המוסלמים כיכבו כטרוריסטים בכותרות
הרבה לפני שבן לאדן נכנס לתמונה, הוא אולי חשב בגדול, אבל הוא לא המציא את הגלגל. ונחמד להאשים את המערב בכל מה שהוא ודומיו עשו, אבל הטיעון הזה מגוחך.
האמריקאים גם שיתפו פעולה עם הדרום ויאטנמים נגד הצפון והדרום קוריאנים נגד הצפון והאירופאים נגד הגרמנים, לא ראיתי שכל העמים האלה קמו להתפוצץ בלב ניו יורק.
הדימוי הקולנועי, אם לא שמת לב, הוא נושא השרשור בו אנחנו מגיבות. בהחלט יש כאן גם תגובות שמתקוממות נגדו.
לו משהו היה מפיץ קריקטורות לא מחמיאות שלי או של אחד מבני משפחתי, הייתי שוקלת להגיש נגדו תביעה, לא הייתי יוצאת לשרוף פחים ומכוניות ברחוב ליד. אם זו לא דרכו של האסלם, איפה כל אותם מוסלמים שמתנגדים למעשים האלה? למה הם לא מפרסמים את הסתייגותם?
אם תקחי לדוגמא את היהודים, כל קבוצה שמרגישה שהמצפון שלה לא שקט עם דברים שנעשים בשם היהדות העולמית, קמה להכריז את דבריה: נטורי קרתא נגד מדינת ישראל, אנרכיסטים נגד מדינת ישראל, נשות הכותל נגד החרדים, פמיניסטיות נגד הדרת נשים בצבא, הומואים נגד הממסד הדתי והחילוני, רבנים נגד הומואים ואפשר להמשיך בלי סוף, אף אחד לא מוכן שיעשו בשמו דברים שנוגדים את צו מצפונו, ומליארד וחצי איש שותקים כשהדברים הנוראים ביותר מתרחשים בשם הנביא שהם מקדשים, תאמיני לי, היה הרבה יותר פוגע בי אם משהו היה טוען שהוא רוצח תינוקות בשם משה רבינו מאשר אם הוא יפרסם קריקטורה שלו.
בקשר לסוריה, לא שאלתי על מדינות ערב, שאלתי על אותם המונים בפריז ודומותיה, שיודעים להבעיר רחובות כשבאמת אכפת להם, וכשזה מגיע לסוריה, קול דממה דקה. למרות שגם מדינות ערב מתנהגות בצורה מאוד מעניינת כחושבים על כמה הן מתבכיינות על כל תזוזה שישראל עושה והשקט שלהן כשמדובר באסד.
לא הבאת לי מקור לנתונים בדבר ההתאסלמות ההמונית של האמריקאים.