרצחו עלא עוול בכפם תחת הכותרת "הגנה עצמית", כש 3000 אזרחים הופכים להיות כנקודה בתוך אוקיינוס לעומת אלפים (כדי ללכוד איש אחד) - תתחילי לשמוע צעקה גם מהצד השני.

ובינתים גם פנאטים יכולים להשתמש בכותרת זו ולהצדיק אותה בכל דרך אפשרית. המוסלמים מצדיקים דרך הקוראן, בוש בזמנו הצדיק אותה תחת הכותרת - מלחמות צלב. הדבר נאמר מול עדשות המצלמה.
האסלאם תקף את מי שתקף אותו. להזכירך תנועות כאלה לא קמו ביום אחד, ולא שאני מצדיקה אותם, מדינות אסלאמיות נכבשו בידי אנגלים, צרפתים ודומיהם. אז לא היה חמאס, ולא היה בן לאדן, ולא היו תאומים. שני המטוסים שהשתמש בהם בן לאדן, משתווים למטוסי ביצי ההפתעה של קינדר בהם בוש האב השתמש במלחמת המפרץ. וסליחה על הגועל שיכול לצוץ ממשפטים כאלה, אבל:

אני לא מחפשת הצדקות. אבל אני שונאת התייפייפות,

אני לא צריכה את ויקפידה שיכתוב לי על קצב עלייה והתפשטות. ויקפידה זה לא מדע מדויק (לפחות ככה נטען בפניי פה כשניסיתי להעלות פה נקודה "ויקפידה נכתב בידי גולשים מזדמנים". וזה לא הויכוח):

يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
سيبلغ هذا الأمر ما بلغ الليل والنهار
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا

כולה ואחרים פסוקים על הבטחת התפשטות הדת.
אחרים יכולים לאמר מה שבא להם.

למעלה