השחקנים האהובים עליי בסרטים
אני חושבת שאני מחבבת את כל הקאסט, בכל הסרטים.
למען האמת, אני אוהבת את טום הידלסטון יותר מאשר את לוקי. אני חושבת שיש לו אופי ממש חמוד (והוא אוהב שייקספיר. חמוד).
אני גם אוהבת את נטלי פורטמן.
אני דווקא אוהבת את קובי סמולדרס. לפני האוונג'רס הכרתי אותה רק מאיך פגשתי את אמא, אבל אני אוהבת אותה שם. דרך אגב- ידעתם שהרעיון ללהק את קובי סמולדרס הגיע מזה שג'וס ווידון דיבר מתישהו עם אליסון האניגן על זה שהוא מתלבט את מי ללהק לתפקיד, והיא הציעה את קובי סמולדרס, אז הוא הרחיב את רשימת השקחניות שהוא שקל ללהק עד שהוא בסוף בחר בה? זה לא קשור להאם אני אוהבת אותה או לא, אז ממש התלהבת ימזה כשרק קראתי את זה.
אני אוהבת את רוברט דאוני ג'וניור. מהרעיונות איתו הוא נשמע ממש איירון מן גם במציאות. אני מניחה שלהגיד על מישהו במציאות שהוא דומה לאיירון מן, אפילו שהוא הדמות האוהבה עליי בסרטים, זו לא מחמאה, אבל אני חושבת שחלק מזה נובע מזה שהוא מנסה להצחיק קצת, ואחד הדברים שאני הכי אוהבת בו זה שהוא משעשע. כמו איירון מן, אני בדרך כלל לא הייתי מתחברת לאנשים כמוהו, אבל הוא יוצא דופן.
אני חושבת שגם לקלארק גרג, השחקן של קולסון, ממה ששמעתי עליו וממה שראיתי בריאיונות, יש אופי ממש חמוד.
וגווינת' פלטרו. איך שכחתי אותה עד עכשיו. אני מחבבת אותה בקצת שהיא הייתה באוונג'רס וממש באיירון מן, ועוד יותר בסרטים אחרים בהם ראיתי אותה.
היו גם שני שחקנים שאני אוהבת אבל היו באוונג'רס לקטעים ממש קצרים. הם נחשבים?
Enver Gjokaj (בבקשה אל תשאלו אותי איך הוגים את זה
), שהיה שוטר שדיבר עם קפטן אמריקה. הקטע איתו היה ממש קצר, אבל התלהבתי שזה הוא כי הוא היה בדולהאוס ואני אוהבת את דולהאוס (וגם הוא היה קצר בדברים אחרים שראיתי, אבל אני מחבבת אותו בזכות דולהאוס).
Alexis Denisof- היה בפרוייקטים אחרים של ווידון, והוא אחד ששחקנים שווידון מלהק הכי הרבה. אני מכירה אותו גם מאיך פגשתי את אמא, אבל שם אני לא אוהבת את הדמות שלו. באוונג'רס הוא היה The Other. אני חושבת שיותר שמעו אותו מאשר ראו אותו, ואני הרבה זמן התבלבלתי בינו לבין Thanos (ההוא שעזר ללוקי) אז הנה תמונה
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120714135229/marvelmovies/images/thumb/f/fa/The_Other_Avengers.jpg/280px-The_Other_Avengers.jpg
כלומר מישהו שהיה קשור ל- Thanos, שזה הוא:
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120831043960/marvelmovies/images/4/47/Thanos_thumb.jpg
גם אותו אני לא מאוד אוהבת על סמך הדמות שלו באוונג'רס, לפני שראיתי את הסרט לראשונה ידעתי שהוא שם בתפקיד כלשהו אבל לא ידעתי איזה ולא הצלחתי לזהות אותו (אבל, היי, ראיתם איך הוא נראה בסרט?
ובתפקיד העיקרי ממנו אני מכירה אותו יש לו מבטא בריטי. המבטא לא אמיתי ואני מכירה אותו גם בלעדיו, אבל היה לי קשה לזהות את הקול שלו), ואז כשגיליתי מי הוא היה הבנתי בטעות שהוא Thanos, אבל אם אני לא טועה זה היה כי אתרים שניסו להסביר מי הוא היה, כי מסתבר שעוד הרבה אנשים ידעו שהוא שם ולא זיהו, אמרו שהוא Thanos.