שאלה, מה הפירוש של המילה "סקסית"?

DogsPCI

New member
זו לא משיכה, זה סגנון חיים שנובע מתפיסת עולם

מסויימת...
&nbsp
אני העלתי את העניין שתדע שישנם מקומות בעולם שאתה יכול למחות בהן - ולהרגיש בבית מייד :)
&nbsp
נ.ב. בטח גם בערב-הסעודית תוכל להיות שיח' בקלות ומבלי להתאמץ כלל :).

puma141

New member
אלקקקקקקקקק אלפא! זכר

כאפה......לא שווה יותר מזה....:)

אתה זכר כאפה, סוק.

DogsPCI

New member
ענק!!!
אחת-אפס, פומה :).

turangaleela1

New member
מאיפה באה כל השנאה הזו תגיד?

כל הזלזול הזה?
מה נשים עשו לך שזה גרם לך להיות בכזה גהנום מחשבתי?

חס ושלום, שום שנאה

מבחינתי את אחותי לכל דבר ועיניין, ואני רוצה שיהיה לך את הכי טוב שבעולם, ושמחה ואושר ומימוש עצמי יציפו את חייך כמו נהר מתגבר
&nbsp
זה לא זילזול, זו הערכה עצמית
אני מערכיך את הגבר שהוא אני, ולכן אני יכול להבין איזו אישה ראויה לגבר שהוא אני

DogsPCI

New member
למען האמת... נדמה לי שאתם מפספסים את סוקי לחלוטין!!!

ראשית, להבנתי אין לו דבר אחד נגד נשים! ושימו לב כי הוא ביקורתי באותה המידה גם כלפי גברים - זכרים, בהמות - עד שיוכח אחרת...

שנית, אני ממש לא חושב שהוא רואה זאת כנעלה או כנחות, אלא בהכי פשוט שיש - קיים שוני אמיתי, טיבעי, אוניברסלי בין גברים לנשים. ועל כל צד לקיים את התפקיד-האוניברסלי אולי האבולציוני שלו בכדי לממש את עצמו, ובכדי לעזור לצד השני לממש את עצמו - וכדי ששני הצדדים יגיעו לאיזון, ויהיו מאושרים.

לפחות ככה אני מבין, ולדעתי אתן עסוקות בעיקר באיפה הוא "נגד נשים" בפרט, כשזה כלל לא המצב.
אז כל הביקורות הנ"ל שלכן עליו בעניין הנשים - כלל לא רלוונטיות... כי זו רק חצי התפיסת העולם שלו.

לפחות ככה אני שקראתי אולי רק 10 פוסטים שלו מבין את הדברים...

אז אנא להתאפס... אין פה מילימטר של שוביניזם "טהור" מצידו! או חוסר הערכה מוגברת לנשים. אלא שישנה חוסר הערכה כללית הן לגברים והן לנשים שאינם מבינים וממלאים את מקומם ואת תפקידם בתוכנית הגדולה - כפי שהוא מבין אותה.

אז אם כבר להתייחס או להעביר ביקורת, אז אנא על כל התפיסה, לא רק על החלקים הפונים לנשים...

כמובן שלא אישי כלפיך פומה, אלא מופנה לכולן... זה שורשר לפה רק כי זה כרגע צץ שוב :)
נשבע

*** כמה עריכות... חייב ללכת לישון... לא יכול להתנתק...

puma141

New member
אני גם חושבת כמוך, שסוק לא נגד נשים!

לא זה הקטע...
אבל כן יש לו בתפיסה משהו פרימיטיבי שבעיני בחלקו נכון, אין אפס..
אבל רק בחלקו.
סוק לוקח את הדעות הפרימיטיביות *בעיני* ועושה השלכה על היום-לגמרי!
זה -מגוחך.
מעבר לזה אני אשאל אותך שאלה:
אתה מדבר איתי, מקשיב לדעות שלי, רואה ניואנסים קטנים בי שהם שלי, או כאלה. כן?
אחר כך אתה מקשיב לדעות של אופסי, מדבר איתה, קולט את הניואנסים שלה וככה...
אחר כך-עם כל אחת כאן אוקיי?

תענה לכולן אותו דבר? תחשוב על כולן-שהן זהות, כי הן נשים?
לי נדמה כשאני מדברתעם סוק-שאם אני אקרא את התשובה שלו למישהי אחרת-זו אותה תשובה שהוא יתן לי......
לא חשוב מה אני אגיד.
וזה-מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! *אני עדינה, זה רק חלק......שמתי לק על שתי אצבעות, אז קשה לי לכתוב הכל*.

DogsPCI

New member
פומה מקסימה :)

אני לרגע אחד לא אמרתי שאני מסכים עם הדעות שהוא מציג, כן? לפי תפיסת עולמו גם אני זכר ברמת בהמה, כי אני ממש לא מתקרב בדעותי ובהתנהלותי למה שהוא חושב ומצפה מגבר :).

למעשה עם כל מה שכתבת פה, אני מסכים איתך לחלוטין!!! (מגיע לך עןד פרח... אבל בקטנה, כי כבר הוצפת... אז בתוך הסוגריים, טוב?
).

אז אני רק אומר, שאם כבר רוצים להגיב, אז לא להפוך אותו למשהו שהוא לא, זה לא מדוייק, זה לא תורם לשום דבר חוץ מלהסיט את הדיון למקומות לא נכונים - ולכן גם ממש לא יביא לשינוי, במידה ואתן רוצות לנסות לחולל אחד :)

יש מבינה?

** ושוב סליחה על ריבוי העריכות :)

puma141

New member
בטח שמסכימה! וזה יפה

שאתה כותב את זה, שאתה יכול לראות מאיפה באים הדברים-גם אני כזו...
אני וסוק סוג של חברים בתכלס חחח אני לא קיצונית כמו כמה אחרות פה שהן באמת קצה אחר של סוק בדעות..
יש המון דברים שאני מסכימה עם החכמה של סוק-ויש לו! אולי לא בנושא הזה כ"כ אבל באופן כללי-הוא מיוחד:)
אני גם לא מתקוממת כמו האחרות-בכעס חחחח רק כי אני מבינה כבר משהו בסוק, בהתנהלות שלו...
אני כן יכולה להבין לפעמים-מאיפה בא הכעס. יש לי גם מבים כאלה איתו.......
אבל שוב-אני אוהבת שאתה חושב ממקום חושב.

DogsPCI

New member
כתבתי לך הודעה, אבל היא מעלמה בתפוז... מבטיח לשחזר אחרי

שאתעורר, טוב?
&nbsp
ביי בינתיים פומה :).
&nbsp

turangaleela1

New member
מי התקוממה בכעס?

את האמת לא ראיתימעולם מישהי שהגיבה לו בכעס, זה תמיד בא ממקום של שעשוע אפילו (אצלי לפחות)

DogsPCI

New member
היי, אני שמח שאני משמח אותך...

&nbsp
אז ככה, לא נעים לדבר על סוק בגוף-שלישי, סוקי חבר יקר - אתה לא נפגע מזה שמדברים עליך? במידה וכן, תודיע. בכל מקרה, זה לא אישי מבחינתי :). ואצרף לך איזה קליפ פיצוי, נראה לי שתזדקק לו... סבבה? :).
&nbsp
&nbsp
גם פה אני מסכים איתך... מה יהיה?
&nbsp
אני בעבר כבר כתבתי לסוקי שיש הגיון בדברים שהוא אומר (לא בכולם... ואני גם לא מכיר וקראתי יותר מידי...), אבל הם נכונים לסיטואציות מסויימות, ו/או לאנשים מסויימים.
&nbsp
הנסיון להכליל גישה/תפיסה/תיאוריה אחת שיכולה פה ושם "לקלוע" על כלל העולם, ובעצם לנסות להכפיף את המציאות אליה - זה לא משהו שאני יכול לקבל או להאמין בו :).
&nbsp
גם התיאוריות הכי רציניות ומכובדות - יש להן מגבלות... זה בדיוק מה שמבדיל בין תיאוריה (מדעית) לגישה דתית
.
ולא רק זאת, לכל תיאוריה שהי, לפחות במדעי ההתנהגות, יש תיאוריות מתחרות, ולעיתים אף מנוגדות - שבעצמן יכולות להסביר לא מעט, ו/או להשלים את המקומות שהתיאורה הראשונה לא מצליחה "לתפוס"...
&nbsp
בקיצור ולעניין, וזה יהיה קצת ברוטלי... (ולכן הפיצוי המובטח...):
&nbsp
גם שעון עומד מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום...

&nbsp
&nbsp
לחשוב ממקום חושב...
נראה לי אלמנטרי, לא?
טוב, אולי חוץ מהמקרים בהם חושבים ממקום זקוף...

&nbsp

puma141

New member
לחשוב ממקום חושב-

לכולם יש את האיבר החושב. אבל לא כולם יודעים להשתמש בו:)
ואני לא מדברת על דעות זהות שלך ושלי, אלא בכלל-לחשוב קצת מעבר למה שרפלקסיבי.....

למעלה