שאלה לערן!

bumpibomb

New member
אז עזוב

אם כל חמש דקות תור, תעשה הפעלת תורים (שאמור להיות תורות) כל שעה, תשיג מיליונים של חיילים (כמו כל אחד אחר במשחק) והיחס ישאר אותו דבר בכל מקרה... אז מה עשית בזה? תוכל לעשות מתקפה כללית פחות משעה? תשיג יותר מ- 250 תורות ביום? באמת...

lordgarr

New member
12 דקות זה הכי טוב...

... זה לא איטי מידי (5 תורים בשעה) וזה לא מהיר מידי. תור כל 5 דקות זה אומר 12 תורים בשעה, אתה יכול לרגל ולתקוף מתקפה כללית כל שעה. 12 דקות הכי טוב, לדעתי ולא יהיו לך מליונים של חיילים כל שעה, כמה אתה מרוויח בתור? כמה כסף בתור וכמה חיילים בתור?

bumpibomb

New member
טוב עד שהפגיזו אותי- 2.4 מיליון

שזה 24000 חיילים? תכפיל ב-12? 266 אלף חיילים בשעה.

yaminm

New member
לפי דעתי כמה שזה עכשיו הכי טוב

כי אטריק זה משחק נהדר וכולם מעדיפים שיהיו יותר דברים בשבוע אבל אחרי זה כולם מבינים שכמו שזה עכשיו זה הכי טוב . 5 דקות זה פשוט טירוף .

meetAmeet

New member
זה לא עובד ככה, זה לפי קווי רוחב

ולא קווי אורך, וישראל לא עד כדי כך קטנה, למשל ההבדל בין ירושלים לתל-אביב הוא כ-4-5 דקותף אבל אף אחד לא מתייחס לזה כדי למנוע בלבול (חוץ מהדלקת נירות שבת).

lordgarr

New member
זה קווי רוחב וגם קצת קווי אורך

אתה יודע, כדור הארץ מסתובב במן אלכסון כזה יותר לרוחב וקצת לאורן, אם תתקע מקל ישר בין הקטבים אז תראה שהוא לא ישר בדיוק, הוא קצת בצד. / (/) /

meetAmeet

New member
הייתה לי טעות קטנה.

הרוחב נמדד ע"פ קווי אורך והאורך נמדד ע"P קווי רוחב, ככה זה ומכאן ההתבלבלות שלי. אני יודע שכדה"א נוטה על צירו אבל קווי הרוחב אליפסיים כמו הכדור ואין התייחסות לקווי רוחב.

Knuffles

New member
מה קרה לכם??

אנשים, מה קרה לכם?? עוד מעט תרצו 2 כל דקה...תאמינו לי 20 דקות זה ממש ממש אבל ממש מצוין! למשל אם יהיה לך תור כל 5 דקות אתה תתחזק וכל הזמן תהיה במשחק ויימאס לך ממש מהר נכון שגם השאר מתחזקים ויחסי הכוחות נשארים אבל בכל זאת, זה יגרום לך למשחק להמאס עליך הרבה יותר מהר מעכשיו עכשיו זה מצוין כי אם זה תור כל חצי שעה אז נמאס לך לחכות...אז אתה מחפש משחק אחר...ואם זה 5 אתה בהתחלה מתלהב ואחרי שבוע גג!! אתה מתחיל להתחבר פחות ואז כעבור שבוע וחצי שבועיים מרגע שנרשמת אתה תעזוב משעמום, מניסיון. גרגע, שזה מאוזן הכי נהנים ואם תתחילו להיות גרידים מכל מני בחינות זה לא יהיה טוב...תחשוב על זה שבמקום לעשות כל תור 5 דקות תעשה שכל מפעל ייקח תור אחד ו 2 אדמה....וקנייה תעלה תור אחד וחייל יעלה 25 ואז תתקדם אותו דבר...לדעתי הרעיון לא טוב. אבל תמשיך להעלות רעיונות כי זה רק תורם למשחק :)

lordgarr

New member
בגלל זה 12 דקות

תאמין לי גם מ20 דקות נמאס מלחכות, 12 דקות יוצא הכי טוב, טזה יוצא שזה לא מהיר מידי ולא איטי מידי, אתה יודע כמה מעצבן זה שאתה מתחיל ויש לך מעט תורות ואתה מנסה להתחזק כי אנשים אחרים קורעים לך את הצורה אבל אין לך תורות ואין לך אדמה ויאן לך כסף וכל הזמן תוקפים אותך ואז זה מה שמעצבן וגורם למי שמתחיל לעזוב, בסוף ישארו רק מצוינים ומצוינים יותר. וכל המתחילים יעלמו ויעברו למשחק הבא. אני אמרתי שאני נגד 5 דקות אבל זה לא אומר שאני בעד 20 דקות ובכלל לא 30 דקות, אני שיחקתי דארק ת'רון ולחכות חצי שעה בשביל 2 תורות זה ממש מיגע ואני נכנס פעם בשלושה ימים ועכשיו כבר לא בכלל, אז אם אני נגד 20 ד' זה לא אומר שאני בעד 5 ד', אני בעד 12 ודייוגם ככה אנחנו לא מחליטים אנחנו אולי נשפיע קצת בגלל שאנחנו השחקנים אבל אנחנו לא נקבע כלום. זה ממש דמוקרטיה

meetAmeet

New member
לא הגזמת?

אני קראתי לך טמבל? למה אתה סתם מעליב? אני גם יכול לקרוא לך. התכוונתי שהמרחק מקו גריניץ' הוא מה שמשנה ולא המרחק מקו המשווה, אאני מזכיר לך שקללות אסורות בפורום. הניסוח אולי היה מבלבל אבל בסך הכול אני צדקתי, אין הבדל בין צפון לדרום אך יש הבדל בין מזרח למערב. תתבגר קצת.

meetAmeet

New member
נכון.

אין מה לומר... אתה צודק. פעם הבאה אשב בשקט כשמישהו קורא לי "טמבל". כולי נרגש ממלחמת העולמות מחר- עברה בי הרגע צמרמורת.

Parks

New member
ערן - תפעל על פי הרעיון המקורי שלך

אמרת שיפתח עוד שרת משחק במקביל לשרת המשחק הזה שבו כל תור יהיה פחות מחצי שעה וכל מיני חוקים לנובים כמו שנאמר פה פעם. עשה את זה. אל תהרוס את השרת הנוכחי תשאיר אותו כמו שהוא עם אותם השחקנים והחוקים.

meetAmeet

New member
לא אוהב את הרעיון?

להבא... תגיד שאתה לא אוהב אותו ולמה אתה חושב שהוא לא כדאי... לפי מה שאני יודע הצעת הצעות חדשות מתקבלות פה בברכה וגם אם הם לא מוצאות חן בעיני משתמש אחד או עשרה אבל תקן אותי אם אני טועה.

האמת היא ש...

מה יהיה באמת אם יהיה תור כל 5 דקות ? איפה האתגר ? איפה הציפייה ? איפה המשחק יהיה ? כל 20 דקות זה מצויין לפי דעתי ומאז המשחק משתפר,אם כי הופך להיות נורא קשה. זה קצת מוגזם מידי לקבל תור בכל 5 דקות ואפילו גם בכל 15 דקות. 20 דקות זה פרפקט,3 תורים לשעה זה מצויין.

meetAmeet

New member
אוקי.

אם אתם כל כך נהנים מהציפייה אני לא אקח אותה ממכם, אני לא חושב שזה ישפיע על האתגר אלא רק יקשה על המשחק. זה יהיה אותו משחק בדיוק אבל בהילוך מהיר. אין לי בעיה אם לא רוצים ואני גם מרוצה מ-20 דקות.

למעלה