שמלת תחרה1
Well-known member
למה כתוב בעצב תלדי בנים,
ולא בעצב תלדי בנות?
ולא בעצב תלדי בנות?
לפי ההלכה, גבר הוא אדם שלם ואישה היא חצי בן אדם. הברכה היא שאישה תלד בן זכר. אם לא נולד לה בן זכר, היא נחשבת עקרה, גם אם נולדו לה בנות. אז להוליד בת זה בכל מקרה אבל, ובן זכר זה שמחה. לכן העונש הוא ללדת בנים בעצב.למה כתוב בעצב תלדי בנים,
ולא בעצב תלדי בנות?
לפי איזו הלכה זה, המוסלמית?לפי ההלכה, גבר הוא אדם שלם ואישה היא חצי בן אדם.
תגיד שזה לא נכון?לפי איזו הלכה זה, המוסלמית?
לפי ההלכה היהודית? לא, זה כמובן לא נכון . מצחיק בהחלט כן, אבל נכון, לא ממש .תגיד שזה לא נכון?
זה חדש לך?!מה קרה?! הפכת להיות פוסק הלכה!!! צפה בקובץ המצורף 3051
כי הבנים הולכים אחרי נשותיהםלפי ההלכה, גבר הוא אדם שלם ואישה היא חצי בן אדם. הברכה היא שאישה תלד בן זכר. אם לא נולד לה בן זכר, היא נחשבת עקרה, גם אם נולדו לה בנות. אז להוליד בת זה בכל מקרה אבל, ובן זכר זה שמחה. לכן העונש הוא ללדת בנים בעצב.
כי האישה מעדיפה ללדת בת והגבר מעדיף שהיא תלד בן. האישה רוצה שתהיה מי שתעזור לה בבית והגבר רוצה שיהיה לו עם מי לשחק כדורגל. לדעתי זו התבטאות פסימיסטית על כך שהאישה שמחה יותר כשהיא יולדת בת ולכן היא עצובה כביכול כשהיא יולדת בן, אך למעשה, ידוע שהיא שמחה בשני המקרים.למה כתוב בעצב תלדי בנים,
ולא בעצב תלדי בנות?
מאיפה הבאת את זה? הזוי לגמריכי האישה מעדיפה ללדת בת והגבר מעדיף שהיא תלד בן. האישה רוצה שתהיה מי שתעזור לה בבית והגבר רוצה שיהיה לו עם מי לשחק כדורגל. לדעתי זו התבטאות פסימיסטית על כך שהאישה שמחה יותר כשהיא יולדת בת ולכן היא עצובה כביכול כשהיא יולדת בן, אך למעשה, ידוע שהיא שמחה בשני המקרים.
לא לגמרי. מנסיון. ניסיתי לשחק כדור רגל עם הבנות שלי. לא עלה יותר מדי יפה .הזוי לגמרי
אתה עושה את עצמך או שאתה, באמת, לא מבין שהיא לא התייחסה לזה אלא על העדפת בת בשל העזרה, כביכול, שלה בבית?לא לגמרי. מנסיון. ניסיתי לשחק כדור רגל עם הבנות שלי. לא עלה יותר מדי יפה .
או...אתה עושה את עצמך או שאתה, באמת, לא מבין שהיא לא התייחסה לזה אלא על העדפת בת בשל העזרה, כביכול, שלה בבית?
שחקן כדור רגל?לא לגמרי. מנסיון. ניסיתי לשחק כדור רגל עם הבנות שלי. לא עלה יותר מדי יפה .
מה אתה יודע. עוד שיחקתי עם יוהאן קרויף בזמנו.שחקן כדור רגל?
טוב, מה הן אשמות שאתה לא יודע כדורגל?לא לגמרי. מנסיון. ניסיתי לשחק כדור רגל עם הבנות שלי. לא עלה יותר מדי יפה .
זה בדיוק מה שהסברתי לוטוב, מה הן אשמות שאתה לא יודע כדורגל?
ב"הזוי" התכוונתי להכללה שאמהות מעדיפות בנות ואבות מעדיפים בנים.
ברור לכל קורא שלזה התכוונת . מה שכנראה יצא פחות ברור, הייתה הציניות בתשובתי.טוב, מה הן אשמות שאתה לא יודע כדורגל?
ב"הזוי" התכוונתי להכללה שאמהות מעדיפות בנות ואבות מעדיפים בנים.
לציניות שלך הגבתי בהלצה על רמת הכדורגל שלך. את ההזוי כתבתי לסופרמן, לא לך. תבדוקברור לכל קורא שלזה התכוונת . מה שכנראה יצא פחות ברור, הייתה הציניות בתשובתי.
כי בנות הן שמחה .למה כתוב בעצב תלדי בנים,
ולא בעצב תלדי בנות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.