שאלה לערן!

meetAmeet

New member
שאלה לערן!

האם בשרת החדש יוגברו מס' התורים למשל לתור ל-5 דקות? אם תוכל לספר לי ולכולם מה עוד בדיוק אתה מתכנן שם נשמח. כל הכבוד על המשך הפיתוח, בברכה, עמית.

Eliko2000

New member
זה לא מוגזם קצת???

כל 5 דקות תור לדעתי עכשיו זה מצוייןןן מקסימוםםםם תור ל15 דקות וגם זה הרבה איפה כל האתגר אם כל שנייה יש תור?

meetAmeet

New member
אני דווקא חושב הפוך...

זה רק יקשה על המשחק, ההתקדמות תהיה הרבה יותר מהירה ואני לא מבין איך זה מקל על משחק. ההתקדמות תהיה יותר זורמת, ויהיה צריך לחשוב יותר מהר... גם אם זה לא מקשה, אני חושב שבכל מקרה יהיה יותר כיף ככה וזה בטוח לא מקל.

Parks

New member
אני מבין שלך אין מה לעשות בחיים

חוץ מלשחק במשחק הזה. לי לעומתך יש עבודה, חברה, מפגשי גולף ואימוני איגרוף 4 פעמים בשבוע. אין לי זמן להיכנס למשחק יותר מפעם ביום. אם יקטינו את זמן ההמתנה לתורים, מספר התורים יגדל ואז מי שיכנס פעמיים ביום למשחק בניגוד אליי שאני יכול להרשות לעצמי רק פעם אחת יהיה לו יתרון עליי הוא ידע שותף מה הולך ויוכל לנצל זאת. במקרה רגיל הייתי אומר זב"ש אבל זמן התור שיש כרגע הוא המאפיין העיקרי של המשחק.

RED OR DEAD BS

New member
זה סתם יקל על המשחק

תאמין לי עדיף להחזיר לתור כל חצי שעה זה יותר מאתגר ומכריח את השחקנים להשתמש בתבונה בתורים שלהם.

meetAmeet

New member
לא הבנתי.

לא הבנתי איך זה מקל, גם אם יש הרבה תורים צריך להשתמש בהם בתבונה. אנא הסבר לי, אולי אני טועה.

RED OR DEAD BS

New member
זה יאפשר לשחק במשחק ולהתקדם בקצב

מהיר ביותר, כך שבעצם שום דבר כבר לא יאתגר את השחקן, וזה יאפשר לו להשיג המון כסף ומשם התוצאה ידועה. חוץ מזה, זה כל היופי שבמשחק, מחכים לתורים ומתכננים אסטרטגית מה עושים בהם, ריבוי תורים פשוט יגרום לשעמום וכל אחד יוכל להשתקם במהרה, להגדיל את הצבא וכו' ולא יהיה טעם יותר להתקפות.

DTLAND

New member
איזה הגזמה...

5 דקות... איך שעכשיו זה הכי טוב

meetAmeet

New member
לא חושב שזו הגזמה...

איך שזה עכשיו אנחנו לפעמים מבלים יותר זמן בפורום מאשר במשחק... המשחק אחלה גם ככה אבל לפי דעתי זה יוסיף המון, תחשבו על זה...

meetAmeet

New member
אם לא רוצים לא צריך. אבל זה לא נכון

לפי דעתי מה שאמרת ממש לא נכון, הכול יחסי, אז מה אם אתה משתקם נורא מהר? בזמן הזה היריב שלך עושה פי 4 ממה שהיה עושה במשחק רגיל. זה בדיוק אותו דבר רק יותר מהר... זה לא משנה שום מרכיב אסטרטגי במשחק חוץ מהעובדה שמשחקים יותר מהר וזה פשוט יותר כיף, לא קרה שחיכיתם שעה בשביל לקנות רק מפעל אחד? עד עכשיו זה היה בלתי אפשרי, ולא אני המצאתי את הרעיון הזה אלא ערן אמר שתהיה אפשרות כזאת בשרת החדש. היו כאלה שהתלוננו שהמשחק מספר רק מעט זמן משחק ביום, ואפילו חברים מחברים שלי ולכן הפסיקו לשחק. המשחק לא ישתנה בשום דבר, רק אותו דבר בדיוק שעשית בחודש תעשה בשבוע, לפי דעתי זה יוסיף הרבה אקשן למשחק, הוא יהיה "חי" והרבה יותר כיפי. אבל זו כמובן החלטה של ערן. אני מבין שיש כאלה שלא יכולים להתפנות בכל רגע למחשב, אבל אם 5 לא טוב אפשר להעביר ל10? או ל-12? או כל דבר אחר... לפי דעתי שווה ניסיון. לשיקולך, ערן.

lordgarr

New member
אני חושז ש15 דקות זה יותר טוב

30 דקות זה ממש לא טוב, אולי שבכל 30 דקות יקסלו 2 תורים 20 דקות זה מה שעכשיו וכולם רואים שזה ממש איטי 5 קות זה יותר גרוןע כי אז את הולך לאכול חוזר ויש לך 10 דותרים 10 דקות זה גם לא נשהו כי זה ממש מהיר 12 דקות נשמע יותר סביר ולדעתי 15 דקות זה הכי מאוזן, לא איטי מידי ולא מהיר מידי

meetAmeet

New member
מה רע ב-10 תורים אחרי שאתה אוכל?

לא יותר כיף ככה? אבל אם אתתם חושבים שעדיף פחות אז פחות. 15, 12 ו-10 נשמעים אחלה.

lordgarr

New member
אוקיי לדעתי 12 דקות הכי טוב

חשבתי על זה ו12 זה יותר טוב מ 15 דקות אבל צריך שיהיה שעון בצד של המשחק שיראה את השעה לפי השעון של המקום ממנו עושים את המשחק (מאילת לא?), ויראה עוד כמה זמן עובר תור.

meetAmeet

New member
גם אני חושב ש12 זה אחלה. ערן?

אני דווקא בעד משהו יותר לוחץ כמו 5 או 6 ואפילו 10, אבל 12 זה גם אחלה. ערן, תגובתך?

DBIGI

New member
...

לא ידעתי שהשעה באילת שונה מהשעה בבאר שבע או בתל אביב או בכל עיר אחרת בארץ

lordgarr

New member
היא שונה...

אולי בכמה שניות אבל היא שונה אני גר בבוסתן הגליל (זה איזה 100 מטר צפונית לעכו) ואילת קצת יותר דרומית (קצת הרבה יותר דרומית) ואני לא סיוק יודע אם באילת זה כמה שניות יותר או כמה שניות פחות. למען האמת זה נראה לי מאיות השניה ולא שניות

bumpibomb

New member
זה שאלה מטומטמת

ודרך אגב חמש דקות תור זה מוגזם! למה לא, תוך 50 דקות בנית לעצמך צי ענק של טילים בליסטים וירית אותו...

meetAmeet

New member
ותוך 50 דקות בנית טילים נגד טילים

זה לא משנה, זה יהיה אותו משחק רק יתר מהר.

למעלה