שאלה לערן!

dannyshadow

New member
טוב שלא הגזתם

זאת ממש הגזמה, מה שיקרה זה שאם אני נכנס למשחק פעם בהיום מה שאני עושה יכולים לבצע עלי 50 אלף מתקפות. אתם לא מבינים, אל תהיו תלויים במשחק הזה כיאילו זה החיים שלכם, לחכות כול היום מול המסך ולחכות שיעבור לכם עוד תור. המשחק הזה אמור להיות משחק של "כדרך אגב", שבודקים אותו פעם פעמיים ביום. ערן, אם כבר תעשה שרת לנובים ושרת נורמלי.

meetAmeet

New member
חחחחחחחחחח

נעלבתי. עוד מישהו רוצה לכתוב תגובה כזאת? בתור משחק שבודקים פעם-פעמיים ביום, אתה משקיע די הרבה זמן בפורום, אתה לא חושב?

4ErNi BuMeR

New member
הוא לא.

אתה לא יכול לעשות בדיקה על ידי חיפוש הודעות על שמו בחיפוש המתקדם. רשום שם בדיוק את מספר ההודעות שהוא רשם כל יום ואת הזמנים שלהן.

lordgarr

New member
לדעתי 15 דקות זה מושלם...

20 דקות זה ארוך, אתם לא חושבים על האנשים שאין להם מה לעשות בחיים. 15 דקות זה בדיוק באמצע, 20 דקות - ארוך, 10 דקות - מהיר (כבר הייתי בכאלה דברים שהיו על 10 דקות זה לא עד כדי כך טוב ועוד 5 דקות זה בכלל) הייתי גם בכזה של 30 דקות ומשה נמאס לי ממש מהר, תוך שבועעים התחלתי לבדוק רק פעם בשבוע, טוב חודש כבר לא בדקתי יותר וזהו. 20 דקות זה פשוט יהיה חודשיים או משהו כזה. פשוט תקצרו את זמן התור אפילוט רק בקצת בדקה שתיים.

gabriel745

New member
הפתרון הכי טוב לכולם!

פשוט תבקשו מערן שיפתח משחק מקביל שבו מקבלים תורים כל 10 דקות או כל זמן אחר שתרצו, הוא אמר שהוא יפתח משחקים מקבילים בשרת החדש, וככה כולם יהיו מרוצים!

bumpibomb

New member
רעיון יופי טופי

כן וגם ניקח עוד שרת של רק למתחילים ועוד שרת רק לאנשים בני 15 ומעלה, ונפתח שרת שאפשר לתקוף רק בקומנדו.. מה קרה? לא הסתכלת בפורום בשנה האחרונה? כל הזמן הם חוסכים לקניית שרת חדש, ואתה מדבר על משהו שונה לגמרי...

lordgarr

New member
השרת החדש כבר פה, לא כולם...

... לא כולם מצליחים להיכנס אבל הוא פועל וערן אמר שהוא יעשה עוד אחד למתחילים

meetAmeet

New member
די עם השטויות.

תפסיקו לקרוא לשרת השני- "שרת המתחילים"- אם יהיו בו יותר תורות הוא ידרוש יותר תשומת לב למשחק ויתר מאמץ- אני מודע שחלק לא יכולים להשקיע כל כך הרבה זמן במשחק ולכן אם יהיה אפשר זה רעיון טוב לפתוח שתי גרסאות שונות אבל תקראו לו שרת של מתחילים, כי זה פשוט לא נכון.

gabriel745

New member
אה, חח..

הבנתי לא נכון
... חשבתי שבשרת אחד יהיו מספר משחקים, טוב לא נורא... בכל מקרה לא צריך להתרגז... שיהיה בהצלחה לכולם בשרת החדש!

ERANJAINT

New member
משיחה על תורים זה הפך...

לשיעור גיאוגרפיה חחחחחחחחחחח

למעלה